Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb mentőcsomagot jelentettek be

80 milliárd forint értékben érkezik a nyáron az állattenyésztés és a kertészeti ágazat számára.

Újabb részletek derültek ki a tragikus szigetvári műhibáról

Lapunk úgy tudja, egy, a kórházban bevett rossz szokás miatt történt a tragikus műhiba. Egy 42 éves csurgói nő válságos állapotban van.

Újabb ágazatok támogatására jut további 80 milliárd forint

Új mezőgazdasági beruházási pályázati csomagot hirdet az Agrárminisztérium (AM) 80 milliárd forint értékben a nyáron a nagy hozzáadott értéket jelentő állattenyésztés és a kertészeti ágazat számára, a koronavírus-járvány agrárgazdasági hatásainak mérséklése és a versenyképesség növelése érdekében - közölte Nagy István agrárminiszter…

Farkas Bertalan: „Már ebben az évtizedben repülhet újabb magyar az űrbe”

Az első magyar űrhajós, aki kijutott, optimista, és szeretné megérni az eseményt. Űrrepülésének 40. évfordulóján Szujó Zoltán beszélgetett vele.

Újabb hatalmas dugó, beállt az M1-es Hegyeshalom felé

Már 5 kilométeres a torlódás az M1-es autópályán Hegyeshalom felé, a 32-es kilométernél

Újabb 80 milliárd forintra lehet pályázni

Új mezőgazdasági beruházási pályázati csomagot hirdet az Agrárminisztérium (Am) 80 milliárd forint értékben a nyáron a nagy hozzáadott értéket jelentő állattenyésztés és a kertészeti ágazat számára, a koronavírus-járvány agrárgazdasági hatásainak mérséklése és a versenyképesség növelése érdekében - közölte Nagy István agrárminiszter…

Újabb enyhítések: péntektől látogathatók a fővárosi éttermek belső terei és a szabadtéri rendezvények

Péntektől be szabad menni a fővárosi éttermek belső tereibe, fogadhatnak vendégeket a budapesti szálláshelyek és a sportrendezvények, valamint a nemzeti parkok szabadtéri bemutató létesítményei is látogathatók - közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa a csütörtöki online…

Nagy István: Újabb 30 milliárdra pályázhatnak a kertészetek

Nagyszabású pályázati csomag indul a nyáron. A kertészek 30 milliárdot kaphatnak belőle.

Újabb szír embercsempészeket tartóztatott le

A Pécsi Járásbíróság május 28-án egy hónapra elrendelte két szír állampolgár gyanúsított letartóztatását embercsempészés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt.

Újabb migránsokat fogtak el a rendőrök Kölkeden

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Kölked térségében.

Rendkívüli hír: újabb 80 milliárd forint támogatás jut a magyar agráriumnak!

Új mezőgazdasági beruházási pályázati csomagot hirdet az Agrárminisztérium 80 milliárd forint értékben a nyáron a nagy hozzáadott értéket jelentő állattenyésztés és a kertészeti ágazat számára, a koronavírus-járvány agrárgazdasági hatásainak mérséklése és a versenyképesség növelése érdekében – közölte Nagy István agrárminiszter.

Újabb 80 milliárd forint jut az állattenyésztés és kertészet támogatására

Új mezőgazdasági beruházási pályázati csomagot hirdet az Agrárminisztérium (AM) 80 milliárd forint értékben a nyáron a nagy hozzáadott értéket jelentő állattenyésztés és a kertészeti ágazat számára, a koronavírus-járvány agrárgazdasági hatásainak mérséklése és a versenyképesség növelése érdekében - közölte Nagy István agrárminiszter.

Újabb Atlético Madrid-játékos sérült meg edzés közben

A 25 éves argentin játékos már a második a klub futballistái közül, aki ezen a héten megsérült tréning közben, Joao Felixnek hétfőn fájdult meg a térde. Az Atlético a hatodik helyen állt a spanyol bajnokság tabelláján, amikor márciusban a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt a küzdelem. A La Ligából még 11 forduló van hátra. A spanyol…

Újabb fontos határidőt mondott Gulyás Gergely

Jövőre, július 1-től tiltják be Magyarországon az egyszer használatos műanyagokat - közölte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön.

Újabb nagy dobásra készül a Fesztiválzenekar

Kétszáznál is több lakóházba látogatnak el ingyenes szerenádjaikkal a Budapesti Fesztiválzenekar (BFZ) kamaraformációi júniusban Budapesten.