Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 42 hír

A gazdaságok újraindításához szükség van az mkkv-kra is

vg.hu
-
 Tegnap 19:45Gazdaság

Az EU-ban az új munkahelyek legalább 60 százalékát az mikrovállalatok hozzák létre. Vélemény.

Csányi Sándor szerint azokra a cégekre kellene koncentrálni, amelyeknek nehézséget okoz az újraindítás

Többek között a gazdasági újraindítás lehetőségeiről, az OTP eredményeiről, valamint a magyar euró is beszélt Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója az InfoRádió Aréna című műsorának.

Sikeres volt az iskolák újraindítása, de a riogató baloldal nem kér bocsánatot

Az iskolanyitás után nem szabadult el a járvány: továbbra is csökken az új fertőzöttek száma.

Csm: A 2021-es és a 2022-es költségvetés célja a magyar gazdaság újraindítása

Magyarországon a polgári kormány alapelve, hogy a családtámogatásokból el nem vesz, inkább bővíti azok körét. Ennek megfelelően az eddigi családvédelmi intézkedéseken túlmenően tovább szélesíti a gyermekes, és gyermeket vállaló családok támogatását. A 2022-es költségvetésben közel 2 800 (2 778) milliárd forintot fordít a családokra, 483…

Soltész Miklós: A templomfelújítási program hozzájárul a gazdaság újraindításához is

A magyar emberek 80 százaléka a keresztény kultúrát értéknek tekinti – mondta az államtitkár.

Sikeres az iskolák újraindítása - bocsánatot kér-e a hamisan riogató baloldal?

Az óvodák és iskolák április 19-i nyitása óta kevesebb mint harmadára csökkent az új fertőzöttek száma. Megkérdeztük Gyurcsány Ferencéket, most mit mondanak? Elmondjuk.

Soltész: a templomfelújítási program hozzájárul a gazdaság újraindításához is

A magyar templomfelújítási program révén egyúttal városok, térségek is megújulnak, így ezek a beruházások hozzájárulnak a gazdaság újraindításához - jelentette ki a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára Ajkán, sajtótájékoztatón.

Soltész: A templomfelújítási program hozzájárul a gazdaság újraindításához is

1400 templomot újítanak fel Magyarországon, 400-at a határon túl.

Orbánék templomfelújítással ösztönzik a gazdaság újraindítását

A magyar templomfelújítási program révén egyúttal városok, térségek is megújulnak, így ezek a beruházások hozzájárulnak a gazdaság újraindításához – jelentette ki a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára szerdán Ajkán, sajtótájékoztatón.

Soltész: a templomfelújítási program hozzájárul a gazdaság újraindításához is

A magyar templomfelújítási program révén egyúttal városok, térségek is megújulnak, így ezek a beruházások hozzájárulnak a gazdaság újraindításához  – jelentette ki a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára szerdán Ajkán, sajtótájékoztatón. Soltész Miklós közölte: a programban összesen 1800 templom…

Ütköző: A turizmus újraindítása

MédiaKlikk
-
 21.05.11 14:56Vélemény

A május 12-i adás tartalmából.

Kiszámítható újraindítási ütemterv kell

vg.hu
-
 21.05.11 09:20Gazdaság

Bár tavaly is csak a rendezvények ötödét tudták megtartani, az idei év még drasztikusabb bevételkiesést hozott a szektornak.

Tarics Péter: Orbán-interjú – Visszhang, kérdőjelekkel

Elég komoly visszhangot váltott ki a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor egyik szlovák portálnak, a Postojnak adott interjúja, ami kedvező jelenség, hiszen a szlovák közvélemény legalább így, „elsőkézből“ kaphat/kaphatott információkat a magyar bel- és külpolitikáról, a magyar kormányfő hitvallásáról. Természetesen – ahogy az ilyenkor…

Itt vannak a turizmus újraindításának ausztriai részletszabályai

Ausztriában a szövetségi kormány és a tartományi vezetők hétfői találkozóját követőn bejelentették a turizmus és szabadidő-gazdaság újraindításának részletszabályait. A szolgáltatásokat az úgynevezett zöld útlevéllel lehet igénybe venni.