Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vöröszóna felé tart a forint

Gyengült a forint a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi devizapiacon szerda reggel - írja az MTI.

Felháborító: egy 11 éves kislányt megerőszakolt és teherbe ejtett a család barátja

A férfi próbálta tagadni szörnyű tettét, de a szülők váltig állítják igazukat. Mindig máshova csalta el a bakfist, aki nem tudta megvédeni magát.

Ez lehet a koronavírus fertőzés következtében fellépő súlyos tüdőgyulladás oka

A vizsgálat eredményei alapján a szakemberek megfogalmazták, hogy mit lehet tenni a betegség elején azért, hogy a tünetek ne súlyosbodjanak.

Egy felmérés szerint a magyar munkavállalók tartós változásokra számítanak a foglalkoztatásban

Egyre fontosabbnak tartják a munkahelyük biztonságát, amelyért áldozatokra is hajlandóak.

Felújítana? Nem fog találni szakembert!

Index
-
 Ma 07:35Gazdaság

Hiába a pénz, ha nincs elég burkoló vagy kőműves. Ezt hívják kapacitásfeszültségnek.

Felválthatja-e a közösségi autózás a saját autó birtoklását?

Foggal körömmel ragaszkodunk a saját autóhoz, pedig elképzelhető, hogy alternatív közlekedési módokkal, például az autómegosztókkal jobban járnánk.

Szlávik: Ne féljetek az oltástól

Megkapta a koronavírus elleni oltás mindkét adagját Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezető főorvosa, és beszámolt tapasztalatairól a Retro Rádió Abaházi Presszó című műsorában. Az első oltás után csak enyhe izomlázat érzett, a második oltás jobban megviselte – írja az Index. Fájt a keze, izzadt éjjel, lehet, hogy…

Senki nem gondolhatja, hogy Kijevbe jöhet, és itt feltételeket diktálhat – üzente Kuleba Szijjártónak

Hangulatot, konkrét ötleteket várok magyar kollégámtól a kétoldalú kapcsolatokban történő előrelépést illetően, egymás tiszteletben tartása mellett, de senki nem gondolhatja, hogy Kijevbe jöhet, és itt feltételeket diktálhat.

Vállalatszerű működés a felsőoktatásban – Eljött a magánegyetemek ideje?

Az egyetemek saját lábra állítása nem megy egyik napról a másikra, de az alapítványi kuratóriumok felállításával egyértelmű a cél: hosszabb távon egyre inkább azt várja a kormányzat a fenntartó alapítványoktól, hogy növekvő arányban az egyetem saját bevételeiből finanszírozzák az intézmények működését. A Kodolányi János Egyetem harminc…

A világon már 100,2 millió a fertőzöttek, 55,3 millió a felgyógyultak száma

A világon 100 248 229 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 2 156 941, a gyógyultaké 55 362 744 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint szerda reggeli adatai szerint.

Koronavírus: 100 millióan fertőződtek meg a világon, több mint a fele meggyógyult

A fertőzés 192 országban és régióban van jelen. A világon 100 248 229 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 2 156 941, a gyógyultaké 55 362 744 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem friss adatai szerint.     Egy nappal korábban 99 706 375 fertőzöttet tartottak nyilván, a halottak száma 2 139 803, a…

Újabb békülési kísérlet – Szijjártó Péter Kijevbe utazik

Nem jutott végleg zsákutcába a párbeszéd – mondta el lapunknak Ruszlan Bortnik politikai elemző.