Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Összefogtak Budapest bevásárlóutcáinak vállalkozói, közös kampányt indítottak

A Bevásárlóutca Menedzsment kampányt indított, hogy a budapesti bevásárló és tematikus utcákban lévő vállalkozásokat támogassa.

Szex és Budapest, 1920: a cselédlány közpréda, de a menyasszony legyen szűz

Régi idők kettős erkölcse. A lányoknak kísérővel illik nyilvános helyre menni, ám a férfiakra más szabályok vonatkoznak. Reszkessetek, cselédek!

Újabb meztelen fotóval robbantotta fel a netet Jennifer Lopez: elképesztő formában van az 51 éves énekesnő

Jennifer Lopez megosztotta rajongóival új dalának borítóját, amely eléggé dögösre és pikánsra sikerült.

Újabb részletek derültek ki az otthonfelújítási programról

Külföldi munkaviszonyt is elfogadnak a tb-jogviszony igazolásához.

Újabb pályázati forrásokból gyarapodik tovább Iharos

Zaol
-
 Ma 07:00Megyei

Sikeres pályázat révén bővítheti óvodáját a település önkormányzata.

Újabb bírósági ítélet mondta ki, hogy Márki-Zay Péter hazudik

A Kúria is megállapította, hogy Márki-Zay Péter hazudott a vásárhelyi kórházzal kapcsolatban még 2018 tavaszán. A polgármester a valótlan állításaival megsértette az intézmény jó hírnevét, ezért 800 ezer forint sérelemdíj megfizetésére, valamint az eddigi teljes perköltség viselésére kötelezték – tájékoztatta lapunkat Kriveczky György, az egészségü

Online Beethoven-hangversenyt ad szombaton a Concerto Budapest

zene.hu
-
 Ma 06:43Zene

Beethoven születésének 250. évfordulója alkalmából a zeneszerző művei szólalnak meg a Concerto Budapest előadásában szombaton a Zeneakadémián, a három hangversenyt online követheti a közönség.  

Újabb remek ötlet az Orbán-kormánytól, elveszik a szemétszedést az önkormányzatoktól, de csak a bevételt, mert a fela…

Újabb éjszakai javaslat a kormány részéről. Az eddig 10 éve mindent csak államosító Fidesz-kormány most hirtelen privatizálásba kezdett és továbbra is a fő csapásirány, hogy az önkormányzatokat minél jobban sújthassa. Karácsony Gergely szerint Orbánék a vereségtől félnek, ezért gyorsan mindent végigvernek, ami a magánvagyont gyarapíthatja.…

Újabb két koronavírusos eset a magyar kosárválogatottnál

A korábbi három játékos és egy stábtag után újabb két kosaras teszteredménye lett pozitív a szlovéniai Eb-selejtező helyszínén karanténba kényszerült magyar férfi kosárlabda-válogatottnál.

Ittas vezetés miatt kapcsolták le Budapesten Gabriela Spanic barátját

Különös jelenet játszódott le november 19-én, a kora esti órákban egy budapesti szállodától mindössze egy sarokra. A rendőrök lekapcsoltak egy férfit, akiről kiderült, hogy alkoholfogyasztás után ült a volán mögé. Később az is világossá vált, hogy az illető Gabriela Spanic egyik legjobb barátja.

Budapest az élen, az egyik megyében drasztikus a koronavírus-növekedés

Liner
-
 Ma 06:01Életmód

Müller Cecília országos tisztifőorvos újabb fontos számokat közölt, melyek között vannak jobb és rossz hírek is. Az egyik megyében nagyon erőteljes volt a növekedés a 47. hétre.

Hány évet kell dolgozni egy átlagos budapesti lakásért?

Európában a belga fővárosban kell az egyik legrövidebb időt dolgozni egy átlagos méretű és elhelyezkedésű lakás megvásárlásához. A ciprusi és az izlandi főváros is az élmezőnyben van, e három helyen 7 évnél kevesebb jövedelem is elegendő, míg Budapesten 17 évnyi szükséges. Egyelőre nem várható, hogy rövidtávon javítunk.

Hány évet kell dolgozni egy átlagos budapesti lakásért?

Európában a belga fővárosban kell az egyik legrövidebb időt dolgozni egy átlagos méretű és elhelyezkedésű lakás megvásárlásához. A ciprusi és az izlandi főváros is az élmezőnyben van, e három helyen 7 évnél kevesebb jövedelem is elegendő, míg Budapesten 17 évnyi szükséges. Egyelőre nem várható, hogy rövidtávon javítunk.

Cáfol a budapesti iparkamara: nem állapodtak meg a Fővárosi Önkormányzattal

ATV
-
 Ma 05:40Belföld

Nem tekinti megállapodásnak a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara azt a dokumentumot, amelyet a Fővárosi Önkormányzattal írtak alá a két fél szakértői. Nagy Elek, a Budapesti Iparkamara elnöke híradónknak azt mondta: nem egyformán gondolkodnak a helyi iparűzési adóról, de attól még támogathatják közösen a fővárosi vállalkozásokat.