Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb milliárdokat önt a kormány a hazai egészségiparra

Több mint 5 milliárd forintból indulnak újabb egészségipari beruházások Magyarországon, amelyekhez a vállalkozások több mint 3,8 milliárd forintnyi támogatást kapnak – mondta a pénzügyminiszter pénteken a Facebookra feltöltött videójában, miután aláírta a három érintett cég támogatási szerződését.

Újabb Szabó Magda filmadaptáció várható

Az ajtó és a Pilátus után Szabó Magda regényei közül most a Für Eliset fogják filmre vinni. Dombrovszky Linda filmrendező másodjára készül képernyőre vinni Szabó Magda könyvet. A Pilátus című, 1963-as regényből 2019-ben jelent meg rendezésében filmadaptáció. A Szabó Magda művekből készült televíziós alkotások eddig nagy sikernek…

Újabb előzetesen a Returnal

PlayDome
-
 Ma 16:29Gaming

Egy picit többet is megtudhatunk a ránk váró kalandokról.

Újabb motorral bővül az Opel Szentgotthárd portfóliója

A Stellantis Csoport 1,6 literes benzinmotor-gyártást hoz Szentgotthárdra. A magyarországi Opel így fontos szerepet kap az újonnan létrejött vállalatcsoport új hibrid stratégiájában, hiszen a motorokat hibridautókba szerelik majd.

Óvodákban és bölcsődékben is tarol a koronavírus: újabb fertőzések Pécsett!

A Keleti Városrészi Óvoda Buzsáki Imre utcai Tagóvodájában az egyik munkatárs koronavírus-tesztje pozitív lett csütörtökön. Az elvégzett kontaktkutatás eredménye alapján a tagóvoda egyik csoportjában 15 gyermek szoros kontaktusban volt az igazoltan fertőzött dolgozóval. Őket a népegészségügyi osztály 2021. március 4-ig járványügyi…

Nem lassul a járvány terjedése. A múlt héten a középkorúak körében találták a legtöbb fertőzöttet

Az év nyolcadik hetében a 40–49 éves korosztály körében találták a legtöbb fertőzöttet a PCR-tesztelés során. A legtöbb esetet Eperjes, Zsolna és Trencsén megyében regisztrálták – tájékoztatta a Tasr hírügynökséget a Közegészségügyi Hivatal (Úvz) járványügyi osztálya.

Újabb autóipari beruházást jelentett be Szijjártó

A Stellantis csoport hibrid autóiba kerülő 1,6 literes benzinmotorokat gyártják 2023-tól.

Az AKKO Invest újabb akvizíciókat tervez. A vagyonkezelő piacon szerezne pozíciókat

Realista
-
 Ma 16:00Otthon

Sikeresen lezárta a NEO Property Services Zrt. felvásárlását az AKKO Invest, amely további felvásárlások lehetőségét vizsgálja, melyek célja, hogy a magyar tőkepiac meghatározó vagyonkezelőjévé váljon. A növekedés finanszírozása érdekében a vagyonkezelő alaptőkéjének maximum tízszeresére történő felemelésének lehetőségéről…

Reményteljes jövőt biztosítana a Földközi-tenger mindkét oldalán Charles Michel

Az Európai Unió el akarja mélyíteni a tagállamok közötti védelmi és biztonságpolitikai együttműködést.

Lezárták a Szent István-bazilikát, mert több covid-fertőzöttet találtak

Koronavírus-fertőzés következtében elhunyt Snell György segédpüspök, a budapesti Szent István-bazilika plébánosa. Miután a plébánián szolgáló káplánoknak is pozitív lett a teszteredménye, megvizsgálják a világi dolgozókat is, és szüneteltetik az istentiszteleteket a bazilikában - derült ki Erdő Péter bíboros Facebookon közzétett videoüzenetéből.

Ingyen kipróbálható a System Shock remake, trailer is jött

A semmiből adott életjelet magáról az évek óta fejlesztői pokolban senyvedő remake. Nem csak trailert, de egy demót is kaptunk, és már a teljes verzió sincs messze.

A klímaváltozás egy újabb negatív hatásának lehetünk szemtanúi

A tavaszi hóolvadás hirtelen, szezonális változásokat idéz elő.

Final Fantasy VII Remake a márciusi PS Plus-ban

A Sony igazán erős márciusi PS Plus felhozatallal készül a közönség számára, lévén bejelentették, hogy mik lesznek azok az ingyenes játékok, amikre a PS Plus tagok lecsaphatnak a következő hónapban - a kínálat pedig igencsak izmos. Egyrészt PS5-ös játék gyanánt a #kover#Maquette#kover_vege# lesz bérmentve bezsákolható, visz...

Félmillió doboz cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Félmillió doboz – feltehetően hamisított – cigarettát találtak a pénzügyőrök