Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 312 hír

A versenyben helyt kell állni - Szijjártó Péter újabb okiratokat adott át

A mai napon a Nanushka, a Filati Maclodio KFT és a thyssenkrupp is átvehette a versenyképességi program keretében osztott támogatási okiratokat.

Peter Hyross marad a Pozsonyi Városi Múzeum igazgatója, aki elbocsátotta Falath Zsuzsannát

ma7.sk
-
  Tegnap 21:07 Határtalan

Május 22-én került sor a Pozsonyi Városi Múzeum (Múzeum mesta Bratislavy) igazgatói tisztségének betöltésével kapcsolatos kiválasztási eljárásra. A jelöltek közül a választási bizottság Peter Hyrosst javasolta, így továbbra is betöltheti a Pozsonyi Városi Múzeum igazgatói posztját. Hyross volt az, aki Magyar Hírlapnak adott interjúja miatt bocsátot

Polt Péter a rendes bírósági működés visszaállítását sürgeti

Propeller
-
  Tegnap 20:01 Belföld

Darák Péter, a Kúria elnöke, Polt Péter legfőbb ügyész és Senyei György, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke az Igazságügyi Minisztériumnak címzett levélben kérte, hogy a rendkívüli jogrend megszűnésével mielőbb kerüljön sor a rendes ítélkezési rend visszaállítására – tudatta a Kúria hétfőn közleményben. Fotó: MTI/Kovács Tamás A…

Újabb vitatéma Olaszországban: a meleg miatt délután nem akarnak futballozni

Infostart
-
  Tegnap 19:58 Sport

Olaszországban a labdarúgó-bajnokság folytatásának tervezett dátuma június 13. (ha a kormány ezt engedélyezi), vagy június 20. Ebben már szinte mindenki egyetért, de támadt egy újabb vitatéma: a napi kezdési időpont.

Föld S. Péter: Oviubi

Mandiner
-
  Tegnap 18:41 Vélemény

A korábbi videókon legtöbbször gondterhelt arccal, keccsölésben megfáradt, ám felelősségteljes tekintettel láthattuk a miniszterelnököt.

Jakab Péter logikusan cselekszik, csak túlzásba vitte a tisztogatást

Azonnali
-
  Tegnap 18:10 Vélemény

Teljesen logikus, hogy egy válságban lévő párt új emberekkel próbálja rendezni a sorait, de Jakab Péter most épp mártírt csinál a belső ellenfeleiből.

A Kúria, az OBH, és Polt Péter kéri a rendes ítélkezési rend visszaállítását

Darák Péter, a Kúria elnöke, Polt Péter legfőbb ügyész és Senyei György, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke az Igazságügyi Minisztériumnak címzett levélben kérte, hogy a rendkívüli jogrend megszűnésével, mielőbb kerüljön sor a rendes ítélkezési rend visszaállítására – tudatta a Kúria hétfőn, közleményben.

Rudolf Péter egy szál törölközőben sétált be

NLC
-
  Tegnap 17:47 Bulvár

Az otthoni munka és videokonferenciák időszakában mindenkinek ismerős, lehet, amit most Nagy-Kálozy Eszter és Rudolf Péter videóján láthattunk.

Szijjártó Péter: új világgazdasági versenyben kell helyt állni

A versenyképességi programra jelentkező vállalatok 295 milliárd forint értékben vállaltak beruházásokat.

Borbás Marcsi: Az élettől elmegy a kedvem; teljesen kétségbe vagyok esve

Borbás Marcsi a szakácskönyveiről híres gasztronómiai műsorvezető hétfőn reggel egy közösségi oldalán közölt videóban számolt be a tragikus esetről, amivel nem tud mit kezdeni. Egy szarvas egy éjszaka alatt tette tönkre egész kertjét.

Juhász Péter megállíthatatlan

Ezúttal párosban diadalmaskodott a 22. Hsma Erős Emberek Páros Országos Bajnokságát a V-Team kupán, Várpalotán.

Orbán Viktor jól helyretette Jakab Pétert

„Nehéz eldönteni, mi zsugorodik jobban: a frakció, az önök támogatottsága vagy az önök logója” – mondta Orbán Viktor Jakab Péternek.

Szijjártó Péter: Új világgazdasági versenyben kell helyt állni

A miniszter hangsúlyozta, nemcsak egészségügyi, hanem gazdasági védekezésre is szükség van.

Szijjártó Péter: új világgazdasági versenyben kell helyt állni

A magyar gazdaság szereplőinek új világgazdasági versenyben kell helyt állniuk a koronavírus-járvány után – jelentette ki Szijjártó Péter.

A járvány miatt bezár San Francisco legrégebbi melegbárja

Humen
-
  Tegnap 14:37 Életmód

Instagram-bejegyzésben jelentette be a The Stud csapata, hogy végleg bezárnak kapui. Az eredeti terv szerint május elsején újranyitott volna San Francisco legrégebbi melegbárja, azonban a kaliforniai kijárási korlátozások és az azokat követő gazdasági nehézségek ellehetetlenítették a vendégek ismételt fogadását.     A szórakozóhely…