Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 109 hír

Hamarosan lejár a nemzeti régiók európai uniós védelméért zajló aláírásgyűjtési akció

Egy hét múlva, november 7-én lejár a nemzeti régiók európai uniós védelméért zajló aláírásgyűjtési akció – hangzott el az M1 szombat esti műsorában. Pesty László, a Székely Nemzeti Tanács által indított kezdeményezés kampányfőnöke elmondta, négy országban további aláírásokra van szükség, de szerinte november 7-ig összejöhet ezekben is a…

Egy hét múlva lejár a nemzeti régiók európai uniós védelméért zajló aláírásgyűjtési akció

Egy hét múlva, november 7-én lejár a nemzeti régiók európai uniós védelméért zajló aláírásgyűjtési akció.

Lejár a nemzeti régiók uniós védelméért zajló aláírásgyűjtés

Két héttel ezelőtt Spanyolországban nőtt a támogatók száma, és még egy „biztos befutó” van.

Egy hét múlva lejár a nemzeti régiók uniós védelméért zajló aláírásgyűjtési akció

Egy hét múlva, november 7-én lejár a nemzeti régiók európai uniós védelméért zajló aláírásgyűjtési akció - hangzott el az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában

Uniós mentőcsomag: nagyvonalú hitel a tagállamok kontójára

hirado.hu
-
  Ma 14:45 Külföld

A luxemburgi értéktőzsdén kedden tartották az uniós SURE program keretében kibocsátott első beruházási kötvény jegyzését.

Start előtt állnak az új európai uniós pályázatok

Magyar Nemzet
-
  Ma 08:48 Gazdaság

Már a jövő év első felében megjelenhetnek az új uniós pályázatok, amelyekkel megerősödhet a középvállalati réteg.

Az EU-ban elérhető oltóanyagoknak meg kell felelniük az uniós minőségi elvárásoknak

Minden vakcinának, amely az Európai Unióban elérhető, vagy elérhetővé válik, meg kell felelnie a vonatkozó uniós minőségi és jóváhagyási előírásoknak, jelentette ki Erik Mamer, az Európai Bizottság vezető szóvivője.

Az Orbán-kormány uniós jogot sért. És?

Az Európai Bíróság kimondta, hogy a magyar menekültügyi szabályozás jogsértő. A kormány hozatott egy új törvényt. Ezzel is baj van.

Európai Bizottság: Magyarország sérti az uniós jogot a menekültek ügyében

Az Európai Bizottság szerint, a koronavírus-járványra tett magyarországi válaszlépések keretében bevezetett új menekültügyi eljárások sértik az uniós jogot, ezért felszólító levelet küldött Magyarországnak, hogy az uniós joggal összhangban, tegye lehetővé a menekültügyi eljáráshoz való hozzáférést – közölte az uniós bizottság.

Koronavírus - Uniós szóvivő: az EU-ban elérhető oltóanyagoknak meg kell felelniük az uniós minőségi elvárásoknak

Minden vakcinának, amely az Európai Unióban elérhető, vagy elérhetővé válik, meg kell felelnie a vonatkozó uniós minőségi és jóváhagyási előírásoknak - jelentette ki Erik Mamer, az Európai Bizottság vezető szóvivője a brüsszeli testület sajtótájékoztatóján pénteken.

Brüsszel: Az új menekültügyi szabályozás is uniós jogot sért

Ezért kötelezettségszegési eljárást indított hazánk ellen az Európai Bizottság. Nem ez az első zsákutca menekültügyben.

Az EU-ban elérhető oltóanyagoknak meg kell felelniük az uniós minőségi elvárásoknak

Minden vakcinának, amely az Európai Unióban elérhető, vagy elérhetővé válik, meg kell felelnie a vonatkozó uniós minőségi és jóváhagyási előírásoknak – jelentette ki Erik Mamer, az Európai Bizottság vezető szóvivője a brüsszeli testület sajtótájékoztatóján pénteken. Mamer arra az újságírói kérdésre válaszolt, hogy miként illeszkedik az uniós…

ITM: Elindul a 2021-2027 közötti uniós fejlesztési ciklusról szóló társadalmi egyeztetés

Elindul a 2021-2027 közötti uniós fejlesztési ciklusról szóló társadalmi egyeztetés, amely során a következő három hónapban, 2021. január végéig a palyazat.gov.hu oldalon várják a magánszemélyek, társadalmi szervezetek és a vállalkozások észrevételeit – jelentette be Ágostházy Szabolcs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM)…

Brüsszel szerint az új menekültügyi szabályozás is uniós jogba ütközik

Három ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított az Európai Bizottság Magyarországgal szemben. Az egyik ügy a menekültügyi eljárással kapcsolatos, néhány hónap alatt kiderült, hogy az új szabályozás sem felel meg Brüsszel szerint az EU-s jognak.