Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

December 15-én vetnek véget a franciaországi karanténnak

Szombaton nyitnak az üzletek, december 15-én vége a karanténnak Franciaországban.

Meglepődtek a szakértők a mostani szárnyaláson

Emelkedik a fapados légitársaságok árfolyama a tőzsdéken, a Wizz Air papírjainak értéke már elérte a járvány előtti szintet; úgy tűnik, az eddig bejelentett Covid-vakcinák hatására kezd visszaállni a légi közlekedésbe vetett bizalom

Hamarosan véget ér a karantén Franciaországban

Szombaton kezdik el fokozatosan feloldani a járványügyi korlátozásokat.

Kiderült, mikor ér véget a franciáknál a karantén

Az üzletek újranyitásával szombaton megkezdődik a koronavírus-járvány miatti járványügyi korlátozások fokozatos feloldása Franciaországban, az általános karantén megszüntetését december 15-én tervezi a kormány – jelentette be Emmanuel Macron.

Döbbenetes mennyiségű drogot találtak ennek a férfinak a kocsijában: ez vár most rá

A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség indítványára a Pécsi Ítélőtábla másodfokon is bűnösnek mondta ki azt a gyanúsítottat, aki az autójában kábítószerrel akarta átlépni az államhatárt.

Mostantól bárki megnézheti Charles Darwin kéziratát, ami megváltoztatta a világot

Elérhetővé vált az interneten Charles Darwin A fajok eredete című munkájának két kézzel írt vázlatoldala. A dokumentumokat a 19. századi angol természettudós munkáit felvonultató Darwin Online nevű weboldalon tették elérhető, napra pontosan 161 évvel A fajok eredetének első megjelenése után (1859. november 24.) – olvasható a…

Most volt elég ebből – ott is beborul, ahol még derengett a napfény

Ha napot akarunk látni, menjünk fel a hegytetőre, javasolja a meteorológus. Azt ígéri, péntekig kitart a ködös idő, hétvégén aztán már hó is lehet. Túlnyomóan borult, ködös idő várható, csak kevés helyen lehet felszakadozás. Szitálás bárhol előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, csak a Kisalföldön élénkülhet meg a déli szél. A…

Verekedett a kijárási korlátozás alatt, most negyedmilliót fizethet az esztergomi férfi

Kijárási korlátozás alatt verte meg a rászóló utcabelijét egy esztergomi férfi, aki most alaposan átgondolhatja tettét, ugyanis nem kevesebb, mint negyedmillió forintra büntették meg.

Horváth Tomi most először beszélt hosszasan a történtekről

A híres zenész egy nagyon nehéz időszakon mehet keresztül, és kegyetlen őszinteséggel beszélt arról, ami mögötte van.

Kitiltották Grezsa István miniszteri biztost Ukrajnából (videó)

Az ukrán határőrök nem engedték be Ukrajnába Grezsa Istvánt. A miniszteri biztost a Beregsurány–Asztély határátkelőn fordították vissza. Mint a helyszínen kiderült kitiltották Ukrajnából.

Mostantól ön is megnézheti Charles Darwin kéziratát, ami megváltoztatta a világot

Charles Darwin kézzel írta A fajok eredete című könyvének első vázlatát, amelyből alig maradt fenn néhány oldal az utókor számára. Most ebből tettek közzé kettőt.

Darts: véget ért az idei városi bajnokság

Vaol
-
 Ma 19:27Sport

Kozmor József győzelmével ért véget a Csepregi Pékség Open városi-városkörnyéki dartsbajnokság – a záró versenyen Kámán Lehel diadalmaskodott.

Kásler most azt mondja, jövő év elején lehet vakcina Magyarországon

Leszögezte, hogy olyan vakcina, amely nem hatásos és szövődményeket okoz, nem fog forgalomba kerülni itthon.