Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Minden gyereknek meg akarom tanítani: már úgy születtél, hogy elég jó vagy!

Gáspár Zsuzsi, az Elég jó vagy! alapítója a világ összes gyermekének meg akarja tanítani: már úgy születtél, hogy elég jó vagy.

Mindenkinek van szexuális perverziója – A tiéd vajon átlépi azt a bizonyos határt? (18+)

Life
-
 Ma 20:00Szex

Könnyen rábélyegezzük az emberre, hogy perverz, ha a saját vágyképletünktől eltérő úton jut el a csúcsra. Van, akinél az orális szex már kiveri a biztosítékot, és van, akinek sokkal "messzebbre" kell mennie, hogy megélhesse a vágyat. Csörgits Kinga szexuálterapeuta elárulja, hogy mi számít perverziónak és mi nem.

Karácsony: Orbán minden bizonnyal jobban tud nálam angolul

A főpolgármester a Facebookon válaszolt a nyelvtudását firtató kérdésre és a mértékét is elárulta. Soha nem esett nehezemre elismerni, ha valaki valamiben jobb nálam, mert szerintem tanulni, fejlődni soha nem késő, másokat meghallgatni mindig muszáj. Ezt a politikában is erénynek gondolom, nem hátránynak. A hirtelen támadt érdeklődésre…

Meghalt az ardenneki rém

A férfi a börtönkórházban halt meg, ahol állapota miatt már egy ideje mesterséges kómában tartották.

Még mindig van ország, ahova egy adag oltás sem jutott

Tucatnyi ország várja még az első adag oltás leszállítását: ezeken a helyeken az egészségügyi dolgozók sem kaptak még vakcinát.

Nem mindegy, hány évesen válik egy férfi apává

A közvélekedés igencsak megengedő abban a kérdésben, hogy a férfiak hány éves korig vállalhatnak gyereket. Sokak kedvenc példája Chapliné, aki 73 éves volt, amikor utolsó gyereke megszületett. A tények azonban makacs dolgok, és érdemes számot vetni az "erősebb" nem esetében is azzal, hogy a kor előrehaladtával - bizony - csökken a…

Repülésbiztonság minden szinten

Egy híján százhúsz éve ünnepeljük május 10-én a madarak és fák napját. A kezdeményezés Chernel István ornitológus nevéhez fűződik, a célja pedig már a kezdetektől az, hogy felhívja a társadalom figyelmét a környezetvédelem, ezen belül a madarak védelmének fontosságára. Ebből az alkalomból a Hortobágyi Madárpark – Madárkórház Alapítvány…

Meghalt Franciaország egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosa

Elhunyt 79 éves korában a kétszeres életfogytiglani börtönre ítélt Michel Fourniret, Franciaország egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosa - közölte hétfőn a francia ügyészség.

Ukrán tábornok: Ukrajna csak önmagára számíthat

Ha Oroszország fegyveres támadást indítana Ukrajna ellen, úgy az ország

Elkészült a világ legjobb Tetrisze, mindig a legjobb alakzat jön benne

HVG
-
 Ma 19:03Infotech

A Lovetris egy korábbi kísérlet kifordítása, amiben tényleg csak a játékoson múlik, hogy mikor vet véget a játéknak.

Meghalt Franciaország egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosa

79 éves korában elhunyt a kétszeres életfogytiglani börtönre ítélt Michel Fourniret, Franciaország egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosa – közölte hétfőn a francia ügyészség.

Sokan meghaltak egy nigériai hajószerencsétlenségben

Index
-
 Ma 18:47Külföld

Nők és gyermekek is vannak az áldozatok között.

Heves megyében is minden korosztály visszatért az iskolába (fotók)

Május tizedikén tértek vissza a tanintézményekbe a felső tagozatos és középiskolás diákok. A Heves megyei intézményekben kevés szülő kérvényezte, hogy továbbra is otthon tanulhasson gyermeke.

Dr. Pásztor László: Minden egyes beoltott ember csökkenti a járványveszélyt!

Pásztor doktor úrral immár negyedik alkalommal ültünk le beszélgetni a járvány kezdete óta. A több évtizedes háziorvosi gyakorlattal rendelkező szakember már februárban arról beszélt, húsvét után enyhülés jöhet, lassulhat a járvány. Igaza lett! Aktuális interjúalanyunk ugyanebben a februári interjúban szintén elsők között beszélt arról, az alapellá

Meghalt Michel Fourniret, az ardenneki rém

A börtönbüntetését töltő sorozatgyilkos 79 éves volt.