Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb front nyílt az önkormányzat és a helyek között Erzsébetvárosban – a polgármester válaszát öt napja várjuk

Múlt hétvégén két hírt is közöltünk a korlátozott nyitvatartás miatt újra élesedő erzsébetvárosi teraszháborúról, melynek legújabb arcvonala most a közterület-használati díj nyomán nyílt meg. Egy 2012-es rendelet “kötelezi” a VII. kerületi önkormányzatot, hogy minden este 10-kor bezárassa a teraszokat a városrészben, ami ellen múlt szombaton…

Újabb front nyílt az önkormányzat és a helyek között az Erzsébetvárosban – a polgármester válaszát öt napja várjuk

Múlt hétvégén két hírt is közöltünk a korlátozott nyitvatartás miatt újra élesedő erzsébetvárosi teraszháborúról, melynek legújabb arcvonala most a közterület-használati díj nyomán nyílt meg. Egy 2012-es rendelet “kötelezi” a VII. kerületi önkormányzatot, hogy minden este 10-kor bezárassa a teraszokat a városrészben, ami ellen múlt szombaton…

Újabb keresetet adtak be szexuális erőszak miatt Harvey Weinstein ellen

Harvey Weinstein 23 éves börtönbüntetését töltő volt filmproducer ellen újabb keresetet adtak be csütörtökön a Mannhattani Legfelső Bíróságra, amelyben egy 17 éves lány 1994-ben történt megerőszakolásával is vádolják.

Újabb milliárdokat kap ez a megye: mutatjuk, melyik települések járnak jól

HelloVidék
-
  Ma 19:05 Gazdaság

Békés megye eredetileg 58 milliárd forintot kapott volna a TOP-keretből, ez az összeg a 2014-2020-as ciklus végéhez közeledve már mintegy 65 milliárd forintnál tart.

Újabb nagy állami tendert nyert Mészáros Lőrinc jobbkezének informatikai cége, a 4iG

A Mészáros Lőrinc jobbkezének, Jászai Gellértnek tulajdonában lévő informatikai vállalat közpénzes sikerszériája tovább folytatódik. Közel félmilliárd forintos megbízáshoz jutott a 4iG,...

Minden meccs egy újabb lehetőség a javításra

Haon
-
  Ma 18:42 Sport

A 96. egymás elleni bajnoki mérkőzésére készül a DVSC és a Budapest Honvéd.

Kárpátalján június 1-től lépnek életbe az újabb enyhítések

Ma délután összeült Kárpátalján az illetékes járványügyi bizottság. Ezen úgy

Újabb kerestet adtak be szexuális erőszak miatt Harvey Weinstein ellen

A Jane Doe néven beadott keresetben négy ma már 70, 43, 38 és 35 éves nő követel kártérítést szexuális erőszak és zaklatás címén a bukott filmmogultól, valamint testvérétől, Bob Weinsteintől, mondván utóbbi elősegítette, hogy annak idején Miramaxnál elhallgassák az ilyen eseteket, lehetővé téve a zaklatások folytatását. Az 1994-ben történt…

Az újabb PS4-játékoknak már automatikusan futniuk kell PlayStation 5-ön is

GameStar
-
  Ma 18:25 Gaming

Nyáron új szabályt vezet be a Sony, ami közvetlenül hatással lehet több stúdió munkájára is.

Így áll most az újabb Tisza-híd építése

Hiros
-
  Ma 18:25 Megyei

Jó ütemben halad a 44-es főút új nyomvonalán tervezett Tisza folyó feletti közúti híd építkezése. A 44-es főút újabb 10 kilométeres szakaszát, amelynek része az új átkelő is, a tervek szerint már jövő szeptemberben birtokba vehetik az autósok.  Az épülő híd lábánál egy látogatóközpont is várja majd az érdeklődőket.

Új szereplők a hazai médiaipar legbefolyásosabb személyiségei között

Tizenharmadik alkalommal állította össze a Marketing és Média a legbefolyásosabb hazai médiapiaci szereplők listáját. A lista élén Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója és Vaszily Miklós, a TV2 Csoport igazgatósági elnöke áll.

Újabb 8 ember halt meg koronavírusban

RTL Klub
-
  Ma 18:09 Bulvár

Újabb 8 ember halt meg koronavírusban az elmúlt 24 órában itthon, kétszer többen, mint egy nappal korábban. A Híradónk által megkérdezett víruskutató szerint az elhunytak számának emelkedése még nem extrém kiugrás, és arra számít, hogy mind a fertőzöttek, mind az elhunytak száma csökkeni fog az elkövetkező időszakban.

Június közepétől újabb nagy változás jön Ausztriában

Még enyhébbek lesznek a koronavírus miatt elrendelt szabályok – jelentette be Sebastian Kurz kancellár Bécsben.

Nagy vitát váltott ki a veszprémiek között a viaduktról leugró újabb ember tragédiája

Ez a lényeg
-
  Ma 18:07 Vélemény

Egy veszprémi csoportban nagy vita alakult ki az eset kapcsán.