Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egy halász és egy sellő szerelméről szóló regény nyerte a Costa-könyvdíj nagydíját

Dehir
-
 Ma 10:33Könyv

London - A trinidadi születésű brit írónő, Monique Roffey The Mermaid of Black Conch című műve nyerte el a Costa-könyvdíj (Costa Book Awards) 2020-as nagydíját, az év könyve díjat: a győztes regény egy halász és egy sellő szerelméről szól.

Itt az újabb budapesti nagyvállalat, aki saját székházba költözik

A Henkel Magyarország is saját székházba költözik: a budapesti központi irodáit maga mögött hagyva a IX. kerületi Millennium Gardens irodaház lesz az új otthona - szerepel a cég közleményében.

Gazdainfó: Ne felejtsen el vasárnapig felügyeleti díjat utalni!

Január 31-e, azaz ennek a hétnek az utolsó napja, vasárnap nem csak az arra kötelezetteknek jogvesztő határidő a web-Gn beadására, hanem a 2020. évi bevalláshoz kapcsolódó élelmiszerlánc-felügyeleti díj második részletének fizetési határideje is.

Tornát nyert az U8-as jégkorong csapat

Szon
-
 Ma 10:18Sport

Január utolsó előtti hétvégéjén újabb próbatétel várt a Nyíregyházi Sportcentrum U8 jégkorong csapatának játékosaira.

Újabb fordulat a gyöngyösi polgármester ügyében

Gyöngyös baloldali polgármestere soron kívül kapott koronavírus elleni védőoltást.

Friss: Kétezerhétszáz új fertőzött, újabb száz halottja van a koronavírusnak

A közegészségügyi hivatal szerda reggeli tájékoztatása szerint 2775-tel nőtt a PCR-teszteléssel kiszűrt koronavírus-fertőzöttek száma.

Friss: Kétezer-hétszáz új fertőzött, újabb száz halottja van a koronavírusnak

A közegészségügyi hivatal szerda reggeli tájékoztatása szerint 2775-tel nőtt a PCR-teszteléssel kiszűrt koronavírus-fertőzöttek száma.

Újabb minimálbér-emelés jöhet még az idén

Alon
-
 Ma 10:11Megyei

Akkor, ha a gazdaság teljesítménye elér egy bizonyos szintet.

Újabb gazdasági mentőcsomagot jelentett be a szerb elnök

Újabb gazdaságélénkítő mentőcsomagot jelentett be Aleksandar Vucic szerb elnök, aki a közszolgálati televízió műsorában arról beszélt, a koronavírus-járvány sújtotta vállalatok mellett Belgrád ismét segít az állampolgárokon is.

Újabb autóipari beruházások jönnek

Összesen 12 milliárd forint értékben hajt végre három beruházást Magyarországon két nagy amerikai autóipari vállalat, a BorgWarner Oroszlányban és a Jabil Tiszaújvárosban.

Újabb fejek hullottak: most két főfideszes inthetett búcsút a zsíros melónak

Pontosan nem lehet tisztán látni, hogy mi folyik az Orbán-kormány belső bugyraiban, de idén ez már a sokadik esett amikor, főfideszesek repülnek a zsíros állásukból. Most  Palkovics László idő előtt mentette fel két miniszteri biztosát. Németh Gábor és Úsz Illés kinevezése is az év végéig szólt eredetileg- szúrta ki az MFOR Mozgásokról számolt…

A szerbeknél újabb mentőcsomagot jelentettek be

Újabb gazdaságélénkítő mentőcsomagot jelentett be Aleksandar Vucic szerb elnök, aki a közszolgálati televízió műsorában arról beszélt, a koronavírus-járvány sújtotta vállalatok mellett Belgrád ismét segít az állampolgárokon is.

Szétlövésben nyert a vendég St. Louis és Florida az NHL-ben

Origo
-
 Ma 09:51Sport

Sorozatban negyedik mérkőzésén szenvedett egygólos vereséget a New York Rangers.

Tizenkilenc külhoni magyar fiatal nyerte el a Jó tanuló, jó sportoló címet

Virtuális műsor keretében hirdette ki kedd délután a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága a külhoni magyar iskolások számára meghirdetett Jó tanuló, jó sportoló felhívás eredményeit.

Néma főhajtás a holokauszt nemzetközi emléknapján

Ma van a holokauszt nemzetközi emléknapja. Az ENSZ közgyűlése 2005-ben nyilvánította január 27-ét a holokauszt nemzetközi emléknapjává.