Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újra döntött a kormány a Magyar Gáz Tranzit Zrt. eladásáról

A kormány eladja a Magyar Gáz Tranzit (MGT) Zrt.-t a Mol Nyrt. FGSZ Földgázszállító Zrt.-jének azzal, hogy valakinek három éven át vételi joga lesz az MGT által működtetett magyar-szlovák vezetékekre. Hogy ki lesz a vevő, arról majd később dönt a kormány. Hasonló döntés született már 2017-ben is.

Olyan elektromos autót mutattak be, ami önmagát képes akár a puszta közepén is újra feltölteni

PC Fórum
-
  Ma 11:00 Infotech

Bár napjaikban az elektromos autók egyre népszerűbb választásnak számítanak az új autókat vásárlók körében, minden eddig bemutatott jármű rendelkezik egy közös, nagy hátránnyal. Ez pedig az, hogy "feltankolásukhoz" igen sok ideig kell állni velük, ráadásul jellemzően speciális, direkt erre a célra kifejlesztett kutaknál.

Evakuálni kellett a horvátországi Rab szigetén

Napi
-
  Ma 10:46 Külföld

Robbanásveszély miatt nyolcvan embert evakuáltak a horvátországi Rab városában, az adriai-tengeri Rab szigetén, miután egy gázszivárgás nyomán propán-bután gázbuborék keletkezett a régi városrész alatt - írja az MTI.

Tóth Bertalan újra elmondta két évvel ezelőtti beszédét

A közösségi médiában osztott meg egy érdekes felvételt Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

Ennyi év kellett az első millióhoz Bill Gatesnek, Jeff Bezosnak, Mark Zuckerbergnek

Minner
-
  Ma 09:15 Cégvilág

Az első millió. Itthon azt szokták mondani, hogy az első milliód (forintban) megszerzése mérföldkő, és nagyon nem szoktuk reklámozni, hogy hogyan is szereztük. Amerikában ez az összeg kicsit nagyobb, 1 millió dollár megszerzésének időtartamát vizsgálták több milliárdosnál is. Ez átszámítva 280 millió forint. Elmondható, hogy átlagosan 27 évesen…

Az RTL Klub levetíti a Golden Age pilot részét

A Golden Age című sorozatterv kapta a Budapesten megrendezett nemzetközi televíziós pitchfórumon, a Hypewriteren a fődíjat. A díjátadón bemutatták a tavalyi győztes, A hentes pilot részét is, ami hamarosan az RTL Klub képernyőjén lesz.

Rejtélyes fotók, Walter és Jesse újra együtt a Breaking Bad-filmben?

Hetedik sor
-
  Ma 08:30 Film

Azt már tavaly november óta tudjuk, hogy készül a Breaking Bad-film, de most Bryan Cranston és Aaron Paul tegnap twittelt fotói miatt felbolydult az internet.

Lejárt a határidő: El kellett távolítani az EP-választásról szóló plakátokat

Lejárt a határidő a május 26-ai európai parlamenti választáson indult pártoknak arra, hogy eltávolítsák a kampány idején közterületeken elhelyezett plakátjaikat.

Drámai részlet a MOM-nál történt tragédia kapcsán: nem ez volt az első eset, hogy tűzvészt kellett átélniük a gyerekekn…

Blikk
-
  Ma 08:02 Belföld

Nem először kellett szembenéznie tűzvésszel annak a családnak, amelyik most elvesztette a 8 éves Zselykét a MOM Sportközpont tetején keletkezett lángokban.

Anatát, a papagájt a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk szorult helyzetéből (videó)

Reptetés közben akadt bele egy légvezetékbe Anata, egy öt hónapos nagy testű papagáj Kondorfa utcában kedden délután.A felcsavarodott reptetőzsinórt csak a tűzoltók tudták elérni és kioldozni. 

Újraindult a nagy csendes-óceáni szemételtakarítás

Beol
-
  Ma 07:45 Életmód

Megint nekirugaszkodnak a világtengereket szennyező műanyag begyűjtésének. De nem egy, hanem legalább hatvan ilyen szerkezet kellene.