Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

600 ezer lépést tesz meg egy szegedi futó a Holokauszt magyarországi áldozataiért

Orosz Gábor 400! kilométert tesz majd meg Auschwitz-ig, így szeretne emléket állítani sok százezer magyar honfitársunknak.

Akkora dinoszaurusz maradványait tárták fel, amekkora nincs is… és mégis van

Egy gigantikus méretű dinoszaurusz maradványait tárták fel Argentínában, a szakértők szerint ez lehet az egyik legnagyobb élőlény, amely valaha élt a Földön. Paleontológusok egy 98 millió éves dinoszaurusz fosszilizálódott maradványaira bukkantak Patagóniában, Neuquén tartományban az úgynevezett Candeleros-formáció vastag, üledékes…

Alig bírják a terhelést a kórházak, a mentők a parkolókban várakoznak az új Covid-betegekkel Izraelben

SzMo
-
 Ma 12:05Külföld

A fiatalok és a gyerekek egyre nagyobb arányban betegednek meg, amit a gyorsabban terjedő brit vírusváltozat mellett az idősebbek egyre magasabb oltottságával is magyaráznak.

Lukácsi Katalin meztelenül mutatta meg, milyen közel van Auschwitz

A holokauszt nemzetközi emléknapja alkalmából elmélkedett Facebook-posztban arról, hogy mennyivel több az ember bőrnél, húsnál és csontnál.

A jövő már itt van, drónnal szállít a Pizza Hut

Nuus
-
 Ma 11:48Tudomány

A jelenleg tesztelés alatt álló koncepcióban trónok segítenek a futároknak kiszállítani a pizzát.

Az Ensz felmérésében megkérdezett fiatalok több mint kétharmada szerint klímavészhelyzet van

444.hu
-
 Ma 11:48Gazdaság

A felmérésben 50 országból 1,2 millió ember vett részt, a többség aggódik.

A Momentum Debrecenben: új generációra van szükség

Fekete-Győr András, a párt elnöke Hajdú-Bihar megye három választókörzetének jelöltjeit mutatta be szerda délelőtt Debrecenben, a Kossuth téren.

Sokkoló kínzás Komáromban: trágyát tömtek a szájába, összeverték, mert pénzzel tartozott

Egy férfi pénzzel tartozott két másiknak, ám mivel nem adta meg, ezért egy kietlen helyre vitték, ahol brutálisan megverték, trágyát tömtek a szájába, majd elvették a pénzét és a telefonját. Egy nő pedig mindezt felvette.

Azt ígérte, hogy "leveszi a rontást", így csalt ki ingatlant, pénzt és ékszereket idősektől egy kiskunfélegyházi nő

Rontás levételét ígérve csalta ki idősek ingatlanait egy kiskunfélegyházi nő. Vádat emelt üzletszerűen elkövetett csalás és okirattal visszaélés miatt a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség egy nővel szemben, aki rontás levételének ígéretével idősek ingatlanait, pénzét és ékszereit csalta ki. A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség az MTI-hez szerdán…

Ampullánként hat adag vakcináért számláz a Pfizer. A baj csak az, van, hogy legfeljebb öt jön ki!

ma7.sk
-
 Ma 11:42Külföld

Ha olvasóinknak eddig nem lett volna világos, akkor az alábbi sztoriból biztosan az lesz, hogy a vakcinafejlesztés, gyártás és eladás bizony kőkemény üzlet. Függetlenül attól, hogy az oltás lehet az egyetlen kifelé vezető út a járványból, a gyógyszergyárak bizony nem restek meggazdagodni a pandémián.

Valamit elhallgatnak a Mátrai Erőmű állami felvásárlásával kapcsolatban

A bezárásra ítélt mátrai szénblokkok tavalyi állami megvásárlását az illetékes vagyonminiszternek kellett engedélyeznie, ilyen bejegyzés mégsem szerepel Mager Andrea elmúlt két évi összes tulajdonosi határozatának az MSZP által kikért listáján.

Rengeteg pénzbe kerül a Sony Xperia Pro

Nem mintha ne lenne a piacon hasonló árfekvésű eszköz, de a tavaly bemutatott Xperia Pro technikailag egy Xperia 1 II HDMI csatlakozóval.

Ázsiai pénzügyi szövetség – globális hatókörrel. Interjú Kovács Leventével, az AFCA egyetlen európai alelnökével

Az üzleti együttműködés alapja a megismerés. Ez nyit valós kaput a lehetőségeknek, hiszen az üzleti világ nem szereti az ugrást a sötétbe. A fényt pedig a mai digitális világunkban is elengedhetetlen személyes kapcsolatok, a rájuk épülő bizalom vetíti elénk. Kovács Leventével a Magyar Bankszövetség főtitkárával arról beszélgetünk, hogyan…

Komoly szervezés kellene a tömeges oltásokhoz, a rendezvényszervezők alig várják, hogy segíthessenek

A tömegek jól szervezett mozgatásában jártas szakma egyelőre semmilyen megkeresést nem kapott a kormányzattól.

Ugye megegyezhetünk, hogy a téves, hibás recepteknél kevés bosszantóbb dolog van a konyhában?

Nem dagad az ér a homlokomon, inkább csak csalódottan nyomogatom az elsőre vonzónak tűnő receptből sütött, elbaltázott süteményem. Több tojás és rengeteg darált mák bánta. Percekig tétovázom, hiszen nincs nagyobb pazarlás annál, minthogy kidobjam, de aztán háromig számolok, és megetetem vele... a kukát. Nincs bosszantóbb a…