Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Karakas Hedvig: „Nagyon szeretném, ha lenne olimpia”

Karakas Hedvig, a Budapesti Honvéd cselgáncsozója a koronavírus-helyzet közepette szerzett aranyérmet a sportág Prágában rendezett Európa-bajnokságán. Sok embernek fogalma sincs arról, mennyi munka kell egy ilyen eredményhez.

Újabb intézkedésekről tárgyalnak a koronavírus terjedésének megfékezése érdekében Ukrajnában (videó)

A Közegészségügyi Központ november 23-i adatai szerint Ukrajnában több mint 635 ezer koronavírus-fertőzöttet, Kárpátalján 21 538 eset regisztráltak eddig. Az elmúlt nap során 10 945 új megbetegedést igazoltak az országban.

A klímaváltozással újabb betegségek érik el a vadvilágot

A vadvilágot érintő, paraziták által hordozott betegségek egyre északabbra fognak terjedni a bolygó melegedésével egy új tanulmány szerint.

Több anyagi segítséget szeretnének kapni a gyereküket egyedül nevelő szülők a kormánytól

Automatikusan az állam most havonta 1500 forintot juttat az egyedülálló szülőknek.   Gyermekenként 1500 forint – ennyi pluszpénz jár havonta automatikusan az államtól az egyedülálló szülőknek. A családokért felelős miniszter az örökbefogadás szabályozása kapcsán a Hetek című lapnak azt mondta, nem bélyegzik meg az egyedülálló szülőket,…

Újabb tündéri kutyáknak segítettek az aranyszívű tatabányai önkéntesek (képek)

Kemma
-
 Ma 19:57Belföld

Tyson, Zeusz és Lizi is hálás lehet a tatabányai terepjárós önkénteseknek, akik vállalták a karanténba került családok kedvenceinek sétáltatását.

„Nem szeretnék, és nem is tudnék a jövőben egy nettó NER-projektben résztvenni” – felmondott a Neokohn főszerkes…

Az újságíró úgy érzi, szuverenitását és szakmai tudását vették semmibe a lap tulajdonosai, amikor megvétózták egy személyi döntését.

Újabb eljárást indítottak a Google ellen Oroszországban

Eljárást indítottak Oroszországban a Google amerikai technológiai óriáscég ellen, mert nem távolítja el az összes ott tiltott tartalmat keresőmotorjából - közölte hétfőn az orosz tömegtájékoztatási és távközlési hatóság (Roszkomnadzor).

Újabb részletek a Rákospalotán felgyújtott családi házról

A rendőrség elfogta a tettest, aki miatt ketten is életüket vesztették a tűzben.

Ingyenes parkolás: újabb döntés született

Megnyitja parkolóját a Fővárosi Önkormányzat a környéken lakók előtt kedd estétől december 11-ig - írják a Facebookon.

Újabb eljárást indítanak a Google ellen Oroszországban

Az orosz tömegtájékoztatási és távközlési hatóság nehezményezi, hogy a cég nem távolít el a keresőmotorjából mindent amit szeretnének.

KTK: újabb védelmi intézkedések segítik az időseket

Keddtől ismét bevezetik az idősek vásárlási sávját.

Újabb átalakítás: Az Indamedia megvette az Index részvényeit

Az Indamedia Network Zrt. a Kreatívnak eljuttatott exkluzív közleményben bejelentette: visszavásárolják a Magyar Fejlődésért Alapítványtól (MFA) az Index.hu Zrt. részvényeit, így a jövőben az újság az Indamedia-csoport tagjaként folytatja működését. „Az Indexet működtető Magyar Fejlődésért Alapítvánnyal történt egyeztetést követően az…

Újabb fiatal szakemberek költöztek be a csíkszeredai orvoslakásokba

Jövő év márciusára készül el a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház szomszédságában az ötödik olyan épület, amelyben a fiatal orvosok számára alakítottak ki szolgálati lakásokat. Minden épületben négy lakás van, három lakrészbe nemrég költöztek be családjaikkal fiatal szakemberek.

Felmondott a Neokohn főszerkesztője, azt írta, nem szeretne egy nettó NER-projektben részt venni

444.hu
-
 Ma 18:10Média

Seres László azt írta, „kiderült számomra, hogy ha egy, a NER iránt elkötelezett beosztottam pozíciója be van betonozva, akkor sem őfelette, sem saját magam felett nem én rendelkezem”.

Újabb az Intel által tervezett laptop kerül piacra

Origo
-
 Ma 18:07Infotech

Lehetővé teszi a kisebb márkák számára a nagyokkal való rivalizálást.