Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb 27 tonnányi védőfelszerelés érkezett Budapestre

A hétvégén életbe lépett a kijárási korlátozás, mely szerint csak bizonyos idősávban vásárolhatnak a 65 év felettiek. Újabb a koronavírus elleni védekezéshez szükséges három szállítmány érkezett Kínából Budapestre. Az egészségügyi dolgozók pedig ingyen utazhatnak majd a Volán, MÁV és a BKK járatain.

Tovább nőtt a fertőzöttek száma, újabb áldozatot követelt a koronavírus

Székelyhon
-
  20.03.29 22:15 Határtalan

Negyvenháromra nőtt a koronavírus okozta halálesetek száma Romániában, az ország területén 1815 személynél mutatták ki vasárnap este nyolc óráig a koronavírussal való fertőződést – jelentette be péntek este Raed Arafat, a belügyminisztérium katasztrófavédelmi főosztályának (DSU) vezetője.

Újabb óvintézkedések a járványügyi helyzetben, befagyasztják az energiahordozók árát

További óvintézkedéseket foganatosítanak a román hatóságok az új típusú koronavírus-járvány megfékezése érdekében – jelentette be vasárnap este Marcel Vela belügyminiszter.

Nyakon csíptek egy újabb unokázós csalót

Némi üldözés után elkapták és földre vitték az időseket fosztogató, unokázós csalót a pest-megyei nyomozók. Így nem sokáig örülhetett a zsákmányának a 31 éves szélhámos.   Bravúros akcióval és gyorsan vonták ki a forgalomból az egyik unokázóa csalót. A 31 éves férfinek arra sem volt ideje, és lehetősége, hogy olajra lépjen. A…

Újabb halottak és újabb fertőzöttek Magyarországon is

Újabb halálos áldozatokat követelt a koronavírus Magyarországon. Így már 13 a halottak száma, a fertőzöttek száma vasárnapra pedig már 408-ra nőtt. Elsőként Lakatos Tibor elmondta az Operatív Törzs tájékoztatóján, hogy a kormány rendeletének értelmében, a korházparancsonokok megkezdik a működésüket. A katonáknak a fő feladata a…

Újabb katonai rendelet készül, rendkívüli sajtótájékoztató lesz vasárnap este

Jelenleg még tart a belügyminisztériumban az operatív törzs ülése.

A Fradi újabb adománnyal segít a koronavírus elleni harcban

Origo
-
  20.03.29 17:14 Sport

A fővárosi klub korábban már felajánlott 15 millió forintot.

Újabb fekete nap Spanyolországban

Spanyolországban a koronavírus-fertőzés halálos áldozatainak száma egy nap alatt ismét több mint nyolcszázzal emelkedett – tájékoztatott a spanyol egészségügyi minisztérium vasárnap.

Most egy újabb remek partijáték lehet ingyen a tiéd!

Metabro
-
  20.03.29 16:46 Gaming

Önjelölt művészek, sorakozó!

Rendkívüli hír: hét újabb koronavírus fertőzött Szentesen

OLKT
-
  20.03.29 16:40 BelföldKoronavírus

A nagymágocsi idősek otthonából szállítottak be más okból kifolyólak egy idős hölgyet a kórházba, azonban később belázasodott, így elvégezték rajta a koronavírus-tesztet, ez pedig pozitív lett- írja a 444.   Ezt követően az idősotthon többi lakóját is megvizsgálták, köztük még 7 beteget találtak, őket átszállították a Bugyi István Kórházba. Müller

Újabb település, ahol maszkokat osztanak

Bama
-
  20.03.29 16:07 Belföld

Hétfőn a geresdlaki önkormányzat megkezdi a szájmaszkok kiosztását a faluban. Az önkormányzat ingyen adja a lakosoknak.

Újabb gazdaságvédelmi akcióterv indult a héten

Origo
-
  20.03.29 15:50 Gazdaság

A hitelesek is segítséget kapnak, és egyre több ágazatnak nyújt támogatást a kormány. Ez volt a hét a gazdaságban.