Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 426 hír

Eljárást indít a rendőrség a reggel posztolt metrópótló előtt büntetőfékező autós ügyében

Ma reggel posztoltuk a vasárnap délután történt esetet, ahol az M3-as metrópótló előtt büntetőfékezett egy Volkswagen sofőrje. KAPCSOLÓDÓ: VIDEÓ: Az…

Nagy döntést hozott Messi ügyében a Barcelona edzője

Két kulcsember sem játszik a Dinamo Kijev ellen.

Vádat emeltek egy borsodi vadászbaleset ügyében

A vádirat szerint a vadász több ponton is megszegte a vadászatra vonatkozó szabályokat, így többek között azt, amely szerint csak akkor szabad lövést leadni, ha a vadász a vadat kétséget kizáróan felismerte és a lövéssel mások életét, testi épségét nem veszélyezteti.

Elhunyt a Büki Gyógyfürdő Zrt. korábbi orvosigazgatója

A pályafutását Hévízen kezdő dr. Göde György 26 éven át dolgozott Bükfürdőn. A Büki Gyógyfürdő Zrt. orvosigazgatója tavaly vonult nyugdíjba.

Csupán négy ország ellen nem indul uniós eljárás a médiaszolgáltatások ügyében

Magyarország az eminensek között, 23 tagország közben nem hajtotta végre a médiaszolgáltatások koordinációjára vonatkozó előírásokat.

Három évtizednyi boldogság: így ünnepelték az évfordulójukat Zoltán Erikáék

Blikk
-
 Ma 14:54Bulvár

30 éves évfordulót ünnepel Zoltán Erika és férje, Kátai Róbert!

Fordulat a hajnali budapesti lakástűz ügyében

Egy férfi gyújthatta rá a családra a házat, amelynek tetejéről a rendőrök mentettek meg egy kisfiút.

Műtés közben meghalt egy szaúdi orvos

24.hu
-
 Ma 14:11Külföld

Látták rajta, hogy valami baj van, de nem akart kivizsgálásra menni.

Lezárt ügyek: Ittasan, jogosítvány nélkül vezette a lopott autót, amivel balesetezett

Lezárt ügyek: Ittasan, jogosítvány nélkül vezettea lopott autót, amivel balesetezett Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 23., h - 14:04 Az Encsi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Orvostanhallgatók segítik a tesztelést Zala megyében is

Zala megye 98 településén összesen 361 nevelési és oktatási intézményi helyszínen 4969 fő szűrését végzik el antigén gyorstesztekkel az orvostanhallgatókból és a kormányhivatal munkatársaiból álló mintavevő csapatok. Az országos tesztelés célja egyrészt az érintettek egészségének védelme és a koronavírus terjedésének lassítása,…

Koronavírus-fertőzésben meghalt egy budapesti orvos

Koronavírus-fertőzés miatt elhunyt egy budapesti, XIII. kerületi háziorvos – számolt be róla a hvg.hu a Magyar Orvosi Kamara tájékoztatása nyomán. Orbán bejelentette: tényleg visszatér az idősek vásárlási idősávja Azt írták, Hausherr Ildikó a Révész utcai rendelő orvosa volt, ő a járvány első fővárosi háziorvos áldozata. Az elhunyt orvos betegeit h

Jó nagy fertőzési góc alakult ki az aradi kórházban, rengeteg orvos és asszisztens lett koronás

Tíz nap alatt megduplázódott az Arad megyei sürgősségi kórház koronás alkalmazottainak száma: jelenleg 135-en szenvednek Covid–19-ben az intézmény kötelékéből. A fertőzöttek több mint fele, 71 ember orvosi asszisztens, mintegy 20 százalékuk, 29 személy pedig orvos. A fertőzési góc azért látványos, mert 10 nappal ezelőtt a kórháznak…

Csongrádi Járási Ügyészség: engedély nélkül forgalmazott vírusellenes készítményt a helybeli férfi

A Csongrádi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a helybeli férfivel szemben, aki egy webáruházon keresztül, másfél éven át értékesített - többek között - vírusos betegségek kezelésére alkalmasnak hirdetett cseppeket.

A kijárási tilalom nem akadályozza a fontos orvosi vizsgálatokat

A kijárást korlátozó intézkedés alól azok is mentesülhetnek, akik – például életvédelmi célból – az érintett időintervallumban orvosi vizsgálaton vesznek részt – válaszolt Kiss Róbert rendőr alezredes az operatív törzs hétfői sajtótájékoztatóján a Békés Megyei Hírlap kérdésére.

Óriási fordulat VV Fanni ügyében: megfagyott a levegő a bíróságon

Egy újabb tanút hallgattak meg a napokban. A férfi vallomása a bírónőt is váratlanul érte.