Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb szakaszokon újítják fel az M1-es autópályát

Ezen a héten az M1-es autópályán Tatabánya és Bicske térségében kezdődnek felújítási munkálatok, emiatt a Budapest felé vezető oldalon szerdától a Tatabánya Centrum csomópontot lezárják.

Újabb enyhítésekről döntött Szlovákia

A koronavírus-járvány terjedésével összefüggésben bevezetett újabb korlátozásokat enyhítenek vagy oldanak fel Szlovákiában szerdától, illetve a jövő héten - jelentette be Igor Matovic kormányfő.

Szörnyű baleset történt: repülőgép zuhant a folyóba Rómában

Blikk
-
  Tegnap 21:41 Külföld

Egy kétüléses repülőgép zuhant bele a Tiberis folyóba Rómában. A gépen lévő két utas egyikét sikerült kimenteni, aki az eddigi információk szerint az oktató lehetett. Ő még azelőtt ki tudott mászni a repülőből, hogy az elsüllyedt volna. A másik utast még mindig keresik.

Újabb enyhítéseket jelentett be a szlovák kormányfő

A koronavírus-járvány terjedésével összefüggésben bevezetett újabb korlátozásokat enyhítenek vagy oldanak fel Szlovákiában.

Újabb magyar cégek vállalták, hogy megtartják a munkahelyeket

A mai napon a Nanushka, a Filati Maclodio KFT és a thyssenkrupp is átvehette a versenyképességi program keretében osztott támogatási okiratokat.

A versenyben helyt kell állni - Szijjártó Péter újabb okiratokat adott át

A mai napon a Nanushka, a Filati Maclodio KFT és a thyssenkrupp is átvehette a versenyképességi program keretében osztott támogatási okiratokat.

Újabb enyhítéseket jelentett be a szlovák kormányfő

Pozsony - A koronavírus-járvány terjedésével összefüggésben bevezetett újabb korlátozásokat enyhítenek vagy oldanak fel Szlovákiában szerdától, illetve a jövő héten - jelentette be Igor Matovic kormányfő hétfői pozsonyi sajtótájékoztatóján, miután járványügyi szakértőkkel egyeztetett.

Újabb korlátozásokat szüntetnek meg Szlovákiában

Origo
-
  Tegnap 20:56 Külföld

Szlovákiában eddig 1511-en fertőződtek meg, közülük 1307-en már kigyógyultak a betegségből.

The Last of Us Part 2: A héten újabb, eddig nem látott játékmenet-bemutatót kapunk!

IGN
-
  Tegnap 20:51 Gaming

A hype fokozódik Közeleg a The Last of Us Part 2 megjelenése, úgyhogy a Naughty Dog hype-vonatja a következő sebességfokozatba kapcsol egy, a héten esedékes State of Play keretében.

Újabb V4-es tagállam lazít a határzáron

Csehország fokozatosan megnyitja a koronavírus-járvány miatt korábban lezárt államhatárait - közölte Andrej Babis cseh miniszterelnök.

Az elmúlt héten 53 közúti közlekedési baleset történt Csongrád megyében

A hétfőtől vasárnapig terjedő időszakban nyolc esetben indult büntetőeljárás ittas gépjárművezetőkkel szemben Csongrád megyében.

Koronavírus: újabb enyhítéseket jelentett be a szlovák kormányfő

A koronavírus-járvány terjedésével összefüggésben bevezetett újabb korlátozásokat enyhítenek vagy oldanak fel Szlovákiában szerdától, illetve a jövő héten – jelentette be Igor Matovic kormányfő hétfői pozsonyi sajtótájékoztatóján, miután járványügyi szakértőkkel egyeztetett.

A szlovák kormányfő újabb enyhítéseket jelentett be

A koronavírus-járvány terjedésével összefüggésben bevezetett újabb korlátozásokat enyhítenek vagy oldanak fel Szlovákiában szerdától, illetve a jövő héten - jelentette be Igor Matovic kormányfő hétfői pozsonyi sajtótájékoztatóján, miután járványügyi szakértőkkel egyeztetett.

Ez történt Vilmos és Katalin kislányával

Life
-
  Tegnap 20:28 Életmód

Ez történt Vilmos és Katalin kislányával

Újabb ellenzéki belharcok kezdődhetnek a járvány csillapodásával

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 20:20 Belföld

XXI. Század Intézet: a polgármestereik kudarcai jelentősen ronthatják az ellenzék 2022-es esélyeit.