Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Így lesz élmény az otthoni digitális oktatás és tanulás

Blikk
-
 Ma 13:40Bulvár

A Vodafone Magyarország újabb megoldással szeretné támogatni a pedagógusokat és a diákokat, hogy a járvány második szakaszában ne okozzon gondot az otthoni digitális oktatásra való átállás. A Mozaik Kiadóval közösen bevezetett új szolgáltatás a piacon egyedülálló konstrukcióval segíti az általános és középiskolás fiatalok élményszerű…

Az otthonteremtési program újabb elemeiről döntött ma az Országgyűlés

Novák Katalin ismertette az otthonteremtési program új elemeinek részletszabályait.

Épp akkor fáradt el Szájer József a politikában, amikor napvilágot látott egy újabb drogos szexbotrány

Az Európai Parlament egyik képviselője is részt vett azon a brüsszeli szexpartin, amit a rendőrség oszlatott fel, írja két belgiumi újság, a 7sur7 és a HLN. A HLN

Elvesztette a munkáját? Így igényeljen munkanélküli segélyt!

A bértámogatások és más kormányzati intézkedések ellenére is sokan vannak, akik sajnos elveszítik állásukat a járványhelyzet miatt. Sokan kétségbe esnek és nem tudják, ilyenkor mit tegyenek. Nekik szeretnénk segíteni.

Így ne fesd a hajadat otthon!

NLC
-
 Ma 13:14Divat

Az otthoni hajfestés egyszerűnek tűnhet, azonban van néhány tipikus hiba, amit a megfelelő rutin hiányában könnyen elkövethetsz.

A külföldi lap hatalmas botrányt robbantott: Fideszék újabb “Borkai-ügybe” keveredtek?

Az Európai Parlament egyik magyar képviselője is részt vett azon a brüsszeli sz@xpartin, amit a rendőrség oszlatott fel, írja két belgiumi újság, a 7sur7 és a HNL. A HNL videója szerint a képviselő magyar volt és az óta lemondott a mandátumáról. Csupán egy képviselőre igaz ez az állítás: Szájer Józsefre, a Fidesz képviselőjére-írja a Telex

L.Stipkovits Erika: Így lehetünk boldogok a kamasszal

HVG
-
 Ma 13:12Életmód

Ha közvéleménykutatáson feltennénk a kérdést, mi volt a válaszadók legharmonikusabb életszakasza saját életükből, a kamaszkor aligha lenne az elsőként megjelöltek közt. Ám ha a legmozgalmasabb, esetleg a lelkileg legmegterhelőbb időszakot kérdeznénk, valószínűleg a kamaszkor vinné el a pálmát.

Így néz ki egy elefántbébi az ultrahangon

NLC
-
 Ma 13:07Állatvilág

Elefántbébit vár Asha, az oklahomai elefánt, az állatkert pedig imádnivaló ultrangfelvételeket osztott meg a kis elefántról.

Újabb juttatásokban részesülnek a CSOK-osok

HírTV
-
 Ma 13:04Vélemény

A Fidesz frakcióvezetője Facebook-oldalán tette közzé a kedvező intézkedéseket.

F1: Grosjeant nem engedik ki a kórházból

Romain Grosjean a szezonzárón már vezetni akar Abu-Dzabiban, de addig egy újabb éjszakát még a kórházban kell töltenie.

Újabb óvodát fertőtlenítettek a honvédség katonái

HírTV
-
 Ma 13:01Vélemény

Kőbánya legnagyobb óvodáját fertőtlenítették a honvédség katonái.

Jöhet az újabb Szoboszlai IF? – Team of the Week 10 előrejelzés

Leet
-
 Ma 13:00Gaming

Többnyire még mindig nézők nélkül haladnak előre a futballbajnokságok. A kántálások helyett szinte csak háttérzaj és a játékosok kiáltásai hallhatók, de legalább így minden meccs zökkenőmentesen meg van tartva. Reméljük, ezzel a kijelentéssel nem kiabáltunk el semmit, de ha ilyen körülmények kellenek ahhoz, hogy kedvenc sportunk ne…

Megrázó képek érkeztek az M5-ösön történt halálos tömegbaleset helyszínéről

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, négy autó karambolozott december 1-jén, az M5-ös autópálya Budapest felé tartó szakaszán, Újhartyánnál. Az egyik autó sofőrje a helyszínen belehalt sérüléseibe. A baleset helyszínén készült megrázó felvételeket az MTI közölte.

Grosjean ismét a kórházból üzent

A francia pilóta horrorbalesete után humoránál van.