Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újra lezárták a Notre-Dame előtti teret ólomszennyezés veszélye miatt

ma7.sk
-
 Ma 18:25Külföld

Ólomszennyezés veszélye miatt újra le kellett zárni a párizsi Notre-Dame katedrális előtti teret.

Magyarország újraindult – Palóc út, meseösvény és zarándok útvonalak

A tematikus utak az adott térségre leginkább jellemző attrakciókat fűzik fel kényelmes kirándulásra, végigvezetve a látogatót az úti cél kulturális vagy egyházi örökségén. Az egyes állomásokat a résztvevők önállóan járják végig, így a műfaj járványidőszakban is biztonságos.

Újra le kellett zárni a Notre-Dame előtti teret

Ólomszennyezés veszélye miatt újra le kellett zárni a párizsi Notre-Dame katedrális előtti teret.

Újabb lazításról dönthet a kormány: egy hét múlva már jöhet az újranyitás következő fázisa

Az elmúlt napokban felpörgött idehaza a koronavírus elleni védőoltások beadása. Ez összefügg az sms-es oltási kampányokkal, valamint a fiatal korosztály vakcina-felvételével. Ha ebben a tempóban halad az oltások beadása, akkor az eddig számoltnál korábban éri el Magyarország az 5 millió első átoltott számot. Ekkor pedig az újranyitás újabb…

Újra használható a játszótér a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban

Hiros
-
 Ma 17:45Megyei

Újra elérhető szinte az összes szolgáltatás a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. Nemcsak a játszótér nyílt meg, hanem a street workout pálya és a kültéri fitness park is. Csak a kosárlabda és a homokos sportpályák nem használhatók a pandémiás óvintézkedések miatt, ezek a csoportosulások elkerülése érdekében továbbra is le vannak zárva.

Hősök: zsaruk élesztettek újra egy szarvasi férfit

Rendőrök élesztettek újra egy eszméletlen férfit Szarvason.

A britek valószínűleg mégsem halasztják az újranyitást

Jelenleg nincs olyan egyértelmű indok, amely szükségessé tenné a koronavírus-járvány megfékezése végett elrendelt korlátozások enyhítési menetrendjének módosítását - mondta kedden Boris Johnson brit miniszterelnök.

Újranyitás Európában: így állnak most a magyarok számára legfontosabb országok

Blikk
-
 Ma 17:03Külföld

Hogyan nyitnak az európai országok, mik a forgatókönyvek? Összeszedtük, hogy a számunkra legfontosabb nemzeteknél mi a helyzet nyitás fronton.

Újranyit Ausztria

Május 19-én nyitnak újra Ausztriában a hónapok óta zárva tartó éttermek külső és belső terei, a hotelek, és látogathatók lesznek a kulturális és sportrendezvények is. Továbbra is érvényben marad a távolságtartás és az FFP2-es típusú maszkok zárt terekben elrendelt kötelező viselése. Az országban napok óta ezer alatt van az új fertőzöttek napi…

Rendőrök élesztettek újra egy férfit

Rosszul lett egy kerékpáros Szarvason, a Csabai úton. Egy járókelő leállított egy rendőrt, aki azonnal az eszméletlen férfi segítségére sietett.

Andrea újra járhat

A 31 éves szabadkai Mudrić Andrea 2015 júliusában szenvedett közlekedési balesetet, aminek során a gerince olyan súlyosan megsérült, hogy az orvosok azt mondták neki, többé már nem fog tudni lábra állni, mivel megsérült a gerincvelője is. A remény akkor csillant fel, amikor Andrea tudomására jutott, hogy Thaiföldön végeznek olyan műtétet,…

A Pécsi Nemzeti Színház A Miniszter félrelép bemutatóval nyit újra

A színházi előadások kizárólag védettségi igazolvánnyal látogathatók, a 18 éven aluliak védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérő jelenlétében vehetnek részt a programokon.

Az elektronikus fizetés forgalma tovább nőhet az újranyitással

Az OTP Bank által kihelyezett POS-terminálok mennyisége tavaly 15 százalékkal növekedett – ezzel együtt az elektronikus fizetések száma is nőtt.

Újragondolt festmények ékesítik Kaposvár forgalmas pontjait

Sonline
-
 Ma 16:30Belföld

Az elmúlt héten készült el a megyeszékhely második tűzfalfestménye a vasútállomás közelében.