Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Növekvő feszültség: Teherán újabb rakétatesztje

Az iráni erők demonstratív rakéta-hadgyakorlatot tartottak az ország nukleáris programja és az Egyesült Államok Teherán elleni nyomásgyakorlása miatt kialakult feszült helyzetben.

Capitolium-botrány: Donald Trump újabb minisztere mondott le

Alex Azar egészségügyi tárcavezető levelében azt írja, a támadás "a békés hatalomátadás gyakorlata elleni támadás volt".

Alakul az SZFE új tanári kara: újabb megerősítés jött

Korábban a Nyugati Fény közölt egy listát, amelyen azoknak a neve olvasható, akik a portál információi szerint a Színház- és Filmművészeti Egyetem új tanári karának tagjai lesznek.

A kihalás szélén álló orrszarvúalfaj két újabb embrióját sikerült létrehozni

A petesejteket december 13-án gyűjtötték be a kenyai Ol Pejeta rezervátumban élő két utolsó nősténytől, a csehországi Dvur Králové-i állatkert tulajdonában lévő Najintól és Fatutól. A petesejteket a cremonai Avantea laboratóriumba szállították, ahol megtermékenyítették őket a két utolsó hím, a 2018-ban elpusztult Sudan és a már korábban…

Újabb étteremnyitás: Érden nyit új helyet a MexKitchen

A MexKitchen 2014-ben indult Szegedről, Kertész Ákos projektjeként. A laktató tex-mex ételeket kínáló konyha Buda mellett most már Érden is elérhető. Burrito, paquito, enchilada, chimichanga! #sknation #mexikói

Hétvégén újabb idősotthonokban folytatódik a védőoltások beadása

Ezúttal tizenkilenc intézmény több mint harminc telephelyén mintegy 3400-an kapják meg a Moderna-védőoltást, előzetes jelentkezések alapján.

Románia már leelőzte a visegrádi országokat több ágazat termelékenységében

G7
-
 Ma 12:28Gazdaság

A mezőgazdaságot leszámítva Románia a versenyszféra termelékenységében jórészt felzárkózott a visegrádi országokhoz, és vannak olyan ágazatok is, ahol az élre tört.

A Deadpool 3. része is a Marvel-moziverzum része

Filmsor
-
 Ma 12:26Film

A WandaVision közelgő premierje kapcsán a Collider újságírója beszélt a Marvel Moziuniverzumért felelő Kevin Feige-vel.

Hétvégén újabb idősotthonokban folytatódik a védőoltások beadása

Az oltási tervnek megfelelően ezen a hétvégén is folytatódik a koronavírus elleni védőoltások beadása az idősotthonokban – közölte a Koronavírus Sajtóközpont szombaton.

A balkán egy részén már megszorítások nélkül lehet utazni

Travelo
-
 Ma 12:18Utazás

Egyes országok teljesen szembemennek a tendenciával.

A román háziorvosok már pénzt kapnak azért, ha meggyőznek valakit az oltásról

Romániában is mindent elkövethetnek annak érdekében, hogy időben meglegyen a megfelelő oltottsági szint.

Románc a börtönben: kinyomtatott meztelen fotóit és pajzán üzeneteket küldözgetett a fogvatartottaknak egy börtönőr…

Szokatlan dolog miatt került rácsok mögé egy brit börtönőr: mint kiderült, intim viszonyt folytatott két fogvatartottal, ami miatt letöltendő börtönbüntetésre ítélték őt - mindezt pedig zokogva vette tudomásul.

Megvan az Exatlon Hungary újabb kiesője

iFaktor
-
 Ma 12:00Bulvár

Az már a csütörtöki adásban eldőlt, hogy a Kihívok fogják elveszíteni egyik fiú versenyzőjüket, ugyanis vereséget szenvedtek a végjátékban. Pénteken a párbajra is sor került, és eldőlt, hogy kinek kell távoznia Dominikáról. A leggyengébb statisztikával rendelkező játékos Ricsi lett, akinek így automatikusan részt kellett vennie a párbajon,

Visszatérhet Olaszországba a Juve és a Roma egykori védője

FociClub
-
 Ma 11:59Foci

Bennmaradásért küzdő csapat szerződtetné...