Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Őslakos törzsek pereltek be egy nagy francia áruházláncot

Liner
-
 Ma 00:51Külföld

Környezetvédők által támogatott őslakos aktivisták perelték be a Casino nevű áruházláncot egy francia bíróságon azzal a váddal, hogy latin-amerikai üzleteikben földlopással és erdőirtással szerzett területen tenyésztett állatok húsát árulják.

Tízszer nagyobb eséllyel halnak bele a gyerekek öngyilkosságba, mint koronavírus-fertőzésbe

Liner
-
 Ma 00:09Életmód

A Johns Hopkins Orvosi Egyetem professzora szerint a gyermekek mentális egészségére kellene összpontosítani ahelyett, hogy a covid-fertőzés rizikóit mérlegeljük esetükben.

Milyen utazási szabályok változnak a nagy leállással?

Okosutas
-
 Tegnap 23:25Utazás

Bejelentették a magyar lockdown intézkedéseit, a következő bekezdésben röviden összefoglaljuk, hogy mi változott az utazási szabályok esetében. Semmi. A kérdést azért volt fontos tisztázni, mert csütörtökön Gulyás Gergely miniszter kifejezetten utalt arra, hogy újabb utazási korlátozások jönnek. Minden korlátozással kapcsolatban péntekre ígérte a…

Egyezség az EU és az USA között a nagy repülőgyártókról zajló vitában

Nem volt protokolláris az Ursula von der Leyen és Joe Biden közötti pénteki telefonbeszélgetés.

Koronavírus – A nagy-britanniai járványhelyzet további jelentős javulását mutatják az új számok

A nagy-britanniai koronavírus-járvány terjedésének további jelentős lassulását mutatják a pénteken közzétett új mérőszámok. Matt Hancock brit egészségügyi miniszter elmondta, hogy a Covid-19 betegség okozta halálozások száma a lendületes oltási kampánynak köszönhetően minden eddiginél gyorsabb ütemben csökken. A brit…

Bekérették a pozsonyi magyar nagykövetet

Bekérették a szlovák külügyminisztériumba Magyarország pozsonyi nagykövetét csütörtökön, hogy adjon magyarázatot Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdai révkomáromi látogatásán tett kijelentésére.

Már nagyobb az esély Messi maradására, mint a távozására

Liner
-
 Tegnap 22:09Sport

Lionel Messi jövője folyamatos találgatások tárgya, mióta tavaly nyáron bejelentette távozási szándékát a Barcelonától, egy ideig szinte biztosnak tűnt, hogy még Spanyolországot is elhagyja.

Északisí-vb: Kraft nyerte meg a síugrók nagysáncversenyét

NSO
-
 Tegnap 21:44Sport

Az osztrák Stefan Kraft nyerte meg a síugrók nagysáncversenyét a németországi Oberstdorfban zajló északisí-világbajnokságon. Az ezüstérmet a norvég Robert Johansson, a bronzot pedig a német Karl Geiger szerezte meg.

„Nem kérdez, inkább üt” – nagy erőkkel keresik a rettegett pécsi drogbárót

Hajtóvadászatot indítottak az ellen a férfi, aki menekülés közben kétszázmillió forintot hagyott el.

Áldott állapotban is nagyon szexi Sáfrány Emese

Metropol
-
 Tegnap 21:20Bulvár

Aleska nagyon büszke terhességére, van is oka rá, hisz gyönyörű szép kismama.

„A tudáskincs birtokosai és nagykövetei” – Ismét gazdagodott a szombathelyi ELTE-diplomások száma

ELTE Online
-
 Tegnap 21:00Karrier

Az ELTE Savaria Egyetemi Központ Díszterméből online közvetített diplomaosztó ünnepségen a különböző tudományterületek és szaktársaik nevében megjelent négy hallgató mellett az egyetemet képviselő elnökség tagjai lehettek jelen. Az elnökségben helyet foglalt prof. dr. Borhy László akadémikus, az ELTE rektora, dr. Lenner Tibor, az ELTE…

Javul a járványhelyzet Nagy-Britanniában

A nagy-britanniai koronavírus-járvány terjedésének további jelentős lassulását mutatják a pénteken közzétett új mérőszámok.

Mellőzik a nagy márkák az Amazon luxustermékeknek szánt felületét

VG
-
 Tegnap 20:55Gazdaság

Hat hónapja indította el az Amazon a luxusbrandeknek szóló online platformját, a Luxury Storest. Már induláskor is voltak kritikus hangok, és az igazán nagy neveket azóta sem sikerült megnyernie a webáruháznak.