Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Pécsett a koronavírusos betegek többsége 60 év alatti

A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központjának Infektológiai Osztályán a betegek 58 százaléka 60 év alatti, és ugyanez a helyzet az intenzív osztályon is” - mondta. Közölte azt is, hogy sajnos van társbetegség nélküli fiatal is lélegeztetőgépen. Nem lehet kiszámítani, hogy kinél alakul ki súlyos megbetegedés, ez elsősorban attól…

118 új fertőzött Békés megyében

A pénteki 13 757 eset után szombaton 118 új fertőzöttel 13 875-ra nőtt a Békés megyei koronavírus fertőzöttek tavaly március óta regisztrált száma. Folyamatosan zajlik az oltás, már 949 497 fő a beoltottak száma, közülük 304 880 fő már a második oltását is megkapta. A járvány harmadik hullámának felszálló ágában vagyunk, egyre nő az aktív…

Már három hét után plazmadonor lehet a felgyógyultakból

A harmadik hullámban egyre több a koronavírus fertőzött, a gyógyultak közül azonban egyre kevesebben iratkoznak fel plazmaadásra.

Tényleges életfogytiglant kapott a többszörös visszaeső zalaegerszegi gyilkos

Élettársának különös kegyetlenséggel végrehajtott megöléséért – mint többszörös visszaesőt – tényleges életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélt a Pécsi Ítélőtábla pénteken jogerősen egy zalaegerszegi férfit, aki 1997-ben kettős emberölésért életfogytig tartó szabadságvesztést kapott, de ebből 20 év után feltételesen szabadulhatott.

Több millió forint értékben loptak el ékszereket, őket keresi a rendőrség

A délutáni órákban törtek be egy házba az ismeretlenek.

Kedvezőbb gépbeszerzési hitelezésről állapodott meg a bank és a Mezőgépgyártók Országos Szövetsége

Magro
-
 Ma 09:37Gazdaság

A mezőgazdasági gépgyártók és a magyar gazdálkodók gépbeszerzésének kedvezőbb finanszírozására kötött együttműködési megállapodást a Mezőgépgyártók Országos Szövetsége és a Takarékbank Zrt. A megállapodás értelmében a két szervezet információ- és tapasztalatcseréje mellett a hitelintézet tanácsadással, szakmai képzésekkel,…

Kormányzati tanácsadó: több mint 82 millió oltást adtak be eddig az Egyesült Államokban

Összesen több mint 82 millió koronavírus elleni oltást adtak be eddig az Egyesült Államokban, többet, mint a világ bármely országában - jelentette be pénteken az amerikai kormány koronavírus elleni munkacsoportjának rangidős tanácsadója a Fehér Ház COVID-19 csoportjának sajtótájékoztatóján.

Több mint nyolcvan százaléka meghalt a lélegeztetőgépre került betegeknek Ukrajnában

Az intenzív osztályra került betegek halálozási mutatója pedig 76 százalék.

Jakab Péter több mint kétmilliót költhet személyi alkalmazottakra

A Jobbik elnöke az egyik legjobban fizetett politikus hazánkban, mégis úgy próbálja beállítani magát, mint akinek nem telik többre száraz kiflinél és parizernél.

A megasztáros felesége úgy érzi, megalázták, a Facebookról tudta meg, hogy válnak

Origo
-
 Ma 09:21Bulvár

Fekete Dávid felesége beteges féltékenységről beszélt.

Koronavírus: nem voltak még ilyen sokan lélegeztetőgépen, egyre többen vannak kórházban is

Az elmúlt 24 órában 7269 új koronavírus fertőzöttet regisztráltak, ez sem volt még ilyen magas szám, és 146-an haltak meg a járvány következtében.

Fergeteges műsor volt – még a képernyőn át is

A Párkányi Művelődési Ház online műsorként vetítette le a helyi Kisbojtár Gyermektáncegyüttes és Folklórcsoport megalakulása 35. évfordulója alkalmából megrendezett ünnepélyes megemlékezésen készült filmjét. Fergeteges műsor volt, az együttes több évtizedes munkájához, a vezetők minden elismerést megérdemlő igyekezetéhez méltó…

Tenisz: A héten már háromszor nyertünk Fucsoviccsal - íme a tippünk az elődöntőjére

Hathárom
-
 Ma 09:15Sport

A magyar játékos a horvát Borna Coriccsal csap össze a rotterdami fedett pályás tenisztorna elődöntőjében.

Több mint 7000 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma

Új csúcs született, nem volt még korábban ilyen magas a napi igazolt fertőzöttek száma hazánkban.