Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

Jótékony céllal indít a macskák misztériumát kutató irodalmi-est sorozatot a költőnő

BDPST24
-
  Tegnap 19:11 Színpad

 „Amikor gyerekkoromban megkérdezték, hogy mi szeretnék lenni, gyakran arra gondoltam, hogy „macskás hölgy”, de nem mertem rávágni; persze azóta rájöttem, hogy „macskáshölgynek” lenni tényleg nem is olyan rossz életpályamodell.” – kezdi válaszát Viola Szandra költő, irodalmár arra a kérdésünkre, hogy miért indít macskás…

Elrabolt és fogva tartott egy rasszista nőt, hogy megnézessen vele egy rabszolgatartásról szóló sorozatot

Robert Lee Noye elrabolt és fogva tartott egy 37 éves nőt, azért hogy szembesüljön rasszizmusával – írja az NBC News.

Megszakították a sorozatot

Megszakították a sorozatot Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 02. 20., cs - 13:02 Öt hétvégi házat tört fel Nyergesújfalun az a 33 éves férfi, akit az esztergomi rendőrök elfogtak, a bíróság pedig letartóztatott.

Megszakították a sorozatot az esztergomi rendőrök

Police
-
  Tegnap 13:02 Baleset-bűnügy

Megszakították a sorozatot az esztergomi rendőrök Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 02. 20., cs - 13:02 A bíróság elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki öt hétvégi házat tört fel Nyergesújfaluban.

A hollywoodi sztárrendező újraforgatja a legendás sorozatot, Az Angyalt

Az Angyal kalandjaiból a Paramount filmstúdió akar újabb filmet gyártani.

Elrabolta a nőt, míg meg nem nézte a sorozatot

24
-
  20.02.19 14:07 Színes

A nőnek a Gyökerek minisorozatot kellett végignéznie, hogy szembesüljön a rasszizmusával.

Jótékony céllal indít a macskák misztériumát kutató irodalmi-est sorozatot a költőnő

Librarius
-
  20.02.19 13:59 KönyvCica

„Amikor gyerekkoromban megkérdezték, hogy mi szeretnék lenni, gyakran arra gondoltam, hogy „macskás hölgy”, de nem mertem rávágni; persze azóta rájöttem, hogy „macskáshölgynek” lenni tényleg nem is olyan rossz életpályamodell.” – kezdi válaszát Viola Szandra költő, irodalmár arra a kérdésünkre, hogy miért indít macskás könyveket…

Újévi helyett itt a havi fogadalom

HáziPatika
-
  20.02.19 11:03 Egészség

Az egész évre vonatkozó fogadalmak helyett érdemes egy-egy hónapra szóló döntéseket hoznunk. Az alábbi 12 lépés segít, hogy egy egészséges évet zárhassunk majd le 2020 szilveszterén.

Újra útnak indították az Alzheimer Café sorozatot

Vaol
-
  20.02.18 14:00 Megyei

A Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ és Gyermekjóléti Szolgálat az idén újra útnak indítja az Alzheimer Café sorozatot. Ezúttal új helyszínen, a demens­ellátás helyszínén, a Barátság úti idősek klubjában lesznek a foglalkozások.

Tartsd meg az újévi fogadalmad!

Dél-Zala Press
-
  20.02.16 12:47 Egészség

Sokan nem is gondolnánk, hogy honnan ered a fogadalomtétel az új évre vonatkozóan. Pedig már az ókori Babilonban, sőt, az ókori Rómában is tettek fogadalmakat és tűztek ki célokat, amiket az új évben meg akartak valósítani. Lássuk, hogy idén mit kellene megfogadni és betartani az egészségünk érdekében. Az egészség az élbolyban Sokan…

Ez az igazi újévi szorongattatás: mi történik a koronavírus sújtotta Kínában?

Régen a földesúri adósságok és az újévi költekezés, idén a koronavírus miatt „szorultak meg” az emberek Kínában. De mit csinálnak a karanténban rekedt, unatkozó emberek most, hogy véget ért az újévi szünet? Hogyan akadályozzák meg az álhírek terjedését, és hogyhogy nincs tömegpánik? Elmeséljük!