Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb részletek derültek ki az idei MacBook Pro laptopokról

Liner
-
 Ma 00:51Infotech

A legújabb kiszivárgott információk alapján a notebookok királyának tartott MacBookokat az Apple 2021-ben drasztikusan áttervezheti.

Közel 10 métert zuhant egy cserbenhagyó autós miatt. Keresik a továbbhajtó autóst

” Keressük azt a személyautót és tulajdonosát aki 2021.01.16-án 12:25-kor az M6-os autópályán Pécs felé az Érd és Százhalombatta közötti…

Újabb utórengés Horvátországban

A földrengést hazánkban nem érezték.

Újabb földrengés Horvátországban

A horvát tájékoztatási eszközök arról számoltak be, hogy vasárnap 21:36-kor újabb földrengést észleltek az ország középső részén. A földrengés a Richter-skála szerint 3,3-as erősségű volt,

Litvánia nemzetközi szankciókat sürget Oroszország ellen Navalnij letartóztatása miatt

Litvánia vasárnap este bejelentette, hogy az Európai Unió számára javasolni fogja, hogy fogadjanak el azonnali szankciókat Alekszej Navalnij őrizetbe vétele miatt. Az ellenzéki politikus a vasárnap esti órákban érkezett meg Moszkvába, és azonnal őrizetbe vették.

Káosz a férfi kézilabda-világbajnokságon: aggódnak a játékosok a fertőzés miatt

Blikk
-
 Tegnap 21:37Sport

Együtt étkező csapatok, maszk nélküli tömeg a hotelben, pozitív koronavírustesztek – egyre több a probléma az egyiptomi férfikézilabda-világbajnokságon.

Péterffy Attila arról, hogy Orbánék miatt lemond-e a polgármesteri címről

Szabad Pécs
-
 Tegnap 21:19Vélemény

Cikkünk címe becsapós, ráadásul többszörösen is. Nyilván a legtöbben arra gondolhatnak, hogy Orbánék önkormányzatokat sújtó megszorításaira utalunk, de nem erről van szó a kérdésben, hanem Paksról és Paks II-ről. A pécsi média egy része a közelmúltban foglalkozott egy pletykával: azzal, hogy vajon lehet-e Péterffy Attilából miniszter, a…

Jelentősen megemelkedett 2020-ban a halálozási ráta a koronavírus miatt Franciaországban

Liner
-
 Tegnap 21:05Külföld

A francia INSEE statisztikai intézet legfrissebb adataiból kiderült, hogy az ország 2020-as mortalitási rátája a Covid-járványnak köszönhetően az előző két évhez képest 9 százalékkal magasabbnak bizonyult.

Óvatosan a köd és a jég miatt!

Magyar Szó
-
 Tegnap 21:04Határtalan

A Szerbia Útjai közvállalat óvatosságra inti a sofőröket.

Pánikolnak a brit mutáns terjedése miatt Ausztriában - Tovább szigorítottak

A koronavírus brit variánsát egyre több osztrák állampolgárban mutatták ki. Ausztria kormánya így újabb két héttel megtoldotta a korlátozó intézkedéseket, és a maszk használatát is szigorították.

Tét nélküli újabb győzelmet húztak be

A Pénzügyőr otthonában folytatta a Liga Kupa küzdelmeit a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia, amely a papírformának megfelelően könnyed győzelmet aratott a Kőér utcai csarnokban.

Navalnij alig érkezett meg Moszkvába, máris őrizetbe vették

Őrizetbe vették Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikust a rendőrök vasárnap este a moszkvai seremetyjevói repülőtér útlevél-ellenőrzésénél. Az orosz Szövetségi Büntetés-végrehajtási Szolgálat (FSZIN), kedden keresetet nyújtott be egy moszkvai bíróságon, amelyben kezdeményezte az úgynevezett Yves Rocher-ügyben Navalnijra…

Újabb katasztrófa érlelődik Afganisztánban

Magyar Hang
-
 Tegnap 20:35Külföld

Ha a washingtoni hatalomváltás után nem cselekszik sürgősen a Biden-kormányzat, még véresebb fejezetek következnek a sokat szenvedett országban.