Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Borsodi munkások lehetnek a tragikus autóbaleset áldozatai

Borsod24
-
  Ma 06:53 Megyei

Öt ember veszítette életét a Balatonnál, az eddigi sajtóinformációk alapján borsodi munkások utaztak a szerencsétlenül járt kisbuszban. Ahogy azt korábban hallhattuk, öten vesztették életüket egy balesetben május 28-án reggel a 710-es főút 5. kilométerében, a tragédia Balatonkenese külterületén történt. Az Rtl Kub úgy értesült, hogy borsodi…

Több veszélyes gyermekjátékot visszavontak a boltokból

Magyar Nemzet
-
  Ma 06:45 Gazdaság

A fogyasztóvédelem továbbra is szigorúan ellenőrzi a forgalomba kerülő termékeket.

Mit főzzek ma? A gyerekek imádni fogják ezeket

Nosalty
-
  Ma 06:29 Recept

Gyereknapon már a főétel is torta formájában készül, pusztán azért, hogy a nem édesszájú gyerekek se maradjanak torta nélkül.

Csíksomlyói búcsú - A járvány visszavezet bennünket a lényeghez, az ünnep magvához

Nem az első alkalom a búcsú történetében, amikor nem gyűlhettek össze a zarándokok.

Trump: az USA visszanyerte a vezető szerepét

24.hu
-
  Ma 06:20 Külföld

Az amerikai elnök az űrrakéta sikeres felbocsátását követően azt mondta: nem lehetsz első a Földön, ha második vagy az űrben.

A komáromi egyesület lovasterápia segítségével adja vissza az elveszett önbizalmat

Kemma
-
  Ma 06:18 Belföld

A komáromi Kemence Egyesület egyik projektjének részeként önbizalom-fejlesztéssel próbálnak segíteni, méghozzá a lovak bevonásával.

A miniszter a magyar űrtervekről

Űrvilág
-
  Ma 06:15 Tudomány

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Európai Unió űrtevékenységért felelős minisztereinek videokonferenciáján vett részt.

A részeg autóst nem fogja vissza a koronavírus

Vezess
-
  Ma 05:55 Baleset-bűnügy

Jelentősen csökkent a súlyos közlekedési balesetek száma a kijárási korlátozások alatt – ez a jó hír, várható volt. Kellemetlen meglepetés ugyanakkor, hogy növekedett az ittas autósok és a száguldozók által okozott tragédiák aránya az év első négy hónapjában. Plusz a kerékpárosoké is.

Nem háríthatják át a magyar beszállítókra a különadók terheit a külföldi üzletek

hirado.hu
-
  Ma 05:43 Gazdaság

A kereskedők nem csökkenthetik egyoldalúan a beszerzési árat és egyetlen áruházlánc sem fenyegetheti a beszállítóit a rendelések csökkentésével.

20 ritka fotó a Vissza a jövőbe kulisszái mögül, melyet még nem láttál!

Mafab
-
  Ma 05:40 Film

Bár sok filmmel kapcsolatban megoszlanak a vélemények, a Vissza a jövőbe azon ritka produkciók közé tartozik, mely nem csak rendkívül széles rajongói táborral rendelkezik egészen a napjainkig, de gyak...

Mentőmellényt kapnak a magyar cégek

A cégek plusz haladékot kapnak tartozásaik rendezésére anélkül, hogy a felszámolás veszélye fenyegetné őket. A cégbíróság nem határozhat törvényességi felügyeleti eljárásban a vállalkozás megszüntetéséről. Felfüggesztik a kényszertörlési eljárásokat október 31-ig, sőt, a cégek ki is kerülhetnek az eljárás alól.

Elindul a magyar fejlesztésű lélegeztetőgép gyártása

Elindul a magyar fejlesztésű lélegeztetőgép gyártása – közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa. Kiss Róbert rendőr alezredes azt mondta: a lélegeztetőgép prototípusát a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem készítette el. Szerdán átadták a berendezések…

A top 5 videojátékos csak nyer a koronavíruson – Magyarországon is

Tudás.hu
-
  Ma 04:29 Gazdaság

A külföldi videojátékosok márciusi nézettsége jelentősen megugrott a koronavírus intézkedéseknek köszönhetően. A top 5, milliárdokat kereső játékos huszas éveinek végén jár. A magyar gamerek nézettsége is

A Metro ötven éve rögzítette az első magyar koncertlemezt

Fél évszázada készült el az első magyar koncertlemez, a Metro együttes Egy este a Metro Klubban… című korongja. A jubileum alkalmából Sztevanovity Zorán és Dusán, valamint

A baloldal mindig nemet mondott a határon túli magyarságra

A baloldal, ha tehette, mindig rárontott a magyar nemzetre, mint a 2004. december 5-i népszavazáson.