Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tóth László: Ez most olyan, mintha pár diplomával a zsebében valaki újra óvodába járna

M4 Sport
-
  Ma 09:01 Sport

A Magyar Judo Szövetség elnöke szerint a budapesti GS-versennyel meg akarják törni az utóbbi hónapok rémálmát.

Rosberg–Hamilton újratöltve – mostantól csapattulajdonosként!

M4 Sport
-
  Ma 08:49 Forma1

Rendhagyó formában újítja meg régi rivalizálását Nico Rosberg és Lewis Hamilton: egy új terepralis sorozatban csapattulajdonosként csapnak össze.

Rosberg újra összecsap Hamiltonnal

Vezess
-
  Ma 08:36 Sport

Folytatódik a két évtizedes küzdelem Lewis Hamilton és Nico Rosberg között: a volt csapattársak a jövő évtől az Extreme E szériában vívnak helyettesítő háborút.

Ennyi volt a nagy forinterősödés? Újra 365 felett az euró

Portfolio
-
  Ma 08:10 Gazdaság

Nem tartott sokáig a forint ereje a keddi kamatdöntés után, csütörtök reggelre megint a 3655-öt közelítette az euró jegyzése. Vagyis nem távolodtunk el a márciusi 370-es történelmi mélyponttól, továbbra is annak elérése fenyegethet a következő napokban.

Újra esik a forint, közel a rekordgyenge szint

24.hu
-
  Ma 07:40 Gazdaság

Csütörtök reggel még egy kicsit esett is.

Cselgáncs: a hét végén Budapesten indul újra a nemzetközi judoélet

NSO
-
  Ma 07:28 Sport

A koronavírus-járvány miatti leállást követően Budapesten indul újra a nemzetközi cselgáncsélet. A péntektől vasárnapig hazánkban zajló Grand Slamen a világ legjobb versenyzői lépnek tatamira. Harminchat magyar versenyzőnek szurkolhatunk.

Újra rákérdezett Vadai Ágnes a Pávás házra

Ismét rákérdezett Vadai Ágnes DK-s országgyűlési képviselő, ki árazta a be a vásárhelyi Pávás házat, illetve ezúttal arra is kíváncsi volt, mennyiért cserélt gazdát az állami ingatlan. Nem lett okosabb.

Mától újra megnyitották a barabási határátkelőt

A kétoldalú személyforgalom biztosítása érdekében csütörtöktől a magyar–ukrán határon megnyitják a barabási közúti határátkelőhelyet, ami magyar idő szerint 7 és 19 óra között lesz nyitva – jelentette be az operatív törzs (OT) szerdai online sajtótájékoztatóján Kiss Róbert.

Újra Sallai utca lett a Tátra utca egy rövid időre

Magyar Nemzet
-
  Ma 07:00 Film

A Tátra utca szolgált ugyanis A játszma című film néhány jelenetének díszletéül.

A Koppányok Tűzmadara újra szárnyal

A Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző és Sport Egyesület a kö­zelmúltban rendezte meg a Tűzmadár Versenysorozatának második fordulóját.

Az európaiak 86 százaléka szerint az újrahasznosítás még fontosabbá válik a Covid járvány után

BDPST24
-
  Ma 06:51 Életmód

Több mint 90 százalékuk többet szeretne tenni az újrahasznosításért Az európai emberek döntő többsége minden korábbinál fontosabbnak tartja környezetünk védelmét és az újrahasznosítást a  Covid-járvány után.  91 százalékuk többet is akar tenni érte – ez derült ki 14 európai országban végzett felmérésből, amely az Every Can Counts…

Varga: a feltételes szabadságra bocsátás szigorításának célja a társadalom védelme

Biztonságpiac
-
  Ma 06:42 Belföld

A feltételes szabadságra bocsátás szigorításának célja az életellenes bűncselekmények túlélőinek és a társadalom minden tagjának védelme, hogy a győri kettős gyermekgyilkossághoz hasonló tragikus eset többé ne fordulhasson elő Magyarországon – hangsúlyozta az igazságügyi miniszter. Varga Judit a szigorítás országgyűlési…

40 millió helyett 400 turista az újranyitó Thaiföldön

Spabook
-
  Ma 06:14 Utazás

Thaiföld 7 hónappal ezelőtt teljes határzárat rendelt el, október 20-án viszont beléphetett az első szerencsés csoport az egzotikus országba, amely szigorú feltételek mellett, néhány országból tervez fogadni vendégeket. Kedden 39…

Sok magyar bizalmatlan az újrahasznosítással kapcsolatban

Zöld gondolkodásúnak tartjuk magunkat, saját bevallásunk szerint szelektíven gyűjtjük a hulladékot, mégis elmaradunk az uniós célszámoktól. Mi húzódhat meg a háttérben, mit tehetünk ellene, és egyáltalán: meddig terjed a gyártói és meddig a fogyasztói felelősség? Ezekre a kérdésekre kereste a választ a Magyarvíz Kft. megbízásából, a Pulzus…