Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb részletek derültek ki az Avatar 2 sztorijáról

Mafab
-
  Ma 14:39 Film

Noha James Cameron és stábja újra gőzerővel dolgozik az Avatar folytatásán, amelynek munkálatairól az elmúlt hetekben kaptunk is néhány fotót, arról, hogy miről is fog szólni a második rész mostanáig ...

Tej és tejtermékek fogyasztásösztönző promóció indult

Store Insider
-
  Ma 14:27 Gazdaság

A június 18-ig tartó promóció fő célja a fogyasztói tudatosság erősítése és a minőségi, tehéntejből készített termékek megismertetése, kiemelve azok pozitív élettani hatásait.

Berényi Ervin: újabb hullám jöhet

Haon
-
  Ma 14:26 Belföld

Fokozatosan, a biztonságot szem előtt tartva kell a teljes működés irányába elmozdítani a betegellátást – mondta a Debreceni Egyetem Klinikai Központ elnöke a Debrecen Televízióban.

Sörrel ünnepelt a koronavírusból felépült 103 éves üknagymama

A massachusettsi Jennie Stejna családja már azt hitte, búcsúzniuk kell a nagyitól, aki a hónap elején elkapta a koronavírust, de a 103 éves amerikai hölgy csodával határos módon nemcsak túlélte, de teljesen fel is épült a betegségből – írja a TMZ.com. A hardcore baseball fan mama ezután úgy megünnepelte a felépülését, mintha megnyerte…

Aki már átesett a fertőzésen, az hónapokig védett lesz az újabb fertőzéssel szemben

Szlávik János: Pár tízezer ember úgy esett át a betegségen, hogy nem is tudott arról, hogy megfertőződött volna.

Pokoli hellyé változott Minneapolis: újabb tragédiát szült a rendőrök brutális túlkapása, szétszedik a tüntetők a várost

Az egész világot megrázta a felvétel, arról a rendőri túlkapásról, amiben a földön fekvő afroamerikai George Floyd az életéért könyörög a nyakán térdelő járőrnek. A 46 éves férfi nem sokkal később meghalt.

Újabb 80 milliárd forint jut az állattenyésztés és a kertészet támogatására

Új mezőgazdasági beruházási pályázati csomagot hirdet az Agrárminisztérium.

Kampány indult a hobbi- és konyhakertek népszerűsítéséért

„Gondozd otthon!” címmel adománykampányt indított a hobbi és konyhakerti gazdálkodás népszerűsítéséért a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ (NAIK).

Újabb mentőcsomagot jelentettek be

80 milliárd forint értékben érkezik a nyáron az állattenyésztés és a kertészeti ágazat számára.

Az én legnagyobb félelmem az, hogy egyszer elveszítem a szüleimet

Style
-
  Ma 14:00 Életmód

Egyszer megkérdeztem egy ismerősömet, hogy mi a legnagyobb félelme. – Nem, nem kérdezem meg mindenkitől, de a beszélgetés ezt hozta. – Az ismerősöm pedig durván fél másodperc gondolkodás után úgy válaszolt, mintha ez teljesen magától értetődő lenne. „Attól, hogy egyszer elveszítem a szüleimet.”

Újabb részletek derültek ki a tragikus szigetvári műhibáról

Lapunk úgy tudja, egy, a kórházban bevett rossz szokás miatt történt a tragikus műhiba. Egy 42 éves csurgói nő válságos állapotban van.

Ha Hegyeshalom felé venné az irányt, jobb, ha felkészül: ekkora a torlódás az M1-esen

Blikk
-
  Ma 13:57 Belföld

Óriási torlódás alakult ki az M1-es autópályán Hegyeshalom felé, több kilométeres a sor.

Újabb ágazatok támogatására jut további 80 milliárd forint

Új mezőgazdasági beruházási pályázati csomagot hirdet az Agrárminisztérium (AM) 80 milliárd forint értékben a nyáron a nagy hozzáadott értéket jelentő állattenyésztés és a kertészeti ágazat számára, a koronavírus-járvány agrárgazdasági hatásainak mérséklése és a versenyképesség növelése érdekében - közölte Nagy István agrárminiszter…

Farkas Bertalan: „Már ebben az évtizedben repülhet újabb magyar az űrbe”

Az első magyar űrhajós, aki kijutott, optimista, és szeretné megérni az eseményt. Űrrepülésének 40. évfordulóján Szujó Zoltán beszélgetett vele.

Újabb hatalmas dugó, beállt az M1-es Hegyeshalom felé

Már 5 kilométeres a torlódás az M1-es autópályán Hegyeshalom felé, a 32-es kilométernél