Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

“Visszataszító Magyarországozás” – az ellenzék rekaciója Péterffy Attila újabb mondására

https://pecsaktual.hu/hirek/megint-fura-interjut-adott-a-pecsi-polgarmester/ "Megdöbbenéssel olvastuk Péterffy Attila tegnap adott interjúját, amelyben 'visszataszítónak' nevezte Magyarországot. Ezzel a gyűlölködő kijelentésével Pécs balliberális polgármestere gyurcsányi mélységekbe jutott. Nem tudjuk, hogy…

Újabb szintre lépett a választási törvény buherálása

A kormánypárt nem akarja a véletlenre bízni a 2022-es országgyűlési választás eredményét.

Az egységes köztársaságpárti erők újabb sikert értel el Zalaegerszegen

Az egységes fellépésüknek köszönhetően sokkal átláthatóbb lett Zalaegerszeg hivatalos honlapja.

Világbajnoki aranyérmet nyert el a somlói magnum pezsgő

Veol
-
 Ma 16:00Gazdaság

Aranyéremmel ismerték el a somlóvásárhelyi Kreinbacher Birtok Brut Classic 2016 Magnum pezsgőjét a champagne- és pezsgő-világbajnokságon.

Most jött: újabb intézkedéseket jelentett be Varga Mihály

Varga Mihály pénzügyminiszter kedden bejelentette a legújabb, koronavírus-járvány miatt meghozott gazdasági intézkedéseket.

Újabb öt évre a Főtaxi lett a Budapest Airport hivatalos taxis partnere

Ismét a Főtaxi lett a befutó a Budapest Airport taxis személyszállítási tenderén, így a társaság 2020 decemberétől újabb öt évre lesz a repülőtér-üzemeltető vállalat hivatalos

Újabb szexi fotón tündökölnek Tóth Andi formás keblei

Life
-
 Ma 15:27Életmód

Újabb szexi fotón tündökölnek Tóth Andi formás keblei - Fotó

Újra a Főtaxi nyerte a Budapest Airport taxis tenderét

A társaság decembertől újabb öt évre lesz a repülőtér-üzemeltető vállalat hivatalos taxis partnere.

A 13 éves kisfiú levegőért kapkodott, amikor megtudta, hogy Emmy-díjat nyert

A Legjobb színésznő és Legjobb színész kategóriák nyertesei között több mint 70 év a korkülönbség.

Újabb intézkedéseket fogadott el az operatív törzs

A Magyar Bankszövetség és a tárca javaslataira építve hat intézkedést fogadott el az operatív törzs kedden, ezek mindegyike egyszerűbbé, olcsóbbá, és gyorsabbá teszi a pénzügyek intézését - jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter a gazdaságvédelmi operatív törzs ülését követően kedden Budapesten.

Túl van már a nehezén a forint vagy újabb mélypontok várnak rá 2021-ben?

Továbbra is nagy a bizonytalanság a gazdasági kilátásokkal kapcsolatban, de az elemzők szerint most az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy a forint már túlvan a nehezén, 2021-ben talán stabilizálódhat az árfolyam. Jelentős erősödésről egyelőre korai lenne álmodni, már az is nagy eredmény lenne, ha 360 körül ingadozna az euró jegyzése…

Újabb két nógrádi óvodában találtak fertőzötteket

A koronavírus-járvány továbbra sem kíméli az intézményeket, erről két település polgármestere is beszámolt a közösségi oldalán a napokban.

A lakótelepeken jöhet az újabb felújítási hullám

A magyarországi lakótelepi, azaz panellakások egy része is korszerűbbé válhat a jövőre induló állami lakásfelújítási program révén  - áll az ingatlan.com több mint 30 ezer panellakás-hirdetés adatai alapján készült elemzéséből, amely amellett, hogy bemutatja a mostani panelpiacot, választ ad arra is, hogyan érdemes az államilag támogatott…

Újabb vállalatot vásárol fel a kormány kedvenc IT-cége

A 4iG adásvételi szerződést kötött a DTSM Kft. 100 százalékos üzletrészének megvásárlására. A DTSM 140 főt foglalkozta, a versenyhivatal hozzájárulására is szükség van az adásvételhez.

Újabb amerikai vakcinából vásárol be az EU – heteken belül piacra kerülhet

Az Európai Unió szerdán új szerződés megkötéséről szóló megállapodást hagy jóvá a Moderna amerikai biotechnológiai vállalat koronavírus elleni vakcinájának beszerzésére és európai szállítására vonatkozóan – jelentette be Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke kedden Brüsszelben.