Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 476 hír

Böröndi Tamást gyászolja Bagi Iván, Hajdú Péter és Varga Mihály is

Blikk
-
 Ma 11:39Bulvár

65 éves korában elhunyt Böröndi Tamás, a Vidám Színpad igazgatója – olvasható a teátrum közleményében.

December elején ismét online városinfót tart Péterffy Attila

November 29-ig várja a kérdéseket Péterffy Attila polgármester, magát a városinfót a tervek szerint december 4-én tartja meg. 

Esti beszélgetés a polgármesterrel: Niedermüller Péter szinte minden fontos témát érint

A múlt hét végén beszélgetett Niedermüller Péterrel a Színes Erzsébetváros.Ezek voltak a fő kérdések:Milyen kihívásokkal néz szembe az önkormányzat a veszélyhelyzet időszaka alatt?Hogyan orvosolja majd a VII. kerület az ingyenes parkolásból adódó problémákat? Változnak-e a parkolási díjak 2021-től (vagy miután megszűnik a kormány…

Íme Dancsó Péter véleménye a Való Világról

iFaktor
-
 Ma 09:00Bulvár

A könyvek, filmek, sorozatok, és persze a televíziós műsorok kritizálójaként elhíresült Dancsó Peti nem hagyhatta YouTube-videó nélkül a Való Világ jubileumi évadát sem. Ahogyan azt tőle már megszokhattuk, sajátos stílusával kicsit sem finomkodva elmondta véleményét az RTL klub legrégebbi reality műsoráról. Amennyiben nem szeretnél…

Ovádi Péter azt akarja, hogy letöltendő börtön járjon az állatkínzásért

A nemzeti állatvédelmi programért felelős miniszteri biztos szerint központi szerephez kell juttatni az állatvédő szervezeteket, és fel kell számolni az illegális szaporítókat.

Vajdaságban már több mint 750 egészségügyi dolgozó fertőződött meg

Zoran Gojković tartományi egészségügyi titkár kijelentette, hogy Vajdaságban a járvány aggasztó méreteket öltött, a kórházakban pedig már alig van hely, és egyre több egészségügyi dolgozó

Polgármesteri tájékoztató – A terítéken parkolás, iparűzési adók, szociális támogatás

Hétfőn reggel az online térben köszöntötte Székesfehérvár sajtóorgánumainak képviselőit Cser-Palkovics András polgármester.

Kiosztották a szociális tüzelőt Csataszögön

Szoljon
-
 Ma 07:00Belföld

Eljuttatták az érintetteknek a szociális tüzelőt a faluban, számolt be róla Oravecz Zsuzsanna Éva polgármester.

Az értékek is mérhetőek - interjú Kovács András Péterrel

A kevesebb is lehet több – nem a reklámköltések forintosított értéke dönti el, hogy mekkora hatást ér el vállalat a kommunikációjával – véli Kovács András Péter, a Magyar Telekom márka és lakossági kommunikációs igazgatóságának szegmens kommunikációs vezetője. A pandémia miatt felgyorsult digitalizáció a telekommunikációs iparág…

A bor, ami még Nagy Péter cárt is „legyőzte”

„Engem eddig nem győzött le senki és semmi, de tegnap este legyőzött a tokaji bor” – mondta állítólag Nagy Péter cár egy átmulatott éjszaka után.

Nyolcezer forint lesz az egészségügyi szolgáltatási járulék

Jövőre már havi 8000 forintot kell fizetniük azoknak, akiknek nincs egészségbiztosításuk, írja az adóhatóságra hivatkozva a 24.hu.

A Kékszakállú Mellé Nőni Eötvös Péter: Senza sangue /Bmc Records

Revizor
-
 Tegnap 23:12Zene

A Kékszakállú mellé operát komponálni nehéz. Nem Eötvös Péter az egyetlen, aki mégis megtette ezt, s biztosan nem is az utolsó. A Senza sangue nagyszerű zene, de cselekménye előtt értetlenül állok. Csabai Máté Kritikája.

Láthatók a korlátozások eredményei, de tovább kell csökkenniük a számoknak Ausztriában az egészségügyi miniszter s…

Telex
-
 Tegnap 23:08Egészség

December 6. után is korlátozásokra lesz szükség, hogy megelőzzék a karácsonyi időszak utáni harmadik hullámot, mondta Rudolf Anschober.

Szophoklészi szelep – Malonyai Péter publicisztikája

NSO
-
 Tegnap 22:19Vélemény

Nem először s nyilván nem utoljára emelem meg a kalapomat Szalai Ádám előtt. A futballválogatott csapatkapitánya az Izland elleni meccset követő