Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb enyhítések Szlovákiában

Újabb, a Covid-19 betegség terjedésével összefüggésben bevezetett korlátozásokat oldottak fel szerdán Szlovákiában, egyebek mellett lehetővé téve a sportrendezvények megtartását, és enyhítve a szájmaszk kötelező viselésére vonatkozó előírásokat.

Hamarabb elkészülhet az M44-es egy újabb szakasza

Lokál
-
  Ma 00:01 Belföld

A közelmúltban ismét bejárást tartottak az épülő M44-es egyik szakaszán. A Békéscsaba és Kondoros közötti 17,6 kilométeres szakaszt még ebben az évben szeretnék átadni a tervezett 2021. január 31. határidő helyett.

Újabb legenda távozott

Meghalt a legendás primadonna Földi Teri Jászai Mari-díjas színművész, a Vígszínház egykori tagja.   Földi Teri Martonvásáron született, 1934. január 24-én. A Színház- és Filmművészeti Főiskola elvégzése után a győri Kisfaludy Színházhoz szerződött, majd 1958 és 1964 között a Szegedi Nemzeti Színház színművésze volt. 1964 és 1989 között a…

Újabb botrány és bestseller gyanús könyv került a Libri polcaira Fesz lesz címmel, amely az ATV-ről is lerántja a leplet

Esti újság
-
  Tegnap 22:34 Bulvár

Megjelent Bartus László oknyomozó kollegánk legújabb botrány és bestseller gyanús könyve a Fesz lesz, kézikönyv kezdő szabadulók címmel. A Libri boltokban és a Láng Tékában már kapható a könyv, amely többek közt bemutatja , hogy a HIT Gyülekezetének alapítója, vezetője miképp szerezte meg hosszas, precíz, aprólékos munkával a…

Nem írt újabb történelmet a Mezőkövesd, a Honvéd nyerte a Magyar Kupát

Több szempontból is történelmi labdarúgó Magyar Kupa-döntőt rendeztek ma este: először adott otthon Mk-döntőnek az új Puskás Aréna, a Mezőkövesdnek meg úgy általában ez volt az első döntője.

Két újabb politikai alpolgármester érkezhet

Boon
-
  Tegnap 22:00 Belföld

A válság idején két újabb alpolgármestert akar kinevezni Veres Pál, Miskolc polgármestere – erről beszélt szerdai sajtótájékoztatóján Alakszai Zoltán, a FIDESZ városi frakcióvezetője.

Az ablakból lövöldözött egy férfi Budapesten

Origo
-
  Tegnap 20:36 Belföld

Kíváncsi volt arra, milyen a lövés hangja.

Csúzlival és riasztópisztollyal lövöldözött egy férfi, ez várhat rá

Elfogtak egy férfit, aki csúzlival, illetve gáz-riasztópisztollyal lövöldözött lakásának ablakából.

Egy ideig még biztosan rácsok mögött marad a Hármashatár-hegyen támadó férfi

Meghosszabbították annak a férfinak a letartóztatását, aki több alkalommal, áprilisban és februárban támadt rá futó, kerékpározó és kiránduló emberekre a Hármashatár-hegyen.

Újabb világbajnokot igazolhat a Ducati

Úgy hírlik, már meg is találta a gyári csapathoz előléptetett Jack Miller utódját a Pramac Ducati: a 2018-as Moto3-as vb-első, Jorge Martin mutatkozhat be a királykategóriában 2021-ben.

Így csapják be a nők a férfiakat

Life
-
  Tegnap 19:28 Életmód

Így csapják be a nők a férfiakat – Videó

Kalcium tablettával töltött csúzlival és gázpisztollyal lövöldözött egy férfi Budapesten, a rendőrök elfogták

ATV
-
  Tegnap 19:10 Belföld

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére érkezett bejelentés arról, hogy egy Hegedűs Gyula utcai társasházból lövéseket hallottak – írja a Police.hu.

Orvosra támadt egy részeg férfi a keszthelyi kórházban

Letenye Média
-
  Tegnap 19:01 Megyei

A részeg ellátását végző orvos, mint egészségügyi dolgozó közfeladatot ellátó személynek minősül.

Hajszál híján agyonverte munkatársát egy jászteleki férfi

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség indítványt tett egy 40 éves jászteleki férfi letartóztatására életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt.