Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Még egy napig lehet jelentkezni a pótfelvételire

Pótfelvételire azok jelentkezhetnek, akiket a július 23-án zárult általános eljárásban egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel, vagy idén nem jelentkeztek a felsőoktatásba. Az eljárásban önköltséges képzések hirdethetők meg, idén az oktatásért felelős miniszter engedélyével állami ösztöndíjas képzések is indulhatnak az agrár-…

A Bitcoin lett az arany digitális verziója – pozitív képet fest a Bloomberg új jelentése

Valaminek nagyon rosszul kell elsülnie, hogy véget érjen a Bitcoin mainstream adopciója. Ezzel az erős szlogennel nyit a Bloomberg augusztusi kriptopénzekről szóló jelentése. A zéró és a negatív kamatok, valamint a pénzkínálat bővülésének negatív hatásaira válaszul, egyre több befektető érdeklődik…

Újabb román labdarúgócsapat váltott spanyol vezetőedzőre

Kinevezte új vezetőedzőjét az FC Viitorul, a spanyol Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez két évre szóló szerződést kötött a tengerpartiakkal.

Átírták a stratégiai jelentőségű ágazatok listáját

Napi
-
  Ma 11:18 Belföld

A védendő stratégiai ágazatok közül kivette a kormány a kőfejtést, valamint a homok-, és agyagbányászatot, viszont kiegészítette a listát a kritikus jelentőségű nyersanyagokkal.

Még egy napig lehet jelentkezni a pótfelvételire

Pótfelvételire azok jelentkezhetnek, akiket a július 23-án zárult általános eljárásban egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel, vagy idén nem jelentkeztek a felsőoktatásba.

Még egy napig lehet jelentkezni a mezőgazdasági felsőoktatási képzésekre!

Vasárnap éjfélig lehet jelentkezni a pótfelvételi eljárásban meghirdetett, szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre.

Németország szigorítja a belépést hét romániai megyéből érkezőkkel szemben

Frissítette pénteken Németország a járványügyi szempontból biztonsági kockázatot jelentő térségek jegyzékét, amelyre hét romániai megye is felkerült - közölte a bukaresti külügyminisztérium. 

Két újabb csapat jutott rájátszásba az NBA-ben

Sport365
-
  Ma 10:54 Sport

A Brooklyn Nets és az Orlando Magic pénteken utolsókként kvalifikálta magát.

Nagy változás jön Budapesten - újabb villamosvonalat újítanak fel

Villamospálya-felújítás miatt mától három hétig pótlóbusz jár az 1-es villamos helyett a Hungária körút és a Könyves Kálmán körút egy-egy szakaszán.

Újabb bolygót céloz meg Oroszország

Oroszország visszatérne a Vénuszra: a Roszkozmosz orosz űrkutatási hivatal vezetője, Dmitrij Rogozin pénteken közölte, vissza akarnak térni a bolygóra, hogy talajmintákat gyűjtsenek.

Újabb 32 embernél mutatták ki a koronavírust: a betegségnek már gócpont is van Magyarországon

Jelentősen nőtt az elmúlt napokban a beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma. A legfrissebb adatok szerint új 32 embernél mutatták ki a betegséget. 32 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 4653 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.  Az elhunytak száma változatlanul 602 fő, 3491-en…

Újabb mélypontra került Amerika és Kína kapcsolata

Az amerikai kormányzat szankciókkal sújtotta Hongkong vezetőjét és egyes tisztségviselőit.

Gondot jelentett a kakashere A Konyhafőnökben

24.hu
-
  Ma 10:33 Bulvár

Kakasból kellett ételt varázsolni, de valószínűleg a frigyládát is hamarabb találták volna meg, mint az állat heréjét.

Felvételi – Még egy napig lehet jelentkezni a pótfelvételi eljárásban

Még egy napig, vasárnap éjfélig lehet jelentkezni a pótfelvételi eljárásban meghirdetett, szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre. Pótfelvételire azok jelentkezhetnek, akiket a július 23-án zárult általános eljárásban egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel, vagy idén nem jelentkeztek a felsőoktatásba – közölte az Oktatási Hivatal.