Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Körülbelül tizedével fogyasztottunk kevesebb áramot a járvány miatt

VG
-
  Ma 11:50 Gazdaság

A mérséklődés a járvány miatt hozott intézkedéseknek és annak tudható be, hogy az idén májusban két munkanappal kevesebb volt, mint a tavalyiban.

Visszatértek a kaliforniai kondorok egykori otthonukba

Nagyjából 50 éve nem látták a veszélyeztetett fajt a Sequoia Nemzeti Park területén.

Előállítottak egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható orosházi férfit

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. július 10-én előállítottak egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfit. A 42 éves férfi a gyanú szerint korábban többször adott el egy másik férfinek kábítószer gyanúját keltő anyagot. A nyomozók az orosházi férfi lakásán házkutatást tartottak. Növényi törmeléket, tablettákat és különböző…

A járvány miatt kaptak megrovást a Ferrari pilótái

Infostart
-
  Ma 11:42 Sport

A szabályok a Forma-1-ben is érvényesek.

Elég pöpec miniatűr filmes Lego-világot épített egy fotós

Player
-
  Ma 11:39 Kultúra

Sofiane Samlal 1981-es születésű francia fotós, aki főleg extrém sportolókat fotózott városi környezetben, ám most egész más világba kalauzol el minket.

Elsőfokú riasztást adott ki zivatarok kialakulása miatt a meteorológiai szolgálat

Elsőfokú, citromsárga riasztást adott ki zivatarok kialakulása miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az érintett területeken elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként megerősödhet a szél, és jégeső is előfordulhat. A riasztások által érintett területeket, járásokat az alábbi hivatkozáson elérhető, folyamatosan frissülő

Fürjes Balázs: Új javaslatok a fővárossal való együttműködésre

Fürjes Balázs, Budapest és az agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár interjút adott a Népszavának, amelyben fontos javaslatokat is tett az együttműködésre a fővárosi önkormányzattal. A kormány kész folytatni a kormányzati parkfejlesztési programot, amelynek keretében korábban megújult a Margitsziget és az Orczy-kert is. A kormány arra…

Akinek a bomba mellett eszébe jut a halál, az jobb, ha áthelyezteti magát

A háború végétől a honvéd tűzszerészek húszmillió fel nem robbant bombát és lövedéket ártalmatlanítottak.

Júniusban csökkentek a termelői árak az Egyesült Államokban

Júniusban a várt emelkedés helyett csökkentek a termelői árak az Egyesült Államokban a washingtoni munkaügyi minisztérium statisztikai intézete, a Bureau of Labor Statistics (BLS) pénteki jelentése alapján. Júniusban 0,2 százalékkal csökkentek az előző havihoz képest szezonális kiigazítással a termelői árak az Egyesült Államokban a májusi 0,4…

WHO – nincsenek rendes vezetők, amikor a világnak egyesülnie kellene

Érzelmes beszédet tartott az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója, melyben kifejezte nemtetszését a világ vezetői irányába, hogy nem tanúsítottak megfelelő vezetői magatartást a koronavírus-járvány elleni harcban.

Jó szex nélkül nincs boldog kapcsolat: így elégítheti ki maximálisan a párját

Blikk
-
  Ma 11:31 Szex

Csukja be a szemét, és képzelje el azt, amire szexuálisan a legjobban vágyik!

Egy nap alatt 45 ezer fertőzött Brazíliában, átlépte a 70 ezret a halottak száma

Több mint 1,8 millió megbetegedést regisztráltak eddig az országban.

Rövidített nyaralásokra mennek idén a Fejér megyei egyetemisták

Feol
-
  Ma 11:30 Megyei

Nyár van, és az egyetemisták is szívesen utaznak el kipihenni a tíz hónapnyi tanulást, esetleg a záróvizsgát. Diákokat kérdeztünk róla, hogy idén mik az úti célok.

Egy boldog világba repítenek a kavicsművész meseszép alkotásai

Heol
-
  Ma 11:30 Kultúra

Nem mindennapi kiállítás nyílt a napokban Papp Tímea kavicsművész alkotásaiból a Bartakovics Béla Közösség Házban. A művészt a képek születéséről, az alkotás folyamatáról és jövőbeni terveiről kérdeztük.