Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szingapúr ingatlanpiaca lehet jövőre a legígéretesebb

VG
-
  Ma 05:00 Gazdaság

A hongkongi erőszakos tüntetések hatására az ingatlanfejlesztők inkább Szingapúrba viszik a tőkét. A vietnámi lakások is nagyon drágulnak.

Elképesztő, mi miatt adtak ki veszélyjelzést, lehet itt minden az előrejelzés szerint

Infostart
-
  Ma 04:55 Időjárás

Több alkalommal eső, zápor, sőt zivatar, front menti szélfordulás, erősödés - ezt ígéri előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az északi területeken nyolc megyére adtak ki veszélyjelzést eső, szél, de néhol még zivatar miatt is.

Ijesztő lehet ebben a korábbi börtönből kialakított szállodában aludni

Roadster
-
  Ma 04:30 Otthon

Ebben az offenburgi hotelben valamikor a 19. században még bűnözők alkották szállóvendégek listáját, igaz, ők nem csupán néhány éjszakára csekkoltak be.

Szívszorító, ami kiderült: Gyógyszerei helyett inkább ennivalót vett a gyerekeinek Terry Black

Blikk
-
  Ma 03:34 Bulvár

Zsúfolásig megtelt a pesti, ókatolikus Szentháromság Kápolna. Még a lépcsőn is gyászolók álltak, akik Terry Blacktől jöttek búcsút venni.

Veszélyesek lehetnek a konyhai műanyagok

HáziPatika
-
  Ma 03:34 Egészség

Német tudósok arra figyelmeztetnek, hogy egészségünk érdekében inkább ne használjunk műanyag eszközöket főzésnél.

Ez a térkép egészen új megvilágításba helyezi Naprendszerünk bolygóit

Player
-
  Ma 03:30 Infotech

Mindig is kíváncsi voltál arra, hogy igazából milyen nagy is a Mars, a Vénusz, a Hold, vagy a Naprendszerünk egy-egy közismert óriásholdja (Titán, Európa, Ió, Ganümédész stb.) a Földünkhöz képest, de valahogy nem tudtál elboldogulni a hatalmas számtengerben?

Visszavonhatta a támogatást az Élelmiszerbank a Fidesz-közeli komlói egyesülettől a “választási” adományok miatt

Szabad Pécs
-
  Ma 02:38 Vélemény

Azt az Átlátszó írta meg, hogy a választások előtt a komlói roma érdekvédő Fekete Láng egyesület támogatását felfüggesztette a politikától független Magyar Élelmiszerbank. Most a Szabad Pécs arról is értesült, hogy vissza is vonták a támogatást. Egyértelműnek tűnik, de csak azt írhatjuk, hogy feltehetően politikai okok miatt kellett a Magyar Élelmi

Bepánikoltak Fideszék: Bayer Zsolt szerint nagy baj van

Teljesen bepánikoltak Fideszék a hétvégi megismételt választások eredményét látva, kritikus hangulat vette körbe a hétfői Sajtóklub című műsort a Hír Tv-n. A Fidesz propagandisták megsemmisítő vereségről beszéltek, és arról, hogy baj van, a Fidesznek változtatni kellene. Lesújtóan értékelték a megismételt önkormányzati választások…

Budapesten is a Fidesz a legnépszerűbb

Őrzi előnyét a Fidesz-KDNP az önkormányzati választás után, a leadott szavaztok 52 százalékát szereznék meg a kormánypártok egy most vasárnap tartott választáson - közölte októberi közvélemény-kutatása alapján a Nézőpont Intézet.

Kissné Akli Mária és Kudlik Júlia kapta a Goldmark Péter Károly-díjat

Közszolgálat
-
  Tegnap 23:23 Színes

Az európai műsorszórás egyik hazai szaktekintélyét, Kissné Akli Máriát, valamint a legendás műsorvezetőt, Kudlik Júliát tüntette ki a színes televízió ...

Nb Iii: Várhidi Péter nem folytatja munkáját az Ózdnál

NSO
-
  Tegnap 23:00 Foci

A súlyos gondok miatt nem folytatja tovább munkáját Várhidi Péter, a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Ózdi Kohász szakmai igazgatója.

Előny utáni vereség

Feol
-
  Tegnap 22:43 Sport

Az Erste Liga 19. játéknapján a Fehérvári Titánok csapata a tabellán őket követő Hokiklub Budapest vendége volt. Bár a zsebükben volt a meccs, de végül kicsikarta a győzelmet a hazai csapat.

Mosakodás – Malonyai Péter jegyzete

NSO
-
  Tegnap 22:09 Foci

Mondanám, hogy áll a bál Cristiano Ronaldo körül, de inkább azt mondom, hogy vihar egy pohár vízben. A portugál klasszist a hét végén lecserélte Mau...

PlayerUnknown's Battlegrounds - később lehet, hogy már egy ballisztikus pajzsot is magunkkal vihetünk a harcba

Érdekes információk láttak napvilágot a battle royale játék jövőjét illetően, de egyelőre még semmi sem biztos, mivel szivárgásokról van szó.

Csak a gyakorlott helyesírók érnek el 10-ből 9 pontot: neked hányat sikerül?

Bien
-
  Tegnap 22:02 Színes

Mennyire vagy otthon a helyesírásban? Zavarba jössz néhány bonyolultabb alaktól? Kötőjelek, rövidítések, pontok? Mind megy? Teszteld magadat!...