Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 60 hír

Annyi esze sem volt a drogfutárnak, hogy ne száguldozzon az autójával

Index
-
 Tegnap 20:45Baleset-bűnügy

Nyolc darab cserepes vadkendert találtak a rendőrök a sofőrnél. Jogosítványa sem volt.

Boldogság: Baukó Éva megvette élete első autóját

Baukó Éva megvette élete első autóját, és nem is lehetne boldogabb! Arról is mesélt milyen nehéz volt megszereznie jogosítványát. Baukó Éva új autójáról osztott meg egy képet Facebook-oldalán, amely mellé leírta tapasztalatait is pánikbetegségéről és jogosítvány megszerzésének folyamatáról, ami igencsak elhúzódott – mint kiderült a…

Holisztikus élményt kínál a Kia elektromos autója

Speedzone
-
 Tegnap 11:59Autó-motor

A Kia EV6 belső elrendezése minden ponton a vezető kiszolgálására törekszik. Annyira, hogy az már a gyártó szerint leginkább a holisztikus jelzővel írható le. Akármit is jelentsen ez.

Rendelhető a piac egyik legolcsóbb elektromos autója, a Dacia Spring

Ennyire ellentmondásos újdonságot régen köszönhettünk már. A Dacia első elektromos modellje, a Spring, jóformán még csak el sem készült, máris széles rajongótábora van, de legalább ennyien meg is mosolyogják költséghatékony megoldásai, ám ennek tükrében magas árcédulája okán. A hazai bemutató kapcsán megpróbáltuk eldönteni,…

A legdrágább iPhone-t rendelte meg, törött csempét kapott helyette

Időnként fura dolgok kerülnek egy iPhone látszólag érintetlen csomagolásába, hogy igencsak kellemetlen pillanatokat szerezzenek a pénzét nem sajnáló felhasználónak.

Több sofőr is az eltiltás ellenére vezette autóját a megyében

Kisújszálláson, Martfűn, Újszászon és Jászapátin is ellenőriztek a rendőrök olyan sofőrt vasárnap, aki el volt tiltva a vezetéstől.

Baukó Éva, a Való Világ botrányhősnője 37 évesen megvette élete első autóját

Megszerezte jogosítványát, most pedig első saját autóját is Baukó Éva! A kései elhatározásnak azonban nem anyagi okai voltak.

Új technológiával hozzák helyre itthon a gyerekek törött csontjait

Infostart
-
 21.05.16 17:37Belföld

Ennek használatával – a fémmel való rögzítéssel szemben – nincs szükség második műtétre, kisebb a fertőzés kockázata és rövidebb ideig tart a gyógyulás.

Egy éjszaka a Lánchídon: egy összetört Dodge sportkocsi, egy részeg toyotás és egy törött taxi

Szombat éjszaka baleset történt a Lánchídon: egy Dodge-ot vezető sofőr a szemtanúk szerint a balesetet megelőzően a Széchenyi téren körözött, majd felhajtott a Lánchídra, ahol átcsúszott a Pestre vezető sávba. Ott két autóval is ütközött, előbb egy Toyota Priusszal, aztán az ütközést követően keresztbefordult és ekkor rohant bele egy taxi - tette k

Elzavarták, mert olcsó autója van

Vezess
-
 21.05.16 16:40Bulvár

Felháborító cetlit hagytak egy brit nő Skodáján egy dél-angliai tengerparti nyaralóhelyen: nem találták elég proccosnak az autóját, ezért távozásra szólították fel.

Baukó Éva megmutatta az első autóját: közben tragikus balesetéről is vallott

Baukó Éva megvette élete első autóját, és nem is lehetne boldogabb! Arról is mesélt milyen nehéz volt megszereznie jogosítványát.

Elektromos Škoda a Tour de Hongrie felvezető autója

Több zöld rendszámos Škoda is feltűnik majd a kísérő autók között. A teljes anyag Elektromos Škoda a Tour de Hongrie felvezető autója címen a e-cars.hu oldalon olvasható.