Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Mesterkurzus – Újra látható Cserhalmi György rendezése

7 évvel ezelőtt mutatta be a darabot a Székesfehérvári Vörösmarty Színház Gáspár Sándor, Kuna Károly, Derzsi János és László Zsolt főszereplésével. Május 12-én újra látható az eSzínház.hu műsorán.

Koronavírus: a dél-afrikai mutáns pár hét után újrafertőzhet

Alig telt el néhány hét, és újrafertőződtek azok, akik korábban már átestek a dél-afrikai mutánsban okozta betegségen.

Újra nagyot nőtt a baranyai koronavírusos személyek száma

Bama
-
 Ma 08:51Belföld

Megérkeztek a friss adatok a járvánnyal kapcsolatban. Nézze meg a grafikonokat!

Újra kikapcsolják a közműveket

Bár az energiaszolgáltatók egész márciusig türelmet tanúsítottak a lejárt tartozókkal szemben, a hónap elejével csendben újraindították a kikapcsolásokat. A szigorúbb vírusintézkedésekre tekintettel a Habitat újból moratóriumot követel.

Újra itt a hideg! Már látni, mikor lesz újra tavaszias idő

Life
-
 Ma 08:00Időjárás

Ahogy a meteorológusok "megjósolták", véget ért a korai tavasz és újra itt a hideg idő. Azt azonban már látni, mikor kezdődik el újra a felmelegedés. 

Újra virágzó sörkultúra a Pannonhalmi Bencés Főapátságnál

Az európai sörkultúrát, a sör megkedveltetését a középkortól kezdve a kolostorok sörfőzdéinek munkája alapozta meg. A Pannonhalmi Főapátság levéltárának dokumentumai a XI. századra visszamenően őrzik az apátsági uradalomban készülő sörök emlékét és a sörfőzőknek adott jogosítványok pontos leírását – olvasható a Főapátság…

Azt pletykálják: újra összejött Tóth Andi és Szabó Ádám - A zenész reagált szóbeszédre

Többen úgy gondolják, hogy Szabó Ádám és Tóth Andi ismét egy pár. Ugyanis mindketten elkapták a koronavírust, szinte ugyanabban az időben. A pletykák felröppenése után a zenész megszólalt az ügyben. 

Újra legyűri az iskolákat a járvány a nyitás után? Előbb kiderül, mint hinnéd

Az igazsággal sokszor kellemetlen szembenézni. Ahogy a Portfolio a zárás előtt megírta, hogy hogyan fertőzte végig az iskolákat a koronavírus és hogyan váltak ezek az intézmények a járvány gócpontjaivá – ahonnan nagyon sok család fertőződött meg –, most is szembe kell néznünk a fájó ténnyel: ha nem oltják be azonnal a pedagógusokat…

Elfogatóparancsot adtak ki az óbudai rendőrök az egykori magyar futballsztár ellen

Liner
-
 Ma 06:46Életmód

A Blikk beszámolója szerint az egykor ünnepelt sztár ellen elfogatóparancsot adtak ki, akit a III. kerületi rendőrök köröznek.

Szórakozik velünk az időjárás: jobb, ha újra előveszed a télikabátod

Ripost
-
 Ma 05:10Életmód

Az előrejelzések szerint a ragyogó napsütést nem élvezhetjük túl sokáig, ráadásul elvétve akár hózápor is előfordulhat.

Újraszámolták az F1 kezdete óta szerzett pontokat, érdekes eredményt hozott

Azt gondolhatnánk, hogy így egy fokkal közelebb kerültünk annak megválaszolásához, hogy ki is a Forma–1 történetének legjobb pilótája, de nem.

„Meg kell értenünk, mit akar az ügyfél és ez alapján újratervezni a folyamatainkat” – interjú Káli György kommunikációs…

A service design egyesek szerint lufi, mások szerint elengedhetetlen ahhoz, hogy egy vállalat jól működjön. Káli György igyekszik ez utóbbit bebizonyítani, hogy a service design eszköztára abban is segíti a vállalatokat, hogy hogyan ismerjék fel a vásárlók igényeit és miként építsenek a fogyasztóik attitűdváltásaira. Ma a covid miatt különösen font