Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újra trópusi lepkék várják a látogatókat szegedi egyetemi füvészkertben

Újra megnyitja kapuit pénteken a Szegedi Tudományegyetem arborétumának lepkekertje, ahol az állatvilág repülő virágai, trópusi pillangók figyelhetőek meg karnyújtásnyi távolságból – tájékoztatta Németh Anikó igazgató csütörtökön.

Magyarország sikeresen védekezett a járvány első szakaszában

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki "Mit, miért tesz a kormány?" című kormányinfón számolt be a járvány miatti további várható enyhítésekről, a gazdaságvédelmi akcióterv eddigi eredményeiről és további intézkedésekről.

Liu Shaolin Sándor újra olimpiai bajnok akar lenni

Teol
-
  Tegnap 23:24 SportOlimpiaVízilabda

A karanténidőszak alatt megerősödött az az elhatározás, hogy újra olimpiai bajnok akar lenni és ezért nagyon keményen fog dolgozni.

Magyarország felkészült a Forma1-es futam rendezésére

Gyulay Zsolt szerint Magyarország minden szempontból felkészült arra, hogy július 19-én televízión keresztül mindenki számára élvezhető, egyúttal biztonságos, zárt kapus Forma-1-es futamot rendezzen. A Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója ezt az Innovációs és Technológiai Minisztérium által szervezett csütörtöki online…

Koronavírus: Csak lassan indul újra az élet Moszkvában

Magyar Hang
-
  Tegnap 22:44 Külföld

Oroszországban tetőzött a koronavírus-járvány, ám még mindig napi több ezerrel nő a fertőzöttek száma.

Liu Shaolin Sándor újra olimpiai bajnok akar lenni

A magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott tagjai annak ellenére rendkívül motiváltan kezdték meg a jeges edzéseket, hogy egyelőre a koronavírus-járvány miatt azt sem tudják, mikor versenyeznek először. “Ez a karanténidőszak mindenki számára megfelelő alkalom volt, hogy gondolkodjon. Bennem például megerősödött az az elhatározás,…

Péntektől újra kinyitnak a fővárosi állatkert jegypénztárai

ma.hu
-
  Tegnap 22:30 BelföldÁllatkert

Az esti vezetett séták is újraindulnak.

Korlátozások nélkül lehet utazni három régiós országba Magyarországról

Se negatív koronavírus-teszteredmény nem kell péntektől, se karanténba nem kell vonulni a három országba, de még időkorlátozás sem lesz a beutazásra - jelentette be csütörtök este Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Hogyan kezdjük újra? Nem szabad elfeledni: az egészségügyi kockázat még nem múlt el – Tippek a szakértőtől

Blikk
-
  Tegnap 21:55 Belföld

Volt, akit váratlanul ért a járvány miatti korlátozások enyhítése, ezért nem tudott időben megnyitni, de sok cég már április közepe óta készült a visszatérésre, s az álláshirdetések száma is egyre növekszik. Időre van tehát szükség, hogy visszaálljon minden a régi kerékvágásba. Ha ez egyáltalán bekövetkezik.

Kevesen hitték, hogy a megcsonkított Magyarország életben marad

Kiskunhalason az Országzászló emlékműnél gyűltek össze több százan, hogy megemlékezzenek a trianoni békediktátum 100. évfordulóján a határon túlra szakadt magyarokról.

Epic Games: részben a PlayStation 5-ért újraírt új engine, ingyenesség = javuló eladások

theGeek
-
  Tegnap 21:44 Film

Az Epic Games mostanában gyakran megfordul a hírekben – igaz, az Unreal Engine 5 bejelentése óta (a minap arról írtunk, hogy átmenetet teremthet a filmek és játékok között) nem csoda. A GameSpot meginterjúvolta Tim Sweeney-t, az Epic Games alapító vezetőjét, aki azt mondta, hogy gyakran több játékra szóló megállapodásokat kötnek a…

Tokaji Gergő Máté: Magyarország, a Kárpátok országa

Mandiner
-
  Tegnap 21:41 Vélemény

Győztesek vagyunk – talán kicsit meredeken hangzik ez Trianon századik évfordulóján, ám június 4 üzenete nem merül ki a gyászban és a nemzeti összetartozásban. Június 4-nek sokkal fontosabb üzenete is van számunkra: az, hogy győztesek vagyunk.

Valószínűnek tartja Boris Becker, hogy újra edzőnek áll

Boris Becker, a németek legendás teniszezője elképzelhetőnek tartja, hogy a jövőben ismét edző lesz. “Nem zárom ki, hogy újra edzősködjek. A tenisz a nagy szerelmem” – fogalmazott az Eurosport podcastjében a német szakember, a világelső Novak Djokovic volt trénere. Becker jelenleg a német férfiteniszt irányítja. „De semmi nem tart örökké” …

Törökország fokozatosan újraindítja nemzetközi légi járatait

Törökország június 10-től fokozatosan tervezi újraindítani a nemzetközi légi járatokat - írta csütörtöki közleményében Adil Karaismailoglu török közlekedésügyi miniszter.

Liu Shaolin Sándor újra olimpiai bajnok akar lenni

A magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott tagjai annak ellenére rendkívül motiváltan kezdték meg a jeges edzéseket, hogy egyelőre a koronavírus-járvány miatt azt sem tudják, mikor versenyeznek először.     “Ez a karanténidőszak mindenki számára megfelelő alkalom volt, hogy gondolkodjon. Bennem például megerősödött az az…