Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Elárulta a Puskás Akadémia edzője, hogy miért szenvedett

NB1
-
 Ma 22:33Foci

És a győztes csere sem egyből teljesítette a kérését.

Az akarat volt a Puskás-diadal kulcsa

Feol
-
 Ma 21:55Sport

A Puskás Akadémia története során először győzte le idegenben a Honvédot, ráadásul tette mindezt 5 másodperccel a vége előtt: a felcsútiak a mennybe, míg a kispestiek a pokolba, a tabella utolsó helyére landoltak.

Magabiztos volt a Mol Fehérvár, újra a tabella második helyén áll

Az Otp Bank Liga labdarúgó Nb I 2020–21-es idényének rajtján 3-3-as döntetlent játszott a Mol Fehérvár Fc és a Zalaegerszegi Te.

Karácsonyi mozizással készíti fel pingvinjeit az újranyitásra a londoni akvárium

A gondozók szerint az állatokat is megnyugtatják az ünnepi filmek.

Mészárosék cége nem érzi a válságot

Az Opus Global Nyrt. még nem tudja, milyen hatású lesz a válság, de mindent megtesznek azért, hogy a cég "újratervezésével minimalizálja, illetőleg a működésében rejlő szinergiák kihasználása révén egyes szegmensekben elkerülje" a válság hatásait.  

Kap2021 - Újratervezés

A Közösségi Adományozási Program (Kap) célja - társadalmi szervezetek, projektek támogatása a MagNet Bank ügyfeleinek bevonásával, közösségi finanszírozással - az adományozói attitűd és a társadalmi hatás követésének, mérhetőségének minél szélesebb körben történő elterjesztése; - változatos hátterű és folyamatosan növekvő…

Barcelona: újra harcba száll a korábbi elnök

"Ez a mi testvériségünk, amelyet újra szeretnék győzelemre vezetni."

Gal Gadot újra feltűnik a vásznon, ezúttal azonban egy teljesen más Csodanő-szerepben

Filmezzünk!
-
 Ma 20:12Film

Gal Gadot újra feltűnik a vásznon, ezúttal azonban egy teljesen más Csodanő-szerepben Gal Gadot újra feltűnik a vásznon, ezúttal azonban egy teljesen más Csodanő-szerepben – egy lengyel aktivista szerepében, aki életét kockáztatva 2500 zsidó gyermeket mentett meg a nácik elől. Gadot 2019.október 11.-én jelentette be, hogy…

Kálóczi Regina újra magyar bajnok lett

Zaol
-
 Ma 20:00Sport

Ismét jó teljesítményekről és remek eredményekről kaptunk hírt a BEFAG Keszthelyi Erdész LK sportlövőitől. A serdülők légfegyveres országos bajnokságán keszthelyi aranyérem született. 

Újra énekelni fog egy kórus a leégett Notre-Dame-ban szenteste

A 2019 tavaszán történt pusztító tűzeset óta először fog énekelni a kórus a Notre-Dame-ban szenteste. A koncertet az érvényben lévő járványügyi előírásoknak megfelelően szigorú rendszabályok mellett tartják és a televízióban közvetítik - közölte hétfőn az érsekség.

Újra sínen Rezét, a gemenci erdei vasút nosztalgiagőzöse

Rezétet a teljes felújítás során elemeire bontották, újjáépítették, majd megkezdődött a mozdony próbajárata és tesztelése.

Újra énekelhet a kórus a Notre-Dame-ban szenteste

A tűzeset óta először fog fellépni a kórus a katedrálisban.