Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb szintet lépett a világjárvány: hatmillió felett a fertőzöttek száma

Infostart
-
  Ma 08:08 Külföld

Az érintettek fele meggyógyult, csaknem 367 ezer ember azonban belehalt a fertőzésbe.

Több százezer forintot loptak egy Fejér megyei benzinkúton

A Fejér megyei benzinkútról elvitt készpénz elkövetőivel szemben folytatott nyomozás vizsgálatát a napokban fejezték be a Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozói.

Jelentős gazdasági veszteségekkel indul az idei hajózási szezon a Balatonon

Még az optimistább forgatókönyvek szerint is rendkívül jelentős gazdasági veszteségekkel kell szembenéznie a Balatoni Hajózási Zrt-nek (BAHART) 2020-ban. A társaság a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel áprilisban arra kényszerült, hogy a személyhajózási szezon hagyományos húsvéti indítását elhalassza. Igazodva a központi…

BRFK: a Dohány utcai rendezvényről 34 embert jelentettek fel

Csütörtökön a Mi Hazánk Mozgalom tartott megemlékezést a Deák téri késelés áldozatairól, valamint felvonulást a bűnözés ellen az Országos Roma Önkormányzat székházánál.

Újabb nyertes pályázatok Békés megyében

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program révén (TOP) újabb közel 4,5 milliárd forint értékben 28 Békés megyei projektről hozott támogató döntést az Irányító hatóság – ismertette Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke.

Megyei értékek a gyűjteményben

Szon
-
  Ma 07:00 Belföld

Tovább bővült a hungarikumok eddig is gazdag gyűjteménye.

Változás a megyei kórház osztályainak működésében

Zaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Jövő héten részlegesen megkezdi működését a megyei kórház fizioterápiás részlege.

Az örökbe az azt jelenti, hogy örökre – Egy új könyv és egy esztelen törvényjavaslat szerencsétlen találkozása

WMN
-
  Ma 07:00 Életmód

Pont ez a negyven óra tenné rövidebbé a várakozást? Épp az a tanfolyam van útban, amely a döcögő gyerekvédelmi rendszerben valóban kifogástalanul működik?

Újabb migránscsoport Hercegszántónál

Police
-
  Ma 06:31 Baleset-bűnügy

Újabb migránscsoport Hercegszántónál Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 05. 30., szo - 06:31 A hat szír férfi jogellenesen jutott be az ország területére.

Még a Forma-1-ben is motivációt képes jelenteni a Michael Jordan

Motorsport
-
  Ma 06:00 Forma1

Christian Hornernek is gyorsan változtatnia kellett az életén a koronavírus kitörése és elterjedése miatt. Ebben az időszakban sok olyan dolgot csinált a családjával közösen, amikre alapesetben nincs sok ideje.Még több F1 hír:Alonso egy következő szintet jelentene a Forma-1-ben, ha visszatérneHorner számára hiányzik a versenyzés, de nagyon…

Újabb négy szír migráns Hercegszántónál

Police
-
  Ma 05:50 Baleset-bűnügy

Újabb négy szír migráns Hercegszántónál Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 05. 30., szo - 05:50 Újabb 4 illegális migráns jogellenesen jutott be az ország területére.

Milyen panaszokra jelenthetnek gyógyírt a virágesszenciák?

Női NetCafe
-
  Ma 04:38 Egészség

Gondolta volna kedves olvasó, hogy egy virágok gyógyító hatással lehet szervezetünkre? Ismerje meg a virágesszenciák csodás és különleges hatását.

Újabb magyar filmsiker, a legjelentősebb filmfesztiválon debütál Dér Asia és Haragonics Sári alkotása

Május végén rendezik meg, a járványhelyzet miatt rendhagyó módon online, Észak-Amerika legjelentősebb dokumentumfilm szemléjét, a HotDocs Nemzetközi Filmfesztivált. Haragonics Sári és Dér Asia első e...

Újabb négy fő szír migráns Hercegszántónál

Újabb négy fő szír migráns HercegszántónálBács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 05. 30., szo - 03:45 A 4 illegális migráns jogellenesen jutott be az ország területére.