Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ukrajna óva intette Magyarországot, hogy beavatkozzon a helyhatósági választásokba

444.hu
-
  Ma 17:26 Külföld

„Az ukrán külügyminisztérium hivatalos felhívásának figyelmen kívül hagyása csak azt bizonyítja, hogy a magyar félnek rejtett célja van, ami az államközi kapcsolatokban elfogadhatatlan” – közölte az ukrán külügyminisztérium.

Itt az újabb bizonyíték, hogy családi házakba menekülnek az emberek a járvány miatt

Portfolio
-
  Ma 17:26 Gazdaság

Erős ütemben emelkedett a megkezdett családiház-építések száma szeptemberben az Egyesült Államokban, ami a rekordalacsony kamatok mellett annak köszönhető, hogy a városokból az elővárosokba és ritkán lakott övezetekbe költöznek a járvány miatt otthonaikba beszoruló családok.

Ukrajna a magyar politika miatt aggódik

Propeller
-
  Ma 17:25 Külföld

Az ukrán külügyminisztérium óva intette kedden a magyar tisztségviselőket attól, hogy kárpátaljai látogatásaik során politikai agitációt folytassanak, s hogy beavatkozzanak a vasárnap esedékes ukrajnai helyhatósági választásokba, a tárca ezen kívül a rendvédelmi szervekhez fordult kérve az ilyen cselekmények értékelését. Katerina Zelenko…

Újabb dokumentum bizonyítja Joe és Hunter Biden korrupciós ügyét

Magyar Nemzet
-
  Ma 17:23 Külföld

Trump bűnözőknek nevezte a Biden korrupciógyanús ügyeit eltitkoló baloldali újságírókat.

Horvátország újabb gazdaságélénkítő csomag bevezetését tervezi

Horvátország újabb, a munkahelyek megőrzését célzó gazdaságélénkítő csomagot tervez a koronavírus okozta gazdasági nehézségek ellensúlyozására - közölte kedden Andrej Plenkovic horvát kormányfő sajtótájékoztatóján.

December 15-éig érvényes a diákigazolvány vasúton, HÉV-en és Volán-járaton

December 15-éig elfogadják a 2019/2020-as tanévre érvényesített diákigazolványokat a MÁV-Start vonatain, a Volánbusz járatain és a HÉV-eken - tájékoztatta a MÁV kedden az MTI-t.

Szijjártó: a Zalakerámia Zrt. fejlesztése a gazdaság erősödésének értékmérője

A bővítés részeként megépül egy új gyár, modernizálják a jelenlegi technológiát.

Szijjártó: a Zalakerámia Zrt. fejlesztése a gazdaság erősödésének értékmérője

A bővítés részeként megépül egy új gyár, modernizálják a jelenlegi technológiát.

Minden egy videón, amit sosem akart látni a kínai éttermekből: gyanús lében úszó barnás hús és dzsuvás sparheltek a b…

Átfogó ellenőrzés során bukkant a Nébih az utóbbi idők egyik legundorítóbb éttermére. A távol-keleti egység gyomorforgató részleteiről még videót is készítettek.

Magyar hősök: Szobonya Zoltán – „a kulákok védőszentje”

Sorozatot indított az InfoRádió együttműködésben a Nemzeti Emlékezet Bizottságával azokról a történelmet formáló ismeretlen személyiségekről, akik szembe szálltak a 20. század diktatúráival. A sorozatban szereplő életpályák bővebben a Magyar hősök - Elfeledett életutak a 20. századból című kötetben olvashatók.

Így csökkent a magyarok elkölthető jövedelme

Továbbra is a 30. helyen állunk Európában az elkölthető jövedelmet tekintve, de az összeg a járvány miatt csökkent.

Magyarország lesz az egyik házigazdája az Mtv European Music Awards-nak

1994 óta minden év novemberében megrendezik a MTV Video Music Awards kistestvéreként is emlegetett MTV European Music Awards-ot. A díjátadónak eddig olyan európai nagyvárosok adtak otthon, mint Berlin, Milánó, Amszterdam vagy Barcelona, idén pedig London mellett Budapest szolgál helyszínül. Erre a régióban eddig még sosem volt…

Elképesztő elismerésben részesült a magyar rendezőnő: Horváth Lili filmjét is jelölték a nemzetközi díjra

Horvát Lili Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című filmje is esélyes idén az Arab Critics' Award for European Films elnevezésű díjra, amelynek 22 jelöltjét kedden jelentette be az európai filmpromóciós szervezeteket tömörítő European Film Promotion (EFP) és az Arab Cinema Center (ACC).

Áttörés az okostelefon-gyorstöltőknél - a kínai cég még saját magát is megelőzte, ha igaz

Október 19-én a Xiaomi bemutatta legújabb gyorstöltőjét, a 80 wattos Mi vezeték nélküli gyorstöltőt, ami a cég által nyilvánosságra hozott adatok szerint igazi áttörés ebben a technológiában.

Lesz olyan magyar termelő, akinek nagyon fog fájni a brexit

A múlt heti uniós csúcson sem született érdemi eredmény a britekkel folyó tárgyalásokról, így egyre fenyegetőbb a megállapodás nélküli brexit. Ha év végig nem sikerül megegyezni, akkor jövőre vámok sújtják majd az uniós termékeket, ez pedig sok mezőgazdasági termelőnek is veszélyezteti majd a piacát. Magyar vállalkozások is lehetnek…