Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Berágtak a dokik: közleményben szólt vissza a kamara Orbán miniszterének

„Kásler Miklós miniszter nyilatkozatát, amelyben az orvosokra hárítja az ágyak felszabadításáról hozott utasításának szakmai-etikai következményeit, hippokratészi esküjük megszegésével is vádolva őket, a teljes orvostársadalom nevében visszautasítjuk”, írta hétfői nyilatkozatában a Magyar Orvos Kamara. A MOK azt követően állt ki a mundér…

Megúszhatja Orbán szövetségese

Az olasz parlament felsőházának mentelmi bizottsága nem támogatja, hogy megvonják Matteo Salvini szenátor, a Liga párt vezetőjének mentelmi jogát az őt korábbi belügyminiszterként érintő újabb eljárásban, az Open Arms civilhajóval tavaly érkezett migránscsoport feltartóztatása miatt - írja az MTI a bizottság közlése nyomán.

Orbán Viktor: kifizetik az 500 ezres támogatást július elsejével az egészségügyieknek

A félmilliós jutalom mellett 20 százalékos béremelést is ígért a kormány.

Már 10 milliárdba fáj Orbánnak a megugrott munkanélküliség

Hírklikk
-
  Ma 09:34 Belföld

Áprilisban már 10 milliárd forintot kellett kifizetnie az Orbán-kormánynak a különböző munkanélküli ellátásokra és már a Nemzeti Foglalkoztatási Alapban is hiány mutatkozik. Ennek ellenére, 36,5 milliárdot csoportosítottak át a határon túli gazdaságfejlesztési alapba.

Kásler kirúgása Orbán fejére hullana vissza

Mihályi Péter szerint ezért inkább trükközik a kormányfő.

Orbán és tanítványai félnek, de szilárdnak mutatkoznának

Klubrádió
-
  Ma 09:06 Vélemény

Az új autokraták, akinek Orbán az egyik mintaképe, félnek a kritikus gondolkodástól, meg akarnak akadályozni minden érdemi rendszerbírálatot, de közben a szilárd, haladó, jövőorientált, világra nyitott vezető hangulatképét szeretnék mutatni. A szerbiai hibrid rezsim újabb akciója Orbánt is a világ eszébe juttatja. Külföldi lapszemle a Klubrádióban.

Hol vannak az Orbán-bébik?

Napi
-
  Ma 09:00 Belföld

Az előzetes adatok szerint 2020 első negyedévében a születések száma 6,5 százalékkal több, a halálozásoké 8,5 százalékkal kevesebb volt, mint 2019 azonos időszakában. Ennek következtében a természetes fogyás 4579 fővel csökkent - adta hírül a KSH.

Orbán Viktor: Parlamenti kérdezz-felelek

A miniszterelnök egy videót tett közzé a közösségi oldalán a veszélyhelyzet 75. napján.

A jobbikos Stummer mind a Orbánban, mind Karácsonyban csalódott

ATV
-
  Ma 08:17 Belföld

Stummer János, a Parlament Nemzetbiztonsági bizottságának elnöke nyílt levelet írt a miniszterelnöknek és a főpolgármesternek címezve, amelyben kifejti, hogy szomorúan tapasztalja, hogy sem személyesen, sem pedig az általuk vezetett hivatalok útján semmilyen hivatalos nyilatkozatot nem adtak ki a Deák téri kettős gyilkossággal…

Elvitte a válság Orbán nyaralóhajós álmát

A hat-tíz személyes lakóhajók javarészt üresen vesztegelnek majd a tiszai kikötőkben.

Orbánt nem koronázták meg, de teljesen felesleges volt határozatlan idejű felhatalmazást kérnie a kormányának

444.hu
-
  Ma 07:22 Belföld

Azt mondta, hogy az ellenzék által javasolt három hónap nem lesz elég a rendeleti kormányzásra. Bőven elég lett volna.

3 évvel ezelőtt történt: Vásárhelyen járt Orbán Viktor

Vásárhely24
-
  Ma 07:09 Megyei

Országosan is egyedülálló projekteket és a város hosszútávú fejlődését biztosító beruházásokat kért a városvezetés a kormányfőtől.

Mit üzen Orbán a munkanélkülieknek és a kevesebbet keresőknek?

Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettese hétfőn az Országgyűlésben az azonnali kérdések között arról beszélt, hogy míg a Budapest-Belgrád vasútfejlesztésre 800 milliárd forintot szavaztak meg, addig a járvány miatti legnehezebb áprilisi hónapban 600 millió forintot fizettek ki néhány száz cégnek segítségül.