Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb extra szolgáltatásokkal emeli ki a tömegből a Samsung a The Frame tévét

Örökre elveszett festmények, és válogatott, pazar fotók kerültek be a készülék exkluzív művészeti kínálatába.

Önkormányzat: újabb fertőzötteket találtak a hivatalban, a Tüke Busznál és egy óvodában

A Tüke Busznál négy személynek lett pozitív a tesztje, az önkormányzathoz tartozó egyik főosztályon két főről bizonyosodott be, hogy elkapták a fertőzést, a Kodály Zoltán utcai tagóvodában két dolgozó járt ugyanígy. Ott összesen 9 munkatárs és egy 10 fős gyerekcsoport került járványügyi megfigyelés alá.

Újabb fontos előrelépést tett az egyik koronavírus elleni vakcina gyártója

A Moderna amerikai gyógyszergyártó hétfőn benyújtotta kérelmét a vakcinája feltételes engedélyezésére az Európai Unióban és az Egyesült Államokban.

Hatalmas autóipari beruházás szivárgott ki: a Tesla után újabb külföldi autógyártó készíthet elektromos autókat Németo…

A Volkswagennel véglegesített együttműködést követően a Ford menedzsmentje már idén nyáron arról beszélt, hogy a következő elektromos autói a németek által fejlesztett és alkalmazott MEB padlólemezre épülhetnek a kölni üzemükben. Most több hírforrás is úgy értesült, hogy valóban végleges döntés született, amelynek értelmében az amerikai…

Újabb koronavírus elleni vakcina a láthatáron: már beadták a kérelmet az engedélyezésére

A Moderna amerikai gyógyszergyártó hétfőn benyújtotta kérelmét a koronavírus elleni vakcinája feltételes engedélyezésére az Európai Unióban és az Egyesült Államokban.

Újabb Covid-rendelő Szabadkán

A Szabadkai Közkórház hétfői jelentése szerint az intézmény koronavírusos légúti megbetegedésekkel foglalkozó rendelőjében 58 vizsgálatot végeztek el. Tizenhat beteget további kórházi kezelésre utaltak. Ezen időszak alatt három, korábban a kórházban ápolt személyt engedtek haza; ők az elkövetkező időszakban otthoni karanténban lesznek,…

Karácsonykor tetőzhet Amerikában az újabb járványhullám

A hálaadás miatt milliók keltek útra múlt hétvégén, az ünnepi látogatások következményei két hét múlva jelennek majd meg a statisztikákban.

Négy Tüke Buszos és újabb két koronás beteg a pécsi önkormányzatnál!

Az önkormányzat megkezdte a két munkatárssal szoros kapcsolatba került dolgozók tesztelését és a kontaktkutatást. A hivatal munkatársainak felénél egyébként hétfő óta otthoni munkavégzést rendeltek el, ezzel biztosítva az önkormányzati munka folytonosságát. A Tüke Busz Zrt.-nél a folyamatosan végzett tesztelések eredményeként…

Újabb fertőzötteket találtak a pécsi önkormányzatnál, a Tüke Busznál és egy oviban is

Újabb két munkatárs kapta el a koronavírust a pécsi önkormányzatnál. A Polgármesteri Hivatal Jogi és Szervezési Főosztályának két munkatársa a hétvégén kapta kézhez pozitív teszteredményét. Egyikük pénteken lett rosszul, közvetlen kollégájánál pedig szombaton jelentkeztek a tünetek, közölte az önkormányzat.  Azt írták, megkezdték a két…

Újabb koronavírus-fertőzések

Újabb két munkatárs kapta el a koronavírust a pécsi önkormányzatnál. A Polgármesteri Hivatal Jogi és Szervezési Főosztályának két munkatársa a hétvégén kapta kézhez pozitív teszteredményét.

Élethű renderen és újabb kémfotókon a frissített BMW X7

Előre lelőném a poént, jobb lesz szokni a látványt, ugyanis nagyjából azért stimmel a dolog. Ahogy a következő Mercedes C-osztály

Újabb tesztutcát adtak át Bécsben

Tömeges tesztelésre készülnek az osztrák fővárosban.

Újabb Volánbusz-állomásokon kötelező a jegyelővétel december 1-jétől

A koronavírus-járvány elleni védekezés hatékonyságának fokozása érdekében 2020. december 1-jétől bővül azon autóbusz-állomások köre, ahol megszűnik az autóbusz-vezetői jegyértékesítés.

Újabb településeken szállít házhoz a Tesco

24.hu
-
 Ma 16:29Gazdaság

A következő két hétben további bőbítések jönnek.

Újabb kötvénykibocsátásból építené fel energetikai üzletágát az Opus

Újabb kötvénykibocsátás jöhet az Opusnál, erről a december 21-re meghirdetett rendkívüli közgyűlés helyett az igazgatóság dönthet a járványhelyzet miatt. A kötvénykibocsátásból befolyó összeget az energetikai divízió felépítésére fordítaná a vállalat – derül ki az Opus mai közleményéből.