Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újra és újra feltalálták: 100 éves a kettéfűrészelős bűvésztrükk

Telex
-
 Ma 11:48Külföld

1921. január 17-én mutatták be először hivatalosan azt a bizonyos ládát. Szüfrazsettek sértéseként is indult, de végül az egyik leghíresebb bűvészmutatványként maradt meg az emberek fejében.

Összefoglaló a Super Mario 3D World újrázásához

Gamekapocs
-
 Ma 10:00Gaming

A múltkori előzetest követően, amely a Bowser's Fury kiegészítőt harangozta be, a minap egy hosszabb összefoglaló videót is kiadott a Nintendo a megújult Super Mario 3D Worldhöz. Itt van minden, amit tudnod kell a játékról!

Újra több mint félszáz új esetet tártak fel Tolnában

Teol
-
 Ma 09:01Megyei

A ma reggeli, legfrissebb adatok alapján újabb vírushordozókat regisztráltak Tolna megyében az elmúlt huszonnégy órában.

Életbe lépett a délután 6 utáni kijárási tilalom Franciaországban

Franciaország teljes területén érvénye szombattól a meghosszabbított éjszakai kijárási tilalom.

Kötelezd el magad az újrahasznosítás mellett!

Felismerve felelősségünket az élővilág és benne az ember jövője iránt, nem mehetünk el szó nélkül az úton-útfélen felhalmozódó hulladékhegyek mellett – szögezi le a Humusz Szövetség. Az elköteleződés jegyében a Break Free From Plastic nemzetközi mozgalom magyar tagjaként a szervezet mindenkit a #WeChooseReuse kampányhoz…

Újra letesztelik a szlovákiai lakosságot

Szlovákia újabb tömeges tesztelésre, és a fertőzöttek és kapcsolataik elkülönítésére készül a koronavírus-járvány megfékezése érdekében – jelentette be szombaton Marek Krajci szlovák egészségügyi miniszter.

Újra fogad turistákat a Seychelle-szigetek

A Seychelles-szigetek bejelentette: újra minden országból várják az utazni vágyókat. Az azonnali hatályú újranyitástól a belépés feltétele COVID-19 oltás negatív PCR teszt. Március közepétől azonban az oltás igazolására sem lesz szükség, csak a negatív tesztre.

Borongós idő és hószállingózás festi újra fehérre a megyét

Vasárnap erősen felhős, borongós idő várható Somogyban. délelőtt még többfelé, délután már csak elvétve hószállingózással, kisebb havazással.

Több mint három évtizede, hogy újra megnyitotta kapuit a magyar tőzsde

Origo
-
 Ma 06:44Gazdaság

Volt, amikor romos épületben és kávéházakban zajlott a kereskedés, mely alapítása után nem sokkal európai jelentőségre tett szert.

Szlovákia újra letesztelné az egész országot

24.hu
-
 Ma 06:29Külföld

A legmagasabb szintű készültség van az országban.

Újra népi kézműves képzéseket és foglalkozásokat indítana a megyei egyesület

Behír
-
 Ma 06:13Kultúra

A bőrművességet, bútorfestést és csipkekészítést is el lehet majd sajátítani.

A biopolimerek újragondolva

Ismereteink ugyan még hiányosak, de úgy tűnik, a biopolimerek talán mégsem váltották be a hozzájuk fűzött reményt.

„Mi sem gondoltuk, hogy ilyen sikeres lesz” – Így emlékszik Frajt Edit a Szomszédokra: elárulta, vállalna-e újra soroz…

Blikk
-
 Ma 05:30Film

Bár már húsz éve véget ért a Szomszédok, a közönség örökre a szívébe zárta a legendás teleregényt és szereplőit. Frajt Editet Szikszay Júliaként ismerte meg az ország, ő alakította a teleregényben Mágenheim doktor, azaz Kulka János kozmetikus feleségét. A színésznőt manapság ritkábban lehet látni a képernyőn, ám ma is szívesen játszana…

Újra életre kel a 180 éves Fürdő Szálló Esztergomban

A műemléki védettséget élvező épületet eredeti formájában állítják helyre 400 millió forintból. Eredeti pompáját a levéltárban fellelt tervek és az 1900-as évek elejéről származó fotók alapján tervezik helyreállítani. A munkálatokat…