Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 116 hír

Csodás ünnepi hangulatot varázsol, ha így teszed fel a fényfüzért: 8 ötletes, de egyszerű megoldás

Femina
-
 Ma 17:16Karácsony

A fényfüzérek megfizethető áron elérhetőek a boltokban, és pillanatok alatt ünnepi hangulatot varázsolnak az otthonokba.

Mikulásvonat, online koncert és ünnepi vásár is lesz Csíkszeredában

A járványügyi intézkedések betartása mellett is bő programkínálattal készül Csíkszereda városvezetése az adventi és karácsonyi időszakra. Az adventi gyertyagyújtásba a hagyományoktól eltérően ezúttal élő közvetítés formájában lehet bekapcsolódni.

Ünnepi díszbe öltözik Dunaföldvár

Megkezdődött az ünnepi készülődés Dunaföldváron is, szorgos kezek díszítik a város karácsonyfáját, több helyszínre már felkerültek a díszek.

Ünnepi díszbe öltözik a város

Felvillantak az első karácsonyi fények Pakson, hamarosan teljesen ünnepi díszbe öltözik a város. A DC Dunakom Zrt. megbízásából a Pavill Kft. munkatársai a napokban kezdték el a város útjainak és köztereinek feldíszítését.

Békéscsabán több esetben intézkedett a rendőrség

Békéscsabán baleset miatt és körözés alapján történt rendőri intézkedés. Békéscsaba külterületén 2020. november 26-án 16 óra után néhány perccel egy személygépkocsi letért az útról és árokba borult. A mentők a jármű vezetőjét és utasát is könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság…

Ünnepi kalendáriumot indít a Csiky

Érdemes lesz rákattintani a színház online felületeire.

Advent Pécsett: pénteken este városszerte kigyúlnak az ünnepi fények

Új és megszokott elemekkel, a járványügyi veszélyhelyzetben a kormány által elrendelt korlátozásokat betartva indul pénteken a pécsi advent. A pandémia miatt a korábbi években megszokottnál visszafogottabbnak, mégis meghittnek ígérkezik az ünnepi rendezvénysorozat, amely részben az online térbe költözik, közölte az önkormányzat.…

Ünnepi fények, forgatag és programok nélkül – Tíz kilométernyi fényárban úszik a város

Tekintettel a járványhelyzetre, idén elmaradnak az adventi programok és az adventi vásár a Kossuth téren. Ebben az évben az ünnep hangulatát a díszkivilágítás és a Város Karácsonyfája biztosítja majd a belvárosban.

A 10 legszebb ünnepi köröm 2020-ra

Bien
-
 Ma 10:31Divat

Ha karácsony, akkor ünnepi manikűr: decemberben még azok is próbálnak időpontot foglalni, akik egyébként nem sűrűn járnak körmöshöz.

Árokba borult egy autó Békéscsabán

Békéscsaba külterületén 2020. november 26-án 16 óra után néhány perccel egy személygépkocsi letért az útról és árokba borult. A mentők a jármű vezetőjét és utasát is könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

6 apró öngondoskodási tipp, ami segít, hogy ne érezd *túl soknak* az ünnepi időszakot

Annak ellenére, hogy „az év legcsodálatosabb időszaka” következik, ez az időszak nem mindenkiben kelt vidám érzéseket. Szerencsére néhány stratégia segíthet, hogy megőrizd az ép eszedet az ünnepi őrület során. Eszeveszett ajándékvásárlás az utolsó pillanatban, az ünnepi ebéd vagy vacsora elkészítése, a fenyőfa feldíszítése, takarítás,…

Csodálatos képek az Adventi Fényvillamosról: ünnepi varázslat a koronavírus idején

Csütörtökön útjára indult az Adventi Fényvillamos, amiről készült pár egészen látványos kép. Sokan várták már a díszített villamost.

Ünnepi készülődés a konyhában: Körtés-csokoládés koszorú

Nem lehet elég korán kezdeni a karácsonyi készülődést, így az ünnepi menü összeállítását sem. Ez a körtés-csokoládés koszorú kerüljön fel a listádra!

Tegyél ünnepi dekorációt a lépcsőre

Aki szereti a karácsonyi lakás dekorálást, és rendelkezik lépcsővel az otthonában, természetes hogy ezt is feldíszíti. Most ehhez adunk néhány ötletet, mivel és hogyan érdemes a lépcsőkorlátot dekorálni az év legszebb ünnepén.