Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Matolcsy: A franciák lennének a Brexit vesztesei? Éppen ellenkezőleg!

Portfolio
-
  Ma 17:10 Gazdaság

Néhányan azzal érvelnek, hogy Franciaország lehet a Brexit egyik nagy vesztese, mivel fontos szövetségest veszít el a britek személyében, ennek azonban épp az ellenkezője lehet igaz, a franciák lehetnek a brit kilépés nyertesei – kommentálta a Financial Times novemberi cikkét Matolcsy György a Növekedés.hu-n.

Újabb támadás lehet a kárpátaljai magyarság ellen

Ha az ukrán parlament jelen formájában fogadja el a közigazgatási törvény módosítását, az egy újabb támadás lehet a kárpátaljai magyar közösség ellen - mutatott rá Zsigmond Barna Pál a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma regionális önkormányzati munkacsoportjának társelnöke a testület ülése után szerdán újságíróknak.

Most vízen viszik Tiszaújvárosba az újabb vegyipari monstrumokat

Index
-
  Ma 17:02 Tudomány

Négy, összesen 715 tonnát nyomó berendezés tart a Mol tiszaújvárosi poliolüzemébe, a négy uszályból álló szállítmány kedden haladt át Budapesten.

A Riot Forge megmutatta min dolgozik éppen - Egyből mindenki találgatni kezdett

Esport 1
-
  Ma 16:40 Gaming

A Riot Forge mutatott nekünk pár képet a készülő játékáról és persze egyből beindult az internet fantáziája.

Újabb, hangzatos kampányígéretet nem tart be Karácsony Gergely

Origo
-
  Ma 16:39 Belföld

A főpolgármester fűtéstámogatással kampányolt, ezt most napirendre sem vette.

Visszautasította a népirtásról szóló vádakat a Nobel-békedíjas mianmari vezető Hágában

Visszautasította a népirtás vádját Mianmarral szemben a délkelet-ázsiai ország vezetője szerdán a hágai Nemzetközi Bíróság előtt. Aung Szan Szú Kjí szerint a vád félrevezető, és a nyugat-mianmari Arakán államban történtek leírása nem felel meg a valóságnak. Mianmar ellen november közepén indított pert Gambia az ENSZ Nemzetközi…

Szolnokot is megjárta Endresz György, a híres óceánrepülő

Szoljon
-
  Ma 16:30 Belföld

Közismert, hogy Endresz György pilóta és navigátora, Magyar Sándor 1931 júliusában huszonöt óra húsz perc alatt átrepülte az Atlanti-óceánt.

Újabb céggel bővült az LDC-Tranzit csoport

A csirkék, libák, és kacsák tenyésztésével és feldolgozásával foglalkozó LDC-Tranzit cégcsoport megvásárolta a kényelmi élelmiszereket – tovább-feldolgozott, panírozott és fagyasztott termékeket – gyártó Marneváll Zrt. részvényeinek 100 százalékát, a tranzakciót a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyta – tájékoztatta a cégcsoport igazgatósági…

Az új évvel jöhet egy újabb gázválság - állítja a szlovák miniszter

A miniszter szerint ez azért valószínű, mert 2019 végén lejár az Oroszország és Ukrajna közötti tízéves szerződés, melyet az előző gázválság idején kötöttek, vagyis 2009-ben. Žiga hozzáfűzte: már megkezdték a szükséges előkészületeket. Hétfőn, december 16-án találkozik az illetékes intézmények, így a Szlovák Gázművek (SPP), az…

A csabai röplabdások is szeretetcsomagot készítettek a kárpátaljai gyermekeknek

Behír
-
  Ma 16:12 Sport

Ismét szárnyakat bontanak a Karácsonyi Angyalok, hiszen a békéscsabai testvérpár, Bonnyai Sándor és Bonnyai Anna újfent „Karácsonyi angyalok” akciót hirdetett. Tavaly karácsony előtt 1332 Szeretet-csomagot osztottak ki a háború sújtotta Ukrajnában élő, kárpátaljai magyar gyermekeknek.

Akkorát szól, hogy a fal adja a másikat - Jedi Fallen Order örömkritika

Esport 1
-
  Ma 16:10 Gaming

Az igazi Csillagok Háborúja fanok megnyugodhatnak, a Jedi Fallen Order iszonyatosan jól sikerült.

Nagy esély van egy újabb gázválságra

Nagy rá az esély, hogy az új évben megismétlődik a 2009 januárihoz hasonló gázválság, azaz szünetelni fog az Ukrajnán keresztül megvalósuló orosz gázszállítás. Ezt a szerdai kormányülés után jelentette ki Peter Žiga (Smer-SD) gazdasági miniszter. A miniszter szerint ez azért valószínű, mert 2019 végén lejár az Oroszország és Ukrajna közötti…

Braille nyomtatót ajándékozott a Michelin a Vakok és Gyengénlátók Megyei Egyesületének

Nyíregyháza
-
  Ma 15:51 Belföld

Braille nyomtatót kapott karácsonyra ajándékba a Vakok és Gyengénlátók Megyei Egyesülete. Az eszköz másfél millió forintos költségét a Michelin Hungária Kft. állta. Az egyesület ezer tagja – köztük 400 nyíregyházi – használhatja a jövőben az eszközt.