Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hétvégétől újabb országba utazhatunk szabadon, hamarosan még több helyre mehetünk

Szijjártó Péter újabb utazási megállapodást jelentett be, amely alapján a magyar védettségi igazolvánnyal rendelkezők szabadon utazhatnak a két ország között. A külügyminiszter azt is elárulta, kivel jöhet létre a legközelebb az egyesség.

Celebekkel ünnepeltették a terasznyitást, de a kormány hallgat, mennyit fizetett nekik

Vajon mennyit kapott Dobó Kata, Király Linda vagy Annoni Zita a szponzorált posztokért?

Újabb országba utazhatunk karantén és teszt nélkül: kész a megállapodás

Csehországgal is létrejött a megállapodás, így holnaptól immár mindenfajta karantén-, vagy tesztelési kötelezettség nélkül utazhatnak a beoltott magyarok és csehek a két ország között - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter a közösségi oldalán pénteken hajnalban.

Újabb kriptós funkciókkal jön ki a Samsung a Galaxy okostelefonokra

Nagy bejelentést tett a Samsung anyavállalata. A Samsung Electronincs elérhetővé teszik a Galaxy okostelefonok használóinak a közvetlen kriptovaluta kereskedelmet a

Június végéig több mint 500 milliárd forint új pályázati forrást érhetnek el a gazdálkodók

Minden eddiginél több, mintegy 1500 milliárd forintos pályázati összeg áll rendelkezésre a versenyképes, biztonságos, környezetbarát mezőgazdaság megteremtésére – hangzott el csütörtökön az Agroinform.hu agrárpályázatokról szóló online konferenciáján.

Újra a vidék a divat a kormánynak, de csak a választásokig

Ugytudjuk
-
 Ma 11:24Megyei

Négyévente egy kicsit felrázzák a kisebb településeket, aztán minden marad a régiben.

Újabb Soros-támogatás a fővárosnak

HírTV
-
 Ma 11:08Vélemény

Újabb másfél milliárd forinttal támogatta Soros György a baloldali vezetésű fővárosi önkormányzatot.

Újabb országba utazhatnak szabadon a beoltott magyarok

Csehországgal is létrejött a megállapodás, így holnaptól immár mindenfajta karantén-, vagy tesztelési kötelezettség nélkül utazhatnak a beoltott magyarok és csehek a két ország között – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter a közösségi oldalán pénteken hajnalban.

Felére csökkenti a kriptokereskedés utáni adót a kormány

HWSW
-
 Ma 10:51Infotech

Varga Mihály pénzügyminiszter jelentette be a 2022-től érvényes, lényegesen alacsonyabb adót.

Itt az újabb hiba: Bejelentették, hogy letölthető, de nem igazán működik a védettséget igazoló applikáció – Erre mi lesz …

Ma elstartolt a védettséget igazoló mobilos alkalmazás, csak épp nem jól működik, legalábbis vannak bökkenők. Van, akit már regisztrálni sem enged az Eeszt-applikáció. Az Eeszt rendszere többször is összeomlott az utóbbi hetekben, az állami szervek ilyenkor általában túlterheléses támadásra hivatkoznak. 

Nem mondja meg a kormány, mennyit fizettek a terasznyitást ünneplő celebeknek

Dömötör Csaba csak annyit közölt, terveztek a költséggel, amit Király Linda, Dobó Kata és Debreczeni Zita kapott, amiért reklám- és csodásmagyarország-hashtagekkel borította el fotóit.