Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Adózás: jövőre véget érhet a papírszámlák kora

Budapest - Az online számla egy olyan funkcióval bővül jövőre, amely forradalmasíthatja, és jelentősen olcsóbbá teheti a számlázást.

Jövőre véget érhet a papírszámlák kora

Véget vet a papírszámlák korának a legújabb adóügyi fejlesztés; az a vállalkozás pedig, amely a papírszámláról elektronikus számlázásra tér át, számlánként akár hétszáz forintot is spórolhat - mondta Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára az MTI-nek. Izer Norbert ismertette: 2021-ben ez minden vállalkozásnak…

Micsoda? Jövőre véget érhet a papírszámlák kora

Véget vet a papírszámlák korának a legújabb adóügyi fejlesztés.

Donáth Anna: Így kell leállítani a fideszes propagandagépet

Fel kell darabolni a KESMA-t, be kell zárni az MTVA-t.

Véget vet a papírszámlák korának a legújabb adóügyi fejlesztés

Az a vállalkozás pedig, amely a papírszámláról elektronikus számlázásra tér át, számlánként akár hétszáz forintot is spórolhat.

Véget vet a papírszámlák korának a legújabb adóügyi fejlesztés

Az a vállalkozás pedig, amely a papírszámláról elektronikus számlázásra tér át, számlánként akár hétszáz forintot is spórolhat.

Jövőre véget érhet a papírszámlák kora

Izer Norbert államtitkár forradalmi változásokról beszél.

Véget ér egy korszak: az új megoldás forradalmasíthatja és olcsóbbá teheti a számlázást

Véget vet a papírszámlák korának a legújabb adóügyi fejlesztés; az a vállalkozás pedig, amely a papírszámláról elektronikus számlázásra tér át, számlánként akár hétszáz forintot is spórolhat - mondta Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára az MTI-nek.

Gáspár István atya: A járvány kihívás elé állítja az ünneplőket

Szoljon
-
 Ma 07:00Megyei

Elérkezett advent, a várakozás időszaka, amikor Krisztus születésére készülünk. A mostani ünnep azonban távolról sem igazodik a korábban megszokottakhoz.

A Microsoft mostantól figyeli és pontozza, hogy mennyire dolgozunk rendesen

Rakéta
-
 Ma 07:00Infotech

Azzal, hogy a járvány miatt egyre többen és egyre többet dolgozunk otthonról, a digitális munkavégzés sok szektorban nem lehetőség, hanem szükségszerűség lett. A Microsoft segíteni szeretné a szervezeteket, hogy jobban látszódjon, hol akadozik a munka - de lehet, hogy a nemrég bevezetett megoldásukkal túl messzire mentek.

Trokán Péter: “Most kezdem látni azt, micsoda ajándékot kaptunk”

Trokán Péter paloznaki házába vonult vissza a járvány idejére, és óriási adománynak tekinti, hogy ezt megtehette. Nemrég tért vissza Budapestre, de bárhol van, jól érzi magát. A Nők Lapja kérdezte.

Az Adidas most tényleg túl messzire ment

Roadster
-
 Ma 05:08Otthon

Egy messzi-messzi galaxisig.

Tarlós István feljelentést tesz Hadházy ellen rágalmazás miatt

Hadházy Ákos a 3-as metró közbeszerzése kapcsán Facebook-oldalán bűncselekményekkel vádolta meg a korábbi városvezetést

Szabó atya – Szabó István piarista atyára emlékezem

Montázs Magazin
-
 Tegnap 23:31Könyv

Iskolánk, a kecskeméti Piarista Iskola alapításának 295. évfordulójára a felső tagozat diákönkormányzata Kis piarista teadélutánt szervezett. Meghívta az intézményben tanító piarista öregdiákokat, valamint a Kalazanci Szent Józsefről szóló darab gimnazista szereplőit is. A találkozó befejezése előtt a DÖK vezetői oklevéllel köszönték meg a…

Férfi vízilabda ob I - A Szolnok véget vetett az FTC 619 napos veretlenségének

Az eddig százszázalékos mérleggel rendelkező két csapat rangadóját a vendég Szolnok nyerte az FTC ellen a férfi vízilabda ob I alapszakaszában