Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Csak a veszélyhelyzet vége után kötne új munkaszerződéseket az orvosokkal a kormány

Pintér Sándor belügyminiszter levélben árulta el, az orvosi kamara milyen javaslatait fogadta el az új munkafeltételekkel kapcsolatban.

Megszületett a döntés: béremelés január 1-től, új jogállás az egészségügyi vészhelyzet után

Több ponton is módosítja az egészségügyi dolgozók jogállásáról szóló törvényt a kormány – derül ki Pintér Sándor leveléből, amelyet a MOK-nak és a frakcióvezetőknek küldött.

Árokba csapódott egy autó Kiskőrös közelében

Egy személyautó eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról majd árokba csapódott. Elsődleges információink szerint a sofőr súlyosan megsérült. Egy Audi személyautó Kiskőrös felől tartott Kecel irányába, amikor a várost elhagyva, egy balkanyar után a vizes, csúszós útburkolaton többször megpördült, majd egy híd betonkorlátját…

Újabb részleteket árulhatott el válása okáról Kelly Clarkson

Starity
-
 Ma 15:12Bulvár

Hét év után válik férjétől, a jelek szerint a procedúra nem igazán zajlik simán.

VV Gina ezúttal nem saját magát, hanem VV Robit simogatta

A ValóVilág10 legtöbb villantását bemutató VV Gina ezúttal egy szexi öltáncot adott.

Újabb rekordot döntött a koronavírus-fertőzöttek száma Horvátországban

Korlátozó intézkedések sorát vezetik be Horvátországban. A szomszédos Szlovéniában már egy hónapja nem működik a tömegközlekedés sem.

Koronavírus - Horvátországban újabb rekordot döntött, Szlovéniában stagnál az új fertőzöttek száma

Horvátországban újabb rekordot döntött, Szlovéniában pedig stagnál a koronavírus-járványban újonnan fertőzöttek száma - derült ki a válságstábok pénteki jelentéséből.

Lopott a kiállítás összes festménye – a látogatók nyomozhatnak a tolvajok után

Indirekt
-
 Ma 15:00Belföld

Az egyik legizgalmasabb digitális kiállítás olyan darabokat mutat be, melyeket sehol másutt nem lehet látni. Az bennük a közös, hogy mindegyiküknek lába kélt. Az online tárlatot a Samsung új tévéje reklámjának szánta, de ezen a linken is ingyenesen elérhetővé tette. A cég közleménye szerint „a kampány amellett, hogy bemutatja az értékes…

Kiderülhet, hogyan épülhet Duna alatti alagút a Déli és a Nyugati pályaudvar között

Aláírták a szerződést a megvalósíthatósági tanulmány kivitelezőjével.

Horvátországban újabb rekordot döntött, Szlovéniában stagnál az új fertőzöttek száma

Horvátországban újabb rekordot döntött, Szlovéniában pedig stagnál a koronavírus-járványban újonnan fertőzöttek száma - derült ki a válságstábok pénteki jelentéséből.

Újabb innovatív technológia teheti vonzóbbá a napelemeket

A hagyományos napelemek egyik hátránya, hogy főleg erősen napos időben termelnek hatékonyan. Ezt a problémát orvosolhatja Carvey Ehren Maigue Fülöp-szigeteki mérnök, aki olyan innovatív módszert dolgozott ki, mellyel a szabad szemmel nem látható UV-sugárzást is hasznosíthatják a panelek.

Menet közben csapkodta meg nevelőapját a somogyzsitvai fiatal

Autózgatás közben veszett össze nevelőapjával a somogyzsitvai fiatal, ezért rögtön meg is csapkodta. Nem törődve vele, hogy a férfi éppen vezet.