Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Még a nyár előtt bevezethetik az EU-ban a digitális oltási igazolványt

Az uniós tagok önállóan, nemzeti szinten vezetik majd be az újítást.

Újabb, ötmilliárdos egészségipari beruházások jönnek

VG
-
 Ma 07:47Gazdaság

Havi 10 millió sebészi kesztyű gyártása indulhat hazai alapanyagból Kiskunfélegyházán hamarosan.

Újabb megfigyelőrendszerrel szerelik fel a moszkvai metrót

A moszkvai metró 85 állomását 136 olyan, kamerákkal kiegészített, multimédiás képernyőkkel fogják felszerelni, amelyek az arcfelismerés mellett képesek lesznek kiszűrni a biztonsági vonal túllépését, a gyors mozgást, sőt a “lődörgőket” is – közölte a Kommerszant. A lap közbeszerzési adatokra hivatkozva azt írta, hogy a beruházás 932 millió…

Még a nyár előtt bevezethetik az EU-ban a digitális oltási igazolványt

Minden tagország egyetértett abban, hogy szükség van védőoltás beadását tanúsító okmányra.

Újabb megfigyelőrendszerrel szerelik fel a moszkvai metrót

A moszkvai metró 85 állomását 136 olyan, kamerákkal kiegészített, multimédiás képernyőkkel fogják felszerelni, amelyek az arcfelismerés mellett képesek lesznek kiszűrni a biztonsági vonal túllépését, a gyors mozgást, sőt a “lődörgőket” is. A lap közbeszerzési adatokra hivatkozva azt írta, hogy a beruházás 932 millió rubelbe (jelenlegi árfolyamon…

Pályázat nyújt segítséget a fogyatékos gyermekek ellátásához

Mintegy százmillió forintos keretösszegre lehet pályázni fogyatékos gyermeket nevelő családok otthonában nyújtott időszakos segítő szolgáltatásra - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkára csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Újabb grafikus kártyákat mutathat be az AMD

Liner
-
 Ma 07:28Infotech

A kaliforniai techóriás tavaly hullajtotta le a leplet a Radeon RX 6900 XT, RX 6800 XT és RX 6800 videókártyákról, a cég azonban újabb bemutatóra készül.

Merkel: Még a nyár előtt lesz oltási igazolvány az unión belül

Különösen súlyos a járványhelyzet Csehországban és Szlovákiában, de Magyarország is arról számolt be, hogy egy harmadik hullámmal terhes nehéz helyzetre számítanak - mondta.

Mit kell tudni oltás előtt? – A legfontosabb információk

Zaol
-
 Ma 07:00Megyei

A megyei kórház honlapján és közösségi oldalán közzétette, illetve lapunkhoz is eljuttatta az intézményben működő oltóponttal kapcsolatos tudnivalókat.

Tisztelegtek az áldozatok emléke előtt Zalaegerszegen

A kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapját az Országgyűlés 2000 júniusában hozott határozata rendelte el.

Oltási igazolvány jöhet még nyár előtt

Még a nyár előtt bevezethetik az Európai Unióban az új típusú koronavírus elleni védőoltás beadását tanúsító igazolványt, amellyel szabadabban lehet majd utazni - mondta Angela Merkel német kancellár Berlinben a tagállami kormány-, illetve államfőket összefogó Európai Tanács videokonferenciája után.

„Ha nem kapok segítséget, halálra fagyok!”

Igaz történet az emberi jóság erejéről, ami a szíveket is képes felmelegíteni!

„Ha nem kapok segítséget, halálra fagyok!”

Igaz történet az emberi jóság erejéről, ami a szíveket is képes felmelegíteni!

Merkel szerint már nyár előtt jöhet a digitális oltási igazolvány

Még a nyár előtt bevezethetik az Európai Unióban az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) elleni védőoltás beadását tanúsító igazolványt, amellyel szabadabban lehet majd utazni – mondta Angela Merkel német kancellár csütörtökön Berlinben a tagállami kormány-, illetve államfőket összefogó Európai Tanács videokonferenciája után.

Angela Merkel: még a nyár előtt jöhet az uniós digitális oltási igazolvány

A német kancellár azt állítja, hogy az összes tagállam támogatta, hogy a már kiadott igazolványok uniós szinten érvényesek legyenek.