Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Bravúros debreceni győzelem Szentesen

Cívishír
-
 Ma 22:32Megyei

Macsi Martinék kitettek magukért.

Győzelmet arattak a debreceni vízilabdázók Szentesen

Dehir
-
 Ma 21:49Megyei

Szentes - Remek mérkőzésen 10-9-es idegenbeli győzelmet aratott a DVSE a papíron esélyesebb Szentes otthonában.

Magabiztos volt a Mol Fehérvár, újra a tabella második helyén áll

Az Otp Bank Liga labdarúgó Nb I 2020–21-es idényének rajtján 3-3-as döntetlent játszott a Mol Fehérvár Fc és a Zalaegerszegi Te.

Élvonalbeli partnerség - európai egyetemi szövetség tagja lett a Debreceni Egyetem

Haon
-
 Ma 21:10Belföld

A három éves projektre 5 millió euró európai uniós támogatást nyert a konzorcium.

Karácsonyi mozizással készíti fel pingvinjeit az újranyitásra a londoni akvárium

A gondozók szerint az állatokat is megnyugtatják az ünnepi filmek.

Kap2021 - Újratervezés

A Közösségi Adományozási Program (Kap) célja - társadalmi szervezetek, projektek támogatása a MagNet Bank ügyfeleinek bevonásával, közösségi finanszírozással - az adományozói attitűd és a társadalmi hatás követésének, mérhetőségének minél szélesebb körben történő elterjesztése; - változatos hátterű és folyamatosan növekvő…

Barcelona: újra harcba száll a korábbi elnök

"Ez a mi testvériségünk, amelyet újra szeretnék győzelemre vezetni."

Gal Gadot újra feltűnik a vásznon, ezúttal azonban egy teljesen más Csodanő-szerepben

Filmezzünk!
-
 Ma 20:12Film

Gal Gadot újra feltűnik a vásznon, ezúttal azonban egy teljesen más Csodanő-szerepben Gal Gadot újra feltűnik a vásznon, ezúttal azonban egy teljesen más Csodanő-szerepben – egy lengyel aktivista szerepében, aki életét kockáztatva 2500 zsidó gyermeket mentett meg a nácik elől. Gadot 2019.október 11.-én jelentette be, hogy…

Kálóczi Regina újra magyar bajnok lett

Zaol
-
 Ma 20:00Sport

Ismét jó teljesítményekről és remek eredményekről kaptunk hírt a BEFAG Keszthelyi Erdész LK sportlövőitől. A serdülők légfegyveres országos bajnokságán keszthelyi aranyérem született. 

Újra énekelni fog egy kórus a leégett Notre-Dame-ban szenteste

A 2019 tavaszán történt pusztító tűzeset óta először fog énekelni a kórus a Notre-Dame-ban szenteste. A koncertet az érvényben lévő járványügyi előírásoknak megfelelően szigorú rendszabályok mellett tartják és a televízióban közvetítik - közölte hétfőn az érsekség.

Megszerezte második győzelmét a debreceni vízilabdacsapat

Megszerezte szezonbeli második sikerét a Debrecen a férfi vízilabda ob I-ben: a hajdúsági gárda hétfő este a Szentes vendégeként diadalmaskodott egy góllal. Eredmények: a 10. fordulóból elhalasztott mérkőzés: Metalcom Szentes-Debreceni VSE 9-10 (2-3, 1-1, 2-2, 4-4) korábban: a 12. fordulóból elhalasztott mérkőzés: Tatabánya-Szeged 10-14…

A #PowerOfLiveEvents döntős a Best Event Awards fesztiválon

A Budapest Convention Bureau támogatásával, valamint a Special Effects, a Visual Europe Group és a Bo – Live Branding Agency közös szervezésében megvalósított #PowerOfLiveEvents rendezvénysorozat döntőbe jutott az egyik legrangosabb nemzetközi rendezvényes fesztiválon, a Best Event Awardson.

Újra sínen Rezét, a gemenci erdei vasút nosztalgiagőzöse

Rezétet a teljes felújítás során elemeire bontották, újjáépítették, majd megkezdődött a mozdony próbajárata és tesztelése.