Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem véletlenül nem került dutyiba a korrupciós ügybe keveredett helyettes -államtitkár

Nem megy dutyiba az Agrárminisztérium ex-helyettes államtitkára miután bilincsben vitték el a minisztériumból. A fiatal tehetséges politikus korrupciós ügybe keveredett. Sőt Nagy János panasszal élt a gyanúsítása ellen. Az Esti Újság úgy tudja az ügyészség több más gyanús pályázatot is vizsgál már.   Nem tett vallomást, és panasszal élt a…

Szoros meccsen újabb ASE siker

TelePaks
-
 Ma 20:38Belföld

71:66-ra győzött az Atomerőmű SE férfi NB I-es kosárlabda csapata hazai pályán a Szeged ellen a legutóbbi fordulóban. A mérkőzésen a legeredményesebb játékos a paksi Lóránt Péter volt, aki 21 ponttal zárt. Az ASE 8 játéknap után 6-2-es mérleggel áll.

Videóban tájékoztatta a lakosságot a koronavírus helyzetről Pásztó polgármestere (videó)

Nool
-
 Ma 20:34Belföld

A legnagyobb videómegosztó portálra feltöltött bejegyzésében tájékoztatta a lakosokat Farkas Attila, Pásztó polgármestere.

Újabb mentős halt meg a koronavírus miatt

Index
-
 Ma 20:34Belföld

A jászboldogházi mentőgépkocsi-vezető 55 éves volt.

Itt a videó, amin látni, ahogy összeomlik a 900 tonnás rádióteleszkóp

HVG
-
 Ma 20:33Infotech

Az areciboi obszervatórium a világ egyik legfontosabb csillagászati eszköze. A szerkezet azt az érő hatalmas terhelés miatt nemrég leszakadt. A fenntartó most irányított módon összerogyasztotta, mert már nem volt menthető.

Sok a halott Szombathelyen, új hűtőkonténer került a helyi temetőbe

A koronavírus-járvány miatt megemelkedett a temetések száma Szombathelyen, emiatt szükségessé vált a hűtőkapacitás bővítése, a Jáki úti temetőben biztonsági tartalékként egy konténert helyeztek el, melyben 20 elhunytat tudnak elhelyezni, írja a nyugat.hu.

Újabb korlátozás: nem nyithatnak ki az edzőtermek, a játszóházak és a szépségszalonok sem Szerbiában

Nagyon megugrott a koronavírus halálos áldozatainak száma déli szomszédunknál.

Megható pillanatok: Grosjean találkozik a megmentőivel (videó)

Négy nappal a borzalmas balesete után Romain Grosjean visszatért a bahreini boxutcába, hogy jókedvűen és hálásan köszönetet mondjon a megmentésében résztvevőknek.

Újabb tisztségéről mondott le Szájer József

A Népszava azt írja, hogy Szájer a Schmidt Mária-féle közalapítvány kuratóriumi tagságáról is lemondott.

Újabb korlátozások lépnek hatályba

A köztársasági kormány csütörtöki ülésén elfogadta az egészségügyi válságstáb javasolta korlátozásokat, amelyek elsősorban a különböző létesítmények nyitvatartási idejét érintik és holnaptól hatályosak.

Videón a leszakadó, 900 tonnás obszervatórium zuhanása

Telex
-
 Ma 19:28Tudomány

Jól látszanak az elpattanó, szinte szétrobbanó kábelek.

Videón, ahogy a nézők kérésére a youtuber hagyta halálra fagyni terhes barátnőjét | 18+

Hagyta halálra fagyni terhes barátnőjét az orosz youtuber, mert a követői azt kérték tőle, hogy bántsa őt. A követők még nagyjából két óráig nézhették, mi történik a szobában, a videó nagy részében a srác zokog és pezsgőt iszik. Resetnyikovot letartóztatták, két év börtönt kaphat tettéért. Bár a boncolási jegyzőkönyv nem teljes, de minden jel arra

Szívszorító videón, ahogy Grosjean ismét találkozik megmentőivel

Vélhetően mindannyiunk agyába beleégett a látvány, ahogy a Bahreini Nagydíj rajtja után Romain Grosjean Haasa kisodródik a pályáról, becsapódik a korlátba és hatalmas tűzgolyó nyeli el - ahogy azok a felvételek is, ahogy az orvosi stáb a pályabírókkal együttműködve igyekszik segíteni a francia menekülését az autóból.A francia végül a kezén…

Adventi kalendárium: Bősz Anett (videó)

A Jövő TV adventi kalendáriumában minden nap egy politikust vagy közéleti személyiséget kérdezünk. A harmadik részében Bősz Anett országgyűlési képviselő és a Magyar Liberális Párt elnöke kíván a magyaroknak kellemes ünnepeket.