Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Gulyás Gergely: egyelőre nem lesz újabb nyitás

Napi.hu
-
 Ma 10:38Belföld

Bár korábban voltak olyan jelek, hogy 4,5 millió beoltottszám elérése után is tesz majd a kormány lazító lépéseket, ez a kancellária vezetője által elmondottak alapján nem így lesz.

A Konyhafőnök: Wendy újabb nagy jelenete, Rácz Jenő azonnal tudta

Liner
-
 Ma 10:30Bulvár

Rácz Jenő számára nem ismeretlen a spanyol nyelv, így elég hamar leesett neki, hogy miről is lehet szó valójában, amin a versenyzője nevet.

Újabb kondiparkot adtak át

Nyíregyháza minden városrészében elérhető az ingyenes sportolási lehetőség.

Gulyás Gergely szerint május végéig még várni kell a nyitás újabb lépésére

Szerdán átléptük a 4,4 milliót. Vakcinából van bőven, tehát ha a rendelkezésre álló oltóanyagot nézzük, akkor akár már holnap meglehetne az 5 millió, de most már azok vannak soron, akik válogatnak a vakcinák között.

Újabb nyári konferenciák kaptak dátumot

Gamekapocs
-
 Ma 10:00Gaming

Mozgalmasnak ígérkezik nyári hírözön időszaka, hiszen nem csak az E3 támad fel idén a poraiból, de felsorakozik számos egyéb digitális konferencia is. Vissza tér többek közt a Devolver és a Guerrilla Collective műsora is - lássuk, hogy mikor!

Mobillal készült fotókból nyílik online kiállítás a Mank oldalán

Mobillal készült fotókból nyílik online kiállítás Szürreál és absztrakt – zsebben hordott művészet címmel a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. (MANK) weboldalán, a megnyitó szerda este élőben követhető lesz a szervezet Facebook-oldalán. A Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete Fotóművészeti Tagozatának kiállításán…

Gulyás Gergely szerint május végéig várni kell az újabb nyitásra

A kormány szerdai ülésén arról döntött, hogy nincs elég beoltott ahhoz, hogy tovább lazítsanak a járvány miatti korlátozásokon. Miután az 5 millió beoltott május végén lehet meg, így addig várni kell az újabb nyitásra – közölte Gulyás Gergely a 168.hu szerint.

Olimpia 2021 - Újabb botrány, tüntető zavarta meg a szóvivő sajtótájékoztatóját, a teniszsztár sem menne most Tokióba

Egy riporternek álcázott tüntető zavarta meg a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) sajtótájékoztatóját, transzparenst bontott, amelyen olimpiaellenes jelszavak voltak, amiket skandált közben.

Nem hozott újabb lazításokat a kormány

444.hu
-
 Ma 09:32Egészség

Ehhez még több mint félmillió új beoltott kellene.

Dr. Rusvai Miklós elárulta, meddig ad védettséget a vakcina: ekkor kellhet az újabb oltás

Life
-
 Ma 09:30Bulvár

Dr. Rusvai Miklós nevét az egész ország megismerte, a szakértő mindig készséggel állt mindenki rendelkezésére, akinek információra volt szüksége a koronavírus vagy a vakcinákkal kapcsolatban. Most arról beszélt, nincs olyan oltóanyag, ami élethosszig adna védettséget. 

Itt az újabb Pfizer-kampány: 144 ezren kapnak ma SMS-t

144 ezer, jellemzően március elejéig regisztrált kap ma SMS-t arról, hogy a Sinopharm, az AstraZeneca és a Szputnyik mellett ők mától már Pfizer-oltást is tudnak foglalni az online időpontfoglalóban. Az országos oltási munkacsoport döntése nyomán így a kedden érkezett Pfizer-szállítmányból valamennyi első körös oltásra felhasználható…