Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vádat emeltek az agaraikat egy őzsutára engedő orvvadászok ellen

Az Egri Járási Ügyészség a napokban négy terhelttel szemben emelt vádat több bűncselekmény miatt, melyeket a Heves megyei Átány községben követtek el az elmúlt években.

Vádat emeltek az agaraikat őzsutára engedő orvvadászok ellen

Az Egri Járási Ügyészség a napokban négy terhelttel szemben emelt vádat több bűncselekmény miatt, melyeket a Heves megyei Átány községben követtek el az elmúlt években.

Márciusban újra kinyitja kapuit a bécsi Künstlerhau

A bécsi Künstlerhaus négy évnyi restaurálás és bővítés után, idén márciusban újra megnyitja kapuit. A bécsi Albertina múzeum második helyszíne, az Albertina Modern is itt kap helyet.

Újra Házhoz mentünk Dombóváron

Police
-
  Ma 14:20 Belföld

Újra Házhoz mentünk Dombóváron Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 02. 26., sze - 14:20 Folytatódik a rendőrségi bűnmegelőzési program.

Jövőhéten újra megpróbálják

NRGreport
-
  Ma 14:00 Gazdaság

A szaúdi energiaminiszter szerint még nincs eldöntött forgatókönyv, hogy az olajkartell milyen intézkedéseket hoz a beszakadó olajárak rendezésére.

Állami kitüntető oklevelet kapott Erdősné dr. Németh Ágnes

Zaol
-
  Ma 14:00 Megyei

Csapatvezető-helyettesként az informatikai diákolimpián nyújtott áldozatkész és odaadó tanári munkája elismeréseképpen, illetve a tanulók felkészítésében végzett magas színvonalú teljesítményéért vehetett át állami kitüntető oklevelet Erdősné dr. Németh Ágnes.

Az olcsóbb modellekre ad több támogatást az állam

Infostart
-
  Ma 13:45 Belföld

Az elektromos autók arányát 2030-ra 13 százalékra szeretné növelni a kormány. Ennek érdekében már tavasszal átalakítják a támogatási rendszert - mondta el az InfoRádió Aréna című műsorában Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára, miniszterhelyettes.

Március 3-án újra KultúrKedd!

Port
-
  Ma 13:45 Kultúra

Március első keddjén kedvezményes jegyekkel várunk a PORT.hu-n a legkülönfélébb kulturális programokra.

Két ukrán férfi megvert egy berényi lakost, vádat emeltek ellenük

A Jászberényi Járási Ügyészség vádat emelt két ukrán állampolgárságú férfival

Irányt vált az elektromos autók vásárlását támogató állami program

Az előző pályázatban bőven „túljegyezték” a rendelkezésre álló keretet. A teljes anyag Irányt vált az elektromos autók vásárlását támogató állami program címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Tibor.

Közel 2800 e-autót vettek eddig állami támogatással

Sikeresek voltak az elektromosautó-vásárlás támogatására meghirdetett pályázatok, ennek is köszönhetően csaknem 2800 elektromos autó közlekedik már Magyarországon - mondta Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.

Államtitkár: A cég, amely a jövő magyar vállalatát testesíti meg

A csomagolási rendszerekkel foglalkozó Adu Alba Kft. a magyar gazdaságstratégia jövőjét szimbolizálja, magyar családi tulajdonban van, high-tech technológiával termel és zöld is – mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára kedden a társaság székesfehérvári üzemében.

Magashegyi Underground "Ezer erdőˮ 10 éves újrajátszó koncert - Akvárium, március 7., 20h

est.hu
-
  Ma 12:40 Zene

Éppen egy évtizede annak, hogy napvilágot látott a Magashegyi Underground Ezer erdő című, bemutatkozó albuma. A fővárosi under- és overground itt végleg a szívébe zárta Bocskor Bíborkáékat, miután a Szeplős váll és az Anglia már fogalommá vált.

HTTPS-re tereli a DNS lekéréseket a Firefox az Egyesült Államokban

HWSW
-
  Ma 12:33 Infotech

A DNS over HTTPS funkció más régiókban manuálisan kapcsolható be.